eldar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Estates sistemi farklı bir dinamik getiriyor ama onu ne kadar iyi yapacaklar şüpheli. Müslümanlara da Osmanlı'nın millet sistemi benzeri bir estate gelecekmiş, hem 3(kilise, asiller,burjuva) estates hem milletler mi olacak onu anlamadım, çünkü müslümanlarda farklı bir dinamik var. Bu estate'lere toprakların kontrolünü veriyormuşsun onları memnun etmek için, öte yandan çok güçlenen estate sana kafa tutabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 millet sistemi gelcek diye nerde diyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 said: The well-known Three Estates of Clergy, Nobility and Burghers are all represented, but in addition to these, there are also a number of special Estates that only appear in certain nations. Eastern technology group countries that control Steppe territory will get Cossacks as an Estate, and Muslim countries will get a special called Dhimmi that represents something like the Millet system practiced in the Ottoman Empire.Each Estate has a level of influence, loyalty and territorial control. While we are aware that calling for example Cossacks an 'Estate' is a bit of a misnomer, we felt that the system would be much poorer for excluding power groupings that fall outside the traditional Three Estates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 benim anladıgım kadarıyla estate sisteminin ismi değişicek doğu ülkelerinde,yani ayrı bi millet sistemi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Ben de öyle yazdım, millet sistemi benzeri bir estate gelecekmiş. Anlamadığım 3 estate sadece Batı teknoloji grubu ülkelerinde mi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 gene gidicez tıpış tıpış alıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 eldar said: Ben de öyle yazdım, millet sistemi benzeri bir estate gelecekmiş. Anlamadığım 3 estate sadece Batı teknoloji grubu ülkelerinde mi olacak. batıda din adamları-soylular-tüccarlar eastern tech- tüccar yerine kazaklar westernize oldugunda kazak estatei gidio hatta,forumda paradox modları oyle yazmıs bu arada https://www.reddit.com/r/eu4/comments/3ozqjv/if_eu4_has_taught_me_one_thing_it_is_how_to_pull/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Sırplar'da Kazaklar'ın olması biraz saçma olmaz mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Nigger_of_the_sand said: Sırplar'da Kazaklar'ın olması biraz saçma olmaz mı. steppe arazisi olan yahut ele geçiren ülkelerde çıkıyormuş onu sölemeyi unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Haa yaptığın alıntıda yazıyomuş zaten, ben de hıyar gibi okumadan konuşmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 İngiltere Campaignim bitti Colonization inanılmaz derecede sıkıcı b ir şeymiş tekrar hatırladım bi daha hayatta oynamam fransa ispanya portekiz ingiltere felan Birde Asyaya yayılmak ne sıkıcı bir şey ya OCD mi tetikledi tesmen tam ben bi adayı kompel kolonize ederken yanıma koloni atan AI en azından arada 50 tane asivmınt aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 oyunu bitirdik bide abi ya, coloni şu saaten sonra çekilmiyor commn sense aldım gecen indirimde diye acıp bakasım bile gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 katılıyorum, başlıyım diyorum bir gazlıyorum sonra bayıyorum. Yine common sense'le bir campaign yaptım ama ikincisi gelmedi. Hindistan falan denedim sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 viktoryaya gelin eu4 blob similatörü,sürekli min-max'a itiyor insanı ck2'De komik şeyler oluyor,uyuz olduun adamın karısı kızını yataga atmaca,yahut kör çocugunuza courty caliagrapher title'ı vermece fln,eğlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 victoria daha iyide dahada imnmax abi, herhangi bi ülkeyle azıcık ordu toparla git japonyayı al gerekiyosa tam rebelların cıktığı ana dnek getir, orda zaten 30-40 birigadfe ordu var parada var, onunla git cinin en yüksek poplu yerlerini al ordan ordu bas diye gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 CK II'de blob simülatörü. Vassallarla aran iyi olduktan sonra o kadar çabuk büyüyorsun ki bi süre sonra. Hele 1 2 tanede iyi claim yakaladın mı bir anda imparatorluğunu 4 5 e katlıyosun bir kral döneminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Yeni yama ile adeta oyunu yeniden düzenlemişler. Yama bu akşam geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 şimdi baktımda tekrar, HOI'dede 41den once amerikayı git al, donra dünyayı al seklinde gidiyo aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 DoGMeaT said: viktoryaya gelin eu4 blob similatörü,sürekli min-max'a itiyor insanı ck2'De komik şeyler oluyor,uyuz olduun adamın karısı kızını yataga atmaca,yahut kör çocugunuza courty caliagrapher title'ı vermece fln,eğlendiriyor. vanilla oynarsan tabi blob simülatörü, vanilla oyunun tutorialı uzun lafın kısası vanilla oynayan euya bok atmasın, var olan en iyi strateji serisi eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Ulan 1 haftadır ellerim kaşınıyo. Oyun açıcam expansion cıksın öle açarım diye geçiştiriyorum. Herkez nomad oynuyo düzgün bir avrupa lets playi görmedim burjuvalar felan factionlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 tradition konusunda bir deisiklik varmı? yoksa hala abartılı gamey sekillerdemi kasılabiliniyo sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 https://www.reddit.com/r/eu4/comments/3uv7x6/patch_114_notes_what_they_actually_mean/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 46 TL NEDİR ABİ CİDDİ MİSİN!!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 yani 23 tl diyoun en para ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ne enparaymış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar