eldar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bu arada yeni dlc'nin ilk yapımcı günlüğü yayınlandı. http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?785639-Europa-Universalis-IV-Res-Publica-Dev-diary-1-Merchant-Republics-National-Focus açıkçası republic'ler çok gereksizdi şu anda, onlara eğilmeleri iyi oldu. Ancak WoN çıkalı ne kadar oldu şunun şurasında saçma bir hareket ayrı dlc yapmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Caladorn said: extreme edition içeriği. http://store.steampowered.com/app/2029009/ Bunu değil, şu sayfada 45 dolardan 11 dolara ucuzlamış olan extreme editiondan bahsediyorum. Ne onun adına bi sayfa açmışlar, ne içinde ne olduğunu açıklamışlar ne de diğer itemların herhangi birini "şu pakedin içinde" diye belirtmişler. Ayak üstü sinir oldum şu ihmalkarlık yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 verdiğim link normal versiyondan extreme'e upgrade şeysi içeriği de yazıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 hee tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 elimdeki korsan versiyon ve oynadığım modun versiyonu iyice eskisin ben de alıcam orjinalini oyunun, artık orjinal oyun olmadan yeni mod versiyonları indirilemiyor nitekim, forumuna bile girilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 achivementlar gelmiyor sebebini bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 ironman'de gelir sadece achivement'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 çok saglam indirimler vardı yakın zamanda, summer sale'den önce mayıs gibi bir flash sale vardı misal extreme edition 10 dolara düşmüştü. alınmayacak oyun degil beyler, finaliniz falan da kalmadıysa basıp parayı almışsınızdır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ya şu oyunu hep bir denemek istiyordum da bu indirim döneminde de para kalmadı, umarım çok şey kaçırmamışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 abi modlayarak fontları değiştirmek mümkün mü ? Göremiyorum bildiğin yazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=179363162 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Çok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 indirim devam ediyosa alıcam beyler ediyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 fransa gene tokatlıyo çok fena ya.bayadır oynamadım bi takılıyım dedim gene 5 yılda bi fransanın tecavüzüne uğruyorum. 4 kere 5kere defansif olarak kapışıyorum alplerin eteklerinde,yeniyorum ancak her yenildiğinde ebesinin nikahına geri dönüp 2 gün sonra tekrar aynı ordu fullenmiş olarak gelip ağzımı yüzümü kırıyor 6 fire,6 shocklu generalleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 gerçekte de öyle yapıyodu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 generaller fazla güclü onun dısında gercekci evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 zaten problem devamlı iyi generallere sahip olması abi.AT ı yükselten ideası varmıydı hatırlamıyorum ama devamlı iyi generali var adamların 1444 ten başladıktan itibaren. iyi general oldumuda fransanın force limitine ulaşmak çok zor olduğu için hertürlü dövüyolar hem ofansta hem defansta.bide hre olunca bi otarafa saldırıyo adam bi bu tarafa.dur lan bi manpower dolsun diyosun,gene üstüne biniyo. ispanyollar terciolarla nası dövüyomuş helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 HRE yi de kurdum en son 262 province vardı 1679da 300k manpower 380 force limit aylık 400 gelir yardırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 HRE EZ mode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 beyler 100er binlik süper generallere sahip 3 orduyla giriyorum fransaya ispanya da müttefikim takvimler 3 mart 1707'yi gösteriyor warriors of the worldu açtım giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 yeni expansion gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ipe60_gf_F0 The following features were unveiled in the announcement. Republic Affairs: Grow your influence with the Merchant Republic faction to create new trade posts and reap bonuses, or exploit the inner power struggles of the Dutch Republic and their unique election events Meet the New Boss: Try the all-new Republican Dictatorship government type, and decide between increases in power or Republic Tradition in new in-game opportunities and events. A mid-point between republics and monarchies Don’t Fight the Power: Retain power for the ruling family by backing heirs in Elective Monarchies; boost your growth with the National Focus bonus and spend your points on Administrative, Diplomatic, or Military Power Improvements to the Dutch republic, including a Orangist (monarchist/military) vs. Statist (republican/economic) slider National Focus:[2] Any nation can boost a specific monarch power by +2/month while at the same reducing base gain in other monarch powers by -1/month; National Focus can be changed every 25 years. Trade Posts: Merchant Republics will have the option to create a Trade Post in provinces they own for 50 administrative power; trade posts gives the province +15 trade power and +1 naval forcelimits; Merchant Republic can only have a single Trade Post in each node and cannot create Trade Posts in their home node. patch ile gelicek yenilikler Merchant Republic factions More idea groups Removed monarch powers penalties for all technology groups Bonuses for nations ahead of time in diplomatic and administrative technologies Increased neighbour technology bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 korsanlayacagım bir DLC daha. nefret ediyorum paradox'un satış politikalarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Adamlar her dlc çıkardıklarında "game changer" özellikleri patch ile bedava olarak oyuna ekliyorlar ck 2 falan ilk çıktığındaki haliyle alakası yok şu anda, hiç dlc almamış olsan bile ücretsiz olarak bir dünya özellik eklediler yıllardır. Hangi şirket yapıyor bunu ? Anca bug düzeltiyorlar aylarca, oyunları yarım yamalak çıkardıkları için. bkz: rome 2 paradox kozmetik dlc'yi biraz abartsa da oyun şirketleri arasında nefret edilecek son iki-üç şirket arasında net. sen git gene korsan oyna, koymaz paradox'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar