knoxville Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 bu ai military accessi olmayan yere nasıl yürüyo var mı açıklaması castille oynuyorum navarrayla ally/royalim var aragon girerse savaşa gireyim diye aragon burgundy ile ally olup navarraya girdi burgundy 36bin yürüye yürüye soktu içeri fransa ile savaşta da değil military access de vermemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 savaştadır fransa'yla :D, ya da savaş bitiminde üstünde kalmıştır askerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 savaşta değildi ayrıca üstünde kalmış olsa exile olurlardı savaş başladığı an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 zırvalığa gel - You now have automatic access to any countries that are granting military access to those you are at war with. fransanın oyunda military access verdiği navarra vardı burgundy ordan otomatik almış mantık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 kısaca gene ai'ın zekasızlığına oyun kapattım bi kez daha anladım ki allysız oyun en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 hayda. choke point kalmazki oyunda ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 paradox abuser'larla baş etmek için sürekli sürekli bu tür değişiklikler getiriyor. Halbuki bıraksınlar abuse yapmak isteyen yapsın, zaten single'da bu abuse'lar. İstemeyen zaten yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 şimdi öyle bi dedin ben abuse yapmışım gibi kaldı :D navarra access almasa burgundy gelemicekti ben onu demek istedim mal AI ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 yok ya öle demedim, abuser'larla baş etmek için herkesi etkileyen böyle şeyler getiriyorlar. Yoksa çok saçma savaştığın adama access verenin sana da vermesi. Bari ilişkiler 100 olsun en az gibi bir sınırlama getirselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 El dorado hariç tüm exp.ler ve oyun 50 tl ye geldi. aklınızda olsun indirim bitmeden çökün derim. (bitmiş de olabilir kontrol edemiyorum iş yerinden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 el dorado alıp aztec deneyen var mı? 1525 falandı bütün reformları geçirdim son kez tüm vassalları topluyodum insaf ingiltere 1528de savaş açtı ya bi de truce falan dinlemeden aldım hızlı hızlı ne de olsa admin power falan başka işe yaramıyo reform religion yapınca da 8/8/8 tech oluyosun direkt daha hızlı nasıl yapılabilir bilemedim redditte de paradoxta da bulamadım hiç bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 aztek değil de cusco(inkalar) ile oynuyorum. Baya agresif başlayıp etrafımdaki ülkelerden 4'ünü diplo annexledim, kalanları -Inca'yı kurmayı unuttuğumdan- claim falan olmadan full annex diyip geçtim, Hatta o yüzden dini reformları bitirdiğimde benim teknolojiler 4/1/4'tü eheh. castille korumasında rahat rahat 1526'da batılılaşmayı bitirdiğim gibi alliance kurup ingiltereye saldırdım. Bir kaç farklı twitch kanalında sordum; başkente kesintisiz bağlantılı olsa da colonial nation oluşur diyor millet, ahanda oluşmuyor SS alayım hatta; ispanya-portekiz her zamanki gibi ally. He çareler tükenmiyor tabi ispanya ile alliance kurdum, ingiltereye beraber saldırıyoruz, o esnada portekiz'e de dalıyorum; ispanya katılamıyor tabi eheh. Bi 100 yıla falan anca bırakırım ispanyayı; Aragon + naples'ı erkenden yedi bitirdi wedding event'i sayesinde, üstüne burgundy'i annexleyen avusturya ile alliance kurdu. Amaç başkent ile bağlantıyı bozmadan adım adım gidip 2 kıtaya da %100 sahif olmak :) O değil de portekiz kolonileşmesi OP; 1544'de 145/year Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ispanya ally nasıl oldu yav bana gb savaş açtığında etrafımda province dahi yoktu ingiltere diye de avrupada göt kadar londra gösteriyodu asdasd ally falan olmayı geçtim ilk kontaktta savaş açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ayrıca colonial oluşması için direkt overseas olması lazım diye biliyorum ben de olmamasını beklerdim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 acele acele diplo 4 yaptım aztecle, gemi yapim diye megersem bunlarda hiç yokmuş gemi mekanigi lel. diplo 4 olayını nerden duydumda yaptım neremden uydurdum bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 xeşke sorsaydın son patchte oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Aynen westernization bitmeden kayık dahi yapamıyorsun exploration + dinden gelen kolonistleri direk kuzeye yolladım, castille zor olduğundan portekiz'den koruma istemekti amacım da tordesillas antlaşması muhabbetinden herkes tek koloniye focuslanıyor, 60 colony range'i vardı zaten nasıl gideyim brezilya'ya eheh Base tax yüksekti zaten, max force limit asker + max opinion + statesman ile ucu ucuna korumayı kabul etti castille. Ben batılılaşıp alliance kurduktan 2 yıl sonra aragon + naples'ı annexledi zaten, beklemiş olsaydım kabul etmezdi büyük olasılık, portekiz de direk rival attı tabi. İspanya Kolonileşmeyle de pek uğraşamadı zaten, avusturya paso savaşa çağırıyor bunu, o bitince de ben çağırıyorum ingiltereye karşı falan Azteklerde var mı bilmiyorum da inka için convert bonus yok hiç, +2 base, 1,5 da 3 stability'den gelsin hadi = 3,5. -2 penaltı kültür farkından geliyor zaten, 4 nüfuslu şehre dahi dokunamıyorsun. religious ya da humanist 4. idea olarak şart gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 senin başkent amerika'da olduğu için amerika'da colonial nation çıkmaz. Ancak Avusturalya'da çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 güney amerika kıtasında çıkmaz da, kuzey amerikada 5 tane overseas province olsun, direk koloni oluşturur, karayipler görünüyor mesela ss'de. Olay orda. Kuzey amerikada aynı colonial region'da 4 overseas province'ı geçmeden başkente kara bağlantılı ilerlediğimden meksika oluşmadı misal. panama ile aztekler arasındaki kolonileri yapmadan anca 3 tane şehirlerini aldım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 knoxville said: zırvalığa gel - You now have automatic access to any countries that are granting military access to those you are at war with. fransanın oyunda military access verdiği navarra vardı burgundy ordan otomatik almış mantık yok Aslında mantıklı yardım ve yataklık yapınca bi tarafa taraf sayılıyo adam giriyosun sende. Çoks açma değil. CK II de direk her yere giriyosun mesela o daha elenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Caladorn said: güney amerika kıtasında çıkmaz da, kuzey amerikada 5 tane overseas province olsun, direk koloni oluşturur, karayipler görünüyor mesela ss'de. Olay orda. Kuzey amerikada aynı colonial region'da 4 overseas province'ı geçmeden başkente kara bağlantılı ilerlediğimden meksika oluşmadı misal. panama ile aztekler arasındaki kolonileri yapmadan anca 3 tane şehirlerini aldım falan. küba galiba colonial olmuş bundan dolayı yanlısmıyım ? tam göremedim ss ten ama rengi daha acık. aslen yerlisi oldugu için amerikan bölgelerde yapmasa coloni daha iyi olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 aynen karayipler mecbur ayrı koloni oluşturuyor. Gene kolonilerle ilgili; Bir de savaş esnasında, yapımı devam eden düşman kolonisine asker yollayıp "seize colony" deyince, direk senin oluyor o koloni. Üstüne, gene koloni tamamlanmadan kolonist yollarsan tamamlandığında senin kültür & dinini alıyorlar. ingizlerden çala çala karayipleri kurdum zaten kendim çivi çakmadım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 art of war almak istiyorumda indirim felan yok mu ya 31 tl bayılmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 en son %25 indirim geldi, bu ara steam indirimi olmaz gibime geliyor. Başka platformlarda benzer oranda bir indirim gelebilir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 1.11 özeti http://i.imgur.com/E7zVF47.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar