nordhen Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 tötonlar çok sakat yerde ya, gerçi polonya'nın hayvanlığından nasibini almadan hre'a girersen gerisi geliyor. bende yeni isveç açtım, polonya ile hemen kanka olduk. önce sapkın rusları temizledik, sonra katolizmin öncüleri olarak hre'da din savaşlarına el attık. bu arada bu şuursuz fransayla ally olmuş nasıl olduysa, fransa'da kralsız kalınca union'a düştüler, polonya union'da baskın taraf tabii. vassal'a düşen fransa'da öyle böyle değil, güneyde madride kadar dayanmış, doğuda savoyu ve isviçreyi tamamen yemiş romayı zorluyor, kuzeyde de burgundy falan kalmamış. en son 3 koldan hre'a giriyorduk. ayrıca bu lucky nations kapalı olarak ilk oyunumdu, bu büyük devletler genelde saçmalıyor galiba böyle olunca. sırplar osmanlı falan bırakmamıştı, ingilterede 700-800 tane falan rebel kafalarına göre siege yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 vassal annex molası. avrupayı cok fazla iteledigim için prenslerden %50 onay alamıyorum dolayısıyla no more reform. dümdüz gidicem mecburen http://i.imgur.com/je2Thib.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ya hre yım austurya ve ıngıltereyle allym polonlar daldı hıc bırı destek vermedı abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 yalnız daesu ıyı ılerlemısın avrupada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 basileus achievement'ı geldi herhalde di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 basileus en kolayı, caffa + kıbrıs + anadolu bide balkanları aldınmı geliyo arabistanı istemiyorum, bir tane client state kurdum ama aldıgım yerleri vermeye calısıyorum keko aynı kültürden olmasına ragmen almıyor. bir 10 20 sene bekliycem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 hadi ya ben roma fln da var sanıyordum, o kolaymış o zaman, bi ara yapıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 eu wikisi şöle hatta http://www.eu4wiki.com/images/thumb/1/11/EU4BasileusRequirements.png/330px-EU4BasileusRequirements.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Daesu said: vassal annex molası. avrupayı cok fazla iteledigim için prenslerden %50 onay alamıyorum dolayısıyla no more reform. dümdüz gidicem mecburen http://i.imgur.com/je2Thib.jpg?1 kahpe bizans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 peki HRE yi naptın dağıttınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 en başta üye oldum aslında, ama 1600lere kadar din savaşları başlamadı, dolayısıyla ortadox/protestan/reformist adamı emparor yapmıyorlar. neyse sonra katoliklere karşı kazandık ama ben cok agrasif exp puanı aldıgım için (3 tane electoru vassal yaptım kafadan emparorum yani hep) reform oynarını geciremez oldum, 100 yıl kadar bekledim ama arada dayanamayıp austria ve kücük adamları yiyince imkansız hala geldi. şimdi sırayla yürüyorum hollandaya kadar çünki yalan oldu hre işi, 4 reform gecirir ordan gelen bonuslarla yoluma bakarım diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 prdon 100 yıl kadar beklerim diyodum, beklemedim yani eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 e dağıtıp yenıden kuramıomusun? beki Bizans olarak roma falan kurulabiliomu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ı ıh yok öle xeşke roman empiri olsak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 convert var ama ck dan sole http://www.eu4wiki.com/Roman_Empire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 10 diciplin de iyimiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 http://www.eu4wiki.com/Hashashin değerli vatandaşlar ck 2'den ne yaptıysam hashashinleri transfer etmeyi başaramadım,bir yol yordam bilen varsa hasan sabbah'ın muazzam devleti ile oynamak istiyorum idealar müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Bu arada Roma ile oynadım ama müthiş kolay oluyor zaten ck 2'de tüm dünyayı ele geçirmiştim, Afrika,Amerika, Birde Asya'nın bir bölümü kalıyor geriye benim yüz ölçümü zaten öeh. Ordu desen ck 2'de bastığım ordu aynen çıkıyor. 1700'lere gelmeden world conqueror oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ögg kuscam, bundan sonra oynarsam köylü almanlardan birini secip lordum ne diyosa onu yapcam ya baydım http://i.imgur.com/fOUk13i.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 cok acaıp olmus o bende teutonlarla dık durabıldım. protestan olup prusya yapıcam da yemıo ısyan felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 oyunda din değiştirme nasıl oluyor? daha doğrusu var mı böyle bir şey? katolik protestan gibi değil, osmanlıyı şii yapmak gibi, yönetim şeklini falan değiştirmek falan önceden tasarlanmış şekilde mi oluyor? gerçi yeni aklıma geldi, barış şartı olarak "dinimi değiştiryorum" var mı, varsa nasıl çalışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 valla bana austurya deman etti ben protestan olunca KATOLİKE DÖN İBLİS diye. Müslümandan Hristiyan varmı onu bende merak edıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 şii/hristiyan rebeller cıkıp siege yapıcaklar, sizde kabul ediceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 sen savaştığın adama diye biliyorsun dinini değiştir diye, belki öyle bir teklif seçeneği de vardır... ama krallığı keyfi olarak cumhuriyet falan yapma niye yok? yoksa var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 A country can be changed forcibly to another government group (e.g., a monarchy turning into a republic and vice versa) via a revolution (e.g., if rebels or peasants overrun the state) and/or, for republics, by lowering republican tradition to 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar