Daesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Utrecht yada gelre ile gidip orda büyüyüp dönüp hollanda topraklarını alıp netherlands kurmaya çalışcam o zaman ashdjk. hiç sevmiyorum national yandakcıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 bu avrupalılar cok korkutucu ya asırı gucluler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 ama onlarında korktugu birşey var http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b6/Zonaro_GatesofConst.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 anca katolik pawa guclu ya, tek tek gelsınler bakalım noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 wc yaptırır http://www.youtube.com/watch?v=hNfePySE1VI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Wc cok bayık ülke SKK'ya dönüyo bir yerden sonra kim uğraşır o kadar toprakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 ben yakın zamanda yaptım hollanda achievement'ı, eğer utrecht'den vs gitmeye kalkarsan amerika'ya çok yıl beklemen gerekir, çünkü range çok fazla. irlanda'dan bir yer falan alsan diyelim, bu sefer İngiltere'ye claim vereceksin. Bir de oralar tehlikeli yerler, tek province tutunmak riskli. Ancak güçlü bir avusturya'yı ally yapman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 wc dedinizde avrupalılara taharet musluğu yaptırabiliyor muyuz? koku geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Olmazsa olmaz dlc var mı ? Paradox yine bi ton dlc çıkarmış (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Ben Dlc'nin olayini da anlamadim. Dlc'lerle gelen degisiklikler dlc'yi almasaniz da etki ediyor demisti snrm biri, oyleyse DLC oyunda ne fark yapiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 bazi degisiklikler ekleniyor bazilari eklenmiyor. mesela rajas of india almasan da hindistan haritaya ekleniyor. ama monarch olarak indian secemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 o ck2 yahu :), bence sadece wealth of nations lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 5x bi topuk yapıp gittim amerikaya. coloniyi kurduktan sonra bide core yapmak için adm point harcıyorsun 4-5 tane denedim ortalama 10adm yiyor. uraşasım gelmedi ya büyümeye heh sıkıldım bide orda apacilerin arasında kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 evet artık başkent in olduğu kıtadaki kolonileri core'laman gerekiyor ama öte yandan minimum %75 autonomy olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 yunusemre said: Ben Dlc'nin olayini da anlamadim. Dlc'lerle gelen degisiklikler dlc'yi almasaniz da etki ediyor demisti snrm biri, oyleyse DLC oyunda ne fark yapiyor? Aynen şu şekil. BElirli şeyler geldi mesela province sayısı 2 katına felan çıktı. DLC almasanda bu şekilde. Ama mesela fleet moth ball (üniteleri çürümeye bırakıp maintenance ödememek) ya da bence oyunda en önemli özellik toplu ünit production yok eğer Art of War almaszan. Ya da örneğin trade fleetlerin otomatik olarak merge etmesi yok (aynı bölgeye 2 fleet yollarsa ortada karşılasınca birleşiyolar baya hzuur). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Daesu said: 5x bi topuk yapıp gittim amerikaya. coloniyi kurduktan sonra bide core yapmak için adm point harcıyorsun 4-5 tane denedim ortalama 10adm yiyor. uraşasım gelmedi ya büyümeye heh sıkıldım bide orda apacilerin arasında kaldım Ama işte rekabetsiz at gibi büyümek mümkün o olayla da. Bomboş harita 3 tane max koonist sayısı sanırsam. Aban dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Trade fleetlerin oto merge var aowsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Promenader said: Trade fleetlerin oto merge var aowsuz sunu yazmaya geldiydim Ben birşey sorayım şimdi japonya olarak teknoloji chinese western yaptım western oldu. Benim askeri birliklerim western mi olacak chinese olarak mı kalacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Askerler ayni kaliyodu ama sadece tech penalty azaliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 o zaman her türlü avrupa sıcıyor agzımıza doğru mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 NolaxThensbane said: Promenader said: Trade fleetlerin oto merge var aowsuz sunu yazmaya geldiydim Ben birşey sorayım şimdi japonya olarak teknoloji chinese western yaptım western oldu. Benim askeri birliklerim western mi olacak chinese olarak mı kalacak? Çok değil aslında. Çünkü techte yaklaşınca o kadar büyük farklar yok ünitler açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 keşke family yönetimi falanda olsa bi yandan, bi ekranda onların olsa rothschild olup napolyonun sırtından servet kazansak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 yeni dlc acıklancakmış bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 batılılaşınca askeri bakımdan hiç bir şey değişmiyor, evet batı birimleri daha üstün olacak. Belki farkında olmayanlar vardır, oyunun başında da batı birimleri güçsüz. Level 7'ye kadar en güçlüsü nomadların atlıları mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 aynen o yüzden terör estiriyor zaten nomadlar. 15e kadar aldı aldı alamadı şamar oğlanına dönüyorlar 10-40savaşlarda eline veriyorlar oynasın diye. Şu heir olayına biraz daha hakim olabilsek yada krallara suikast gibi şeyler medieval shogun tarzında baya değişir oyun. Pu yapa yapa dünya hakimiyeti yaparsın. Casusluk bence baya yetersiz oyunda sadece claim atabiliyoruz. Rebel olayı zaten karışıksa bir tutam daha benzin döküyor öyle aman aman bir artısı yok ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar