Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europa Universalis 4

Komutan

Öne çıkan mesajlar

ya moskova'yla müttefik olurum, İsveç'e karşı savunma işi sorun olmaz da hemencecik bağımsız olamayacağım sanırım. Teutonic'le falan isveç-danimarka-holstein'ı yenemem.
Norwegian wood yapmak istiyorum da hemen bağımsız olmazsam yapamam sanırım.

Bu isveç kaç yılda bağımsızlık savaşına giriyor, oynayan var mı danimarka-norveç falan?
Sosyal ağlarda paylaş

ha ben bi deneme oyunu yapıyım dedim, isveç'le müttefik olmuştum. 2 yıl sonra isveç bağımsızlık savaşı açtı, çat bende girdim onla beraber, sormadı bile. 1451'de bağımsız oldum, acaba ben açsam da isveç gelecek miydi, gelmicek diye görünüyodu ama, -1000 yazıyordu.
Şimdi biraz devam edicem ama lvl7 olmadan koloni kurmaya başlanmıyormuş norveç'le onu fark ettim. İlk açılışta abusive hamleler yapmazsam yine biraz oturmam gerekecek gibi görünüyor. Büyük devletlere yamanmaya çalışacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

ayıptır arkadas bi ispanya eksik

http://s12.postimg.org/thf8ls8vx/ayiptir.png

nese oyun bitio, zamanım olsa butun avrupayı alırım boyle bıyle hre de 3-4 vassalım var, swedenı böldüm finlandıyayla, osmanlıyı zaten dagıttımdı. Bi hre bi rusya kaldı etrafımda Anca 35 kişi olunca dalıolar onlarda

neyse dövdüm çoğunu, ocak ayına moskovaya yürüyorum şimdi

http://s12.postimg.org/y414mmjgd/moskva.png
Sosyal ağlarda paylaş

aynen ya, neyse tokatladım rusyayı almak baya kolaymıs ya %2 veriyor war score a provinceleri. Moskovaya kadar girdim.

Vaktim olsa rahat parise giderim ya. Hayır bide ingiltere ne alaka ya o savaşta en çok yoran onlar oldu abv.

40 sene kaldı, HRE yi yıkamicam anlaşılan
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

ha ben bi deneme oyunu yapıyım dedim, isveç'le müttefik olmuştum. 2 yıl sonra isveç bağımsızlık savaşı açtı, çat bende girdim onla beraber, sormadı bile. 1451'de bağımsız oldum, acaba ben açsam da isveç gelecek miydi, gelmicek diye görünüyodu ama, -1000 yazıyordu.
Şimdi biraz devam edicem ama lvl7 olmadan koloni kurmaya başlanmıyormuş norveç'le onu fark ettim. İlk açılışta abusive hamleler yapmazsam yine biraz oturmam gerekecek gibi görünüyor. Büyük devletlere yamanmaya çalışacağım.

icelanddan niye atlıyamıyosun canadaya hemen, cok kısa bi mesafe var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...