Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europa Universalis 4

Komutan

Öne çıkan mesajlar

ben yakın zamanda yaptım hollanda achievement'ı, eğer utrecht'den vs gitmeye kalkarsan amerika'ya çok yıl beklemen gerekir, çünkü range çok fazla. irlanda'dan bir yer falan alsan diyelim, bu sefer İngiltere'ye claim vereceksin. Bir de oralar tehlikeli yerler, tek province tutunmak riskli. Ancak güçlü bir avusturya'yı ally yapman gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

Ben Dlc'nin olayini da anlamadim. Dlc'lerle gelen degisiklikler dlc'yi almasaniz da etki ediyor demisti snrm biri, oyleyse DLC oyunda ne fark yapiyor?

Aynen şu şekil. BElirli şeyler geldi mesela province sayısı 2 katına felan çıktı. DLC almasanda bu şekilde. Ama mesela fleet moth ball (üniteleri çürümeye bırakıp maintenance ödememek) ya da bence oyunda en önemli özellik toplu ünit production yok eğer Art of War almaszan. Ya da örneğin trade fleetlerin otomatik olarak merge etmesi yok (aynı bölgeye 2 fleet yollarsa ortada karşılasınca birleşiyolar baya hzuur).
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

5x bi topuk yapıp gittim amerikaya. coloniyi kurduktan sonra bide core yapmak için adm point harcıyorsun 4-5 tane denedim ortalama 10adm yiyor.
uraşasım gelmedi ya büyümeye heh
sıkıldım bide orda apacilerin arasında kaldım

Ama işte rekabetsiz at gibi büyümek mümkün o olayla da. Bomboş harita 3 tane max koonist sayısı sanırsam. Aban dur.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Promenader said:

Trade fleetlerin oto merge var aowsuz

sunu yazmaya geldiydim

Ben birşey sorayım şimdi japonya olarak teknoloji chinese western yaptım western oldu. Benim askeri birliklerim western mi olacak chinese olarak mı kalacak?

Çok değil aslında. Çünkü techte yaklaşınca o kadar büyük farklar yok ünitler açısından.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen o yüzden terör estiriyor zaten nomadlar.

15e kadar aldı aldı alamadı şamar oğlanına dönüyorlar 10-40savaşlarda eline veriyorlar oynasın diye.

Şu heir olayına biraz daha hakim olabilsek yada krallara suikast gibi şeyler medieval shogun tarzında baya değişir oyun. Pu yapa yapa dünya hakimiyeti yaparsın.

Casusluk bence baya yetersiz oyunda sadece claim atabiliyoruz. Rebel olayı zaten karışıksa bir tutam daha benzin döküyor öyle aman aman bir artısı yok ne yazıkki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...