Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ya ora uzak kalıo şeyden uzak hatta, afrika güney Amerika geçişi arasında bi ada var, ordan atlıosun. Oradan uzak kalıo. PU yu nası kırcaksın bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Daesu said: eldar said: ha ben bi deneme oyunu yapıyım dedim, isveç'le müttefik olmuştum. 2 yıl sonra isveç bağımsızlık savaşı açtı, çat bende girdim onla beraber, sormadı bile. 1451'de bağımsız oldum, acaba ben açsam da isveç gelecek miydi, gelmicek diye görünüyodu ama, -1000 yazıyordu. Şimdi biraz devam edicem ama lvl7 olmadan koloni kurmaya başlanmıyormuş norveç'le onu fark ettim. İlk açılışta abusive hamleler yapmazsam yine biraz oturmam gerekecek gibi görünüyor. Büyük devletlere yamanmaya çalışacağım. icelanddan niye atlıyamıyosun canadaya hemen, cok kısa bi mesafe var icelanddne kanadaya atlatrsan kanada colonysinin baskenti iceland oluyo ve avrupada kalıyo kolonide bi halta yaramıyo o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 gronlandda işte demek istedim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Daesu said: Exploration idea 3: Overseas Exploration +50% range birde range advisor yakalarsan. hoş farazi konusuyorum işteyim şu an acıp bakamıyorum, level7 beklemek cok geldi gözüme norveç için canada derken gronlandi kastettim zatn orasıda canadaya baglanıyor faransızlar la anaca bu şekilde afrikanın en üstünde bir bölge var oraya yete bildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 bu arada docking right alırsanız oradan zıplayabilionuz bilionuz dimi? dünyanın öte yanında koloni falan kurabilirsiniz yani harita açıksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 yok docking right colony range vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 eskiden veriyordu da, baya bi zaman önce kaldırdılar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 adam 1.2 oynuyo ondan var sanıyo hala BİG SMİLEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 la git yenisini indir 700mb bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 vermıomu nası ya? yani range deilde direk oranın uzerınden + koyuyosun. pfft çok sıkıcı olmuş öbür türlü. Ne anlamı kalıo docking rightin o zaman. bence sizin oynadığınız versiyon çok basit -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 indirime girsin alcam kaçaka hayır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 el dorado çıksın en azından bi %50 yer herhalde. o arada art of war'ıda alırım çogzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 10 kere falan girdi indirime. bide diger sitelerede bakın steam keyi satan kesin vardır art of war alınmalı kesinlikle. ama onda indirim göremezsiniz, dlclerde indirim olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 dlclerde indirim var. res publica ve won'u öyle almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 indirim olursa yazıverin buraya, yani oyun tamam güzelde 100 papel vermek istemiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ahhah playstoreden doğum günü kodu yollamışlar 28 liraya alayım dedim minimum 100 lira dedi kodu kullanmak isteyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 papal states le başladım şimdi. Kingdom of God'ı kurmak hedefim. TO dan daha kolay olacak ama sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Suark said: papal states le başladım şimdi. Kingdom of God'ı kurmak hedefim. TO dan daha kolay olacak ama sanırım NEreleri fethetmek gerekiyo KoG'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 italya civarı sanırım ya hepsi http://www.eu4wiki.com/The_Papal_State bak expand et yazıo orda. Gerçi curia gidiomuş elden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 OP hre vassal feed http://i.imgur.com/viweKdK.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 lol, iyiymiş de farklı kültürden yerleri nasıl veriyorsun vasala? Artık alıyorlar mı, yoksa bir trick mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 savaş sırasında veriyosun artık art of war ile ama sınırı olması lazım. uzaktaki ülkelerin yanınadn 1 province aldıktan sonra core yapıp veriyorum onu direk kabul ediyorlar. sonraki savaştada sınır oldugu için 4-5 4-5 yediriyorum. eski usül non-core sell province degil yani onu yemiyorlar culture tutmuyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Art of war iyimiş :) bütün dünyayı Türk yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 hre girerseniz herşeyi yaparsınız. 43 tane prens vassal hiçbiri diplo point yemiyor, oyunun kırıldıgı yer. hre olmadan osmanlı gene ispanyayla birlikte en pasıbıl ülkeler olabilir. adam bunu ryukuyla frankfurtla falan yapınca godmode oluyo işte : ) aus ez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Ben de bugun HRE kurmadN bi onceki vassal reformunu yaptim karinca surusu gibi :) hic hre kurmasam mi acaba diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar