Feamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 oOOoooOOo çooook uzun iş o, osmanlı ile nasıl olacak? çok zor gerçi fransızlar ile oyunun başında bir görev ama sonra kayboldu, tüccar cumhuriyeti falan olabiliyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 sanırım economic ve trade idealarını bitirdiğinizde merchant republic e dönüştürebiliyorsunuz ülkeyi.aynı şekilde economic ile birşey alınca monarşiyede dönüştürebiliyorsunuz. veya noble rebels çıkıcak ve isteklerini kabul ettiricek. sunniden şiiye geçişte anca rebellerle oluyor.ama çokta zor değil,şii province alıp missionary yolladığında illaki bir isyan çıkıyor orda.tek yapman gereken kabul etmek. birde eğer sunni bir ülkeyle iranı kurarsan,şii olman için event çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 oyuna bişi oldu ya. friesland ile oynuyorum, nereyi alırsam brandenburg claim etmiş oluyor. gittim coloni attım amerikaya o provincede de bdenburg claimi var noluyor yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 bi zoomout yaptım 1516 da tüm dünya acılmış kırdım oyunu sonunda gogo restart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 prusyaya döndüm, etrafım majör güçlerle sarılı hala. Osmanlı polonyayı madara etti 2 province yakınımda, keza muscovy çılgın atıyor. Tepede sweden var direk düşmanım. Altta bohemia aldı basını gıttı. Dalamıyorum ya kimseye zaten bana karsı koalisyon var butun dünya dalıo sdsfs aksama SS koyucam 1-2 yer daha alıp. isveç çok sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 oo tehlike , en sevdigim peşi şundan dahamı zor durumdasın asdasd http://i.imgur.com/OB5FGfj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ahahah bide açık deniz dimi ora galley yemio. Ya yok o kadar deil ama HRE içinde başlıosun orda öle bi bonusu var. TO olarak hre ye girmek için baya toto yalıosun sdsf. Çok dengeli politika izlemen lazım. Senin orda zaten protestan olman kaçınılmaz, onu yapıcan, münster falan çok ofansif takılıo. Danimarka ve ingiltereyi bağlarsan kendine şukela TO olarak tabi benim hiç sol cenahla ilişkim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 prusyayı kurdugun an kücük bir canavara dönüşüceksin ama. parise kadar kafa atıcaksın 50 yılda. http://i.imgur.com/XNmROwQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ehehe döndüm evet prusyaya zaten bonusları çok tatlı. Atlı askerlerin hepsini disband edicem, tek sıkıntım manpowerım az. onada military bina dikmeye çalışıorm paso. HRE yi güçsüzleştirmeden büyümek istiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 niye disband ediyosun süvarileri ne günahı var adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 çok leşler şu anda zaten inf. bonusu var prussianın inf + top basmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 bu oyunun erkeklik testi theodoro ile oynamak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 osmanlı dibime kadar geldi savaş başlattım kırımı dövüp aralarını bozdum 2-3 yer release ettirdim bide 2-3 province aldım sonra bıraktım iti uğursuzu http://s17.postimg.org/tc8mt98un/war2.png HRE kendi içinde dalaşamıyor artıkın, istikameti doğuya çeviriorm tamamen. MÜSLÜMANLARI VE ORTODOXLARI SİLİCEM BU DIYARDAN böyle toplu savasları cok sevıorm ya http://s17.postimg.org/6otdn3tan/war.png winter is coming başlarda dalaşan polonyayı annexledim, litvanya itim köpeim oldu. Yalnız ilk defa vassallarım bu kadar aktif çıktı, annexlerken 2 kere düşünüorm. http://s30.postimg.org/bwuyh580x/winteriscoming.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bliksem said: bu oyunun erkeklik testi theodoro ile oynamak ya. ahah ben oynadım ama direk şansa bakıyor sanırım şansa 6 shocklu general geldi bi de tatarlar golden horde ile savaşmaya başladı yoksa 6 yıldızlı generalle bile yenemezdim tatarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 http://i.imgur.com/punvfHc.jpg african power achivement'ını yaptım, bir ara zor olacak gibi geldi ama sonradan kolaylaştı. 300'den fazla province olsa da adm yetiyor, pintilik yapmadan enflasyonu falan düşürebilirsiniz. Çok hızlı olmaya da gerek yok, birkaç ay önce fail'lemiştim acele edeceğim diye. Sadece portekiz'in doğu afrika'ya ulaşmasını engellemeye çalışın. Sonra arada bir province portekiz ulaşımı engelliyor. Amerika'da koloni kurdum ispanya-portekiz'in gücü kırılsın diye ama sonradan pişman oldum, gereksiz savaşlara sürüklüyor sizi koloni devletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 260k mp tükürse hepsi boğulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 afrika çorak ya manpower az bayağı, 1680'de osmanlı'nın karşısına çıktığımda 180k ordu 300k manpower vardı adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ohoho ıımıs o ya osmanlı cok buyumustu daldık, -30 ken yenmeye basladım baya boldum adamların ulkesını, minor power kaldı neyse tabi sonra bende çok ae aldıgımdan soyle bısı oldu http://i.imgur.com/C5fU8i7.jpg yırttım ama bundanda white peace le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 cok küçük kalmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 küçük kalmayı geç zengin alman şehirleri varken güneye hele avusturya varken macaristana girmesi çok saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Kuzey Macaristan baya iyi güneyi kötü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 hre form edicekse almasına gerek yok alman bölgelerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 şöyle gelişti,hre idim. Osmanlı çook ilerlemişti, fransa avusturya ben daldık, diğerleri caydı. Osmanlıyı dövdüm arkasından isveç rusya daldı bana. white peace yaptırabildim. sonra işte HRE sondan 3. reformu yaptı, 1 diplomatım azalınca ayar oldum çıktım. Ukraynadan aldım biraz, Macaristanla hiç savaşmadık nerdeyse ( hatta bu savaştan önce allydık ). Osmanlıdan aldım oraları. İşte sonra kuzey HRE den girmeye başladım, bohemiayı erittim, hansayı erittim derken ittifak kurdular. Bu arada bu oyunun baya eski versionu. Orj alınca oynamadıgımdan oyundan sıkılınca (indirime girince) çakıcam. rusyayamı girsem bundan sonra, isveçe mi yoksa hre ye mi? avusturya osmanlıyla ally bu arada, bide rusyayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ohoo olm 1.5 falanmı bu kapa sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 daha öncesi sanırım. zaten sizinkiler kadar büyük stackler görmüorm. Bence daha ii ufak ordular :p İndirime girsin yapıştırıcam, yalnız CK2 yi aylarca kaçak oynadım, sonra aldım steamden. Aldıgım gunden berıdır acmıyorum. Bölede bi drum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar