_Rave Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 aylarca korsan oynayıp almanın bi mantıgı yok zaten.bir hafta denersin,oyun yeterince sardıysa ilk indirimde alırsın direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 son versiyonda norveç'le union'dan çıkmanın en kestirme yolu nedir, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 eldar said: son versiyonda norveç'le union'dan çıkmanın en kestirme yolu nedir, bilen var mı? Özel bişi yok. Hep aynı. Teutonlarla yada kim işte destek verirse independenceina ally olcan. Biji şerok Agustus. Heval heval modunda dağlarda savaşıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 bi ara isveç de geliyordu anında bağımsız oluyordun doğru hatırlıyosam, şimdi biraz zor gibi geldi, isveç bağımsızlığını ilan etmeden. Yoksa anca moskof falan yeter onların orduya. Norveç'de ne manpower var ne para var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Oda bi opisyon İsveçide bekleyebilirsinde İsveç genelde kendi independant olunca sğuk denizlere inmek için Norveçe yürüyo işlk iskandinav kurmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 isveç moskofdan dayak yemeden norveç zor. vassal yapma görevi geliyo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Erken independence alıp novgorodu tokatlamak super oluyo. Novgorodu alınca Moskof olarak kalıyo rus olamıyo dümbükler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ya moskova'yla müttefik olurum, İsveç'e karşı savunma işi sorun olmaz da hemencecik bağımsız olamayacağım sanırım. Teutonic'le falan isveç-danimarka-holstein'ı yenemem. Norwegian wood yapmak istiyorum da hemen bağımsız olmazsam yapamam sanırım. Bu isveç kaç yılda bağımsızlık savaşına giriyor, oynayan var mı danimarka-norveç falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 BonePART said: Erken independence alıp novgorodu tokatlamak super oluyo. Novgorodu alınca Moskof olarak kalıyo rus olamıyo dümbükler. pskovu falan alıp baltık yolunu tıkadığın zaman fakir kalıyolar öyle bütün oyun pasif pasif sibiryaya gitmeye çalışıyolar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 _Rave said: aylarca korsan oynayıp almanın bi mantıgı yok zaten.bir hafta denersin,oyun yeterince sardıysa ilk indirimde alırsın direk. alınca devam etmıorm bole bı sıkıntı var. bide çok pahalı su ankı halı 10 dolares olsa cakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 art of war indirime girsin hadi. yenisi çıkacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 oynamadım ama genelde ilk 30 yılda yukarılara baktııgımda ortam karışmış oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ha ben bi deneme oyunu yapıyım dedim, isveç'le müttefik olmuştum. 2 yıl sonra isveç bağımsızlık savaşı açtı, çat bende girdim onla beraber, sormadı bile. 1451'de bağımsız oldum, acaba ben açsam da isveç gelecek miydi, gelmicek diye görünüyodu ama, -1000 yazıyordu. Şimdi biraz devam edicem ama lvl7 olmadan koloni kurmaya başlanmıyormuş norveç'le onu fark ettim. İlk açılışta abusive hamleler yapmazsam yine biraz oturmam gerekecek gibi görünüyor. Büyük devletlere yamanmaya çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ayıptır arkadas bi ispanya eksik http://s12.postimg.org/thf8ls8vx/ayiptir.png nese oyun bitio, zamanım olsa butun avrupayı alırım boyle bıyle hre de 3-4 vassalım var, swedenı böldüm finlandıyayla, osmanlıyı zaten dagıttımdı. Bi hre bi rusya kaldı etrafımda Anca 35 kişi olunca dalıolar onlarda neyse dövdüm çoğunu, ocak ayına moskovaya yürüyorum şimdi http://s12.postimg.org/y414mmjgd/moskva.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 eh amma sinir bozucu avrupayı almak. iki ey alıyom hop 4 coalition, 1 vassal yapıyorum hop 6 vassal. alınmasın diye yapmıslar adamlar avrupayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 aynen ya, neyse tokatladım rusyayı almak baya kolaymıs ya %2 veriyor war score a provinceleri. Moskovaya kadar girdim. Vaktim olsa rahat parise giderim ya. Hayır bide ingiltere ne alaka ya o savaşta en çok yoran onlar oldu abv. 40 sene kaldı, HRE yi yıkamicam anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Ingilterede sıkıntı (Ki japonya Play througumuda o bozdu) gemi ile adam taşıma olayı. Çok sıkıcı. OSmanlıyla 1 M manpower vardı 450 k standing army vardı. Gemi yapmaya kalksam hayatta yetmez zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bu kalaalık ordular herhalde son versıyonlarda geldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Suark said: ironman de mi oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 no ilaçlı benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 hile var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 yoo sadece packler var, 1.2 falan versionu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 eldar said: ha ben bi deneme oyunu yapıyım dedim, isveç'le müttefik olmuştum. 2 yıl sonra isveç bağımsızlık savaşı açtı, çat bende girdim onla beraber, sormadı bile. 1451'de bağımsız oldum, acaba ben açsam da isveç gelecek miydi, gelmicek diye görünüyodu ama, -1000 yazıyordu. Şimdi biraz devam edicem ama lvl7 olmadan koloni kurmaya başlanmıyormuş norveç'le onu fark ettim. İlk açılışta abusive hamleler yapmazsam yine biraz oturmam gerekecek gibi görünüyor. Büyük devletlere yamanmaya çalışacağım. icelanddan niye atlıyamıyosun canadaya hemen, cok kısa bi mesafe var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 izlanda'dan grönland'a 400 mü ne istiyor, yani kanada'dan önce grönland lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Exploration idea 3: Overseas Exploration +50% range birde range advisor yakalarsan. hoş farazi konusuyorum işteyim şu an acıp bakamıyorum, level7 beklemek cok geldi gözüme norveç için canada derken gronlandi kastettim zatn orasıda canadaya baglanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar