Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europa Universalis 4

Komutan

Öne çıkan mesajlar

bu arada yeni dlc'nin ilk yapımcı günlüğü yayınlandı.
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?785639-Europa-Universalis-IV-Res-Publica-Dev-diary-1-Merchant-Republics-National-Focus

açıkçası republic'ler çok gereksizdi şu anda, onlara eğilmeleri iyi oldu. Ancak WoN çıkalı ne kadar oldu şunun şurasında saçma bir hareket ayrı dlc yapmaları.
Sosyal ağlarda paylaş

Caladorn said:

extreme edition içeriği.
http://store.steampowered.com/app/2029009/

Bunu değil, şu sayfada 45 dolardan 11 dolara ucuzlamış olan extreme editiondan bahsediyorum. Ne onun adına bi sayfa açmışlar, ne içinde ne olduğunu açıklamışlar ne de diğer itemların herhangi birini "şu pakedin içinde" diye belirtmişler. Ayak üstü sinir oldum şu ihmalkarlık yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

fransa gene tokatlıyo çok fena ya.bayadır oynamadım bi takılıyım dedim gene 5 yılda bi fransanın tecavüzüne uğruyorum.

4 kere 5kere defansif olarak kapışıyorum alplerin eteklerinde,yeniyorum ancak her yenildiğinde ebesinin nikahına geri dönüp 2 gün sonra tekrar aynı ordu fullenmiş olarak gelip ağzımı yüzümü kırıyor 6 fire,6 shocklu generalleriyle.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten problem devamlı iyi generallere sahip olması abi.AT ı yükselten ideası varmıydı hatırlamıyorum ama devamlı iyi generali var adamların 1444 ten başladıktan itibaren.

iyi general oldumuda fransanın force limitine ulaşmak çok zor olduğu için hertürlü dövüyolar hem ofansta hem defansta.bide hre olunca bi otarafa saldırıyo adam bi bu tarafa.dur lan bi manpower dolsun diyosun,gene üstüne biniyo.

ispanyollar terciolarla nası dövüyomuş helal valla.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=ipe60_gf_F0

The following features were unveiled in the announcement.

Republic Affairs: Grow your influence with the Merchant Republic faction to create new trade posts and reap bonuses, or exploit the inner power struggles of the Dutch Republic and their unique election events

Meet the New Boss: Try the all-new Republican Dictatorship government type, and decide between increases in power or Republic Tradition in new in-game opportunities and events.
A mid-point between republics and monarchies

Don’t Fight the Power: Retain power for the ruling family by backing heirs in Elective Monarchies; boost your growth with the National Focus bonus and spend your points on Administrative, Diplomatic, or Military Power
Improvements to the Dutch republic, including a Orangist (monarchist/military) vs. Statist (republican/economic) slider

National Focus:[2] Any nation can boost a specific monarch power by +2/month while at the same reducing base gain in other monarch powers by -1/month; National Focus can be changed every 25 years.

Trade Posts: Merchant Republics will have the option to create a Trade Post in provinces they own for 50 administrative power; trade posts gives the province +15 trade power and +1 naval forcelimits; Merchant Republic can only have a single Trade Post in each node and cannot create Trade Posts in their home node.

patch ile gelicek yenilikler

Merchant Republic factions
More idea groups
Removed monarch powers penalties for all technology groups
Bonuses for nations ahead of time in diplomatic and administrative technologies
Increased neighbour technology bonus
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar her dlc çıkardıklarında "game changer" özellikleri patch ile bedava olarak oyuna ekliyorlar

ck 2 falan ilk çıktığındaki haliyle alakası yok şu anda, hiç dlc almamış olsan bile ücretsiz olarak bir dünya özellik eklediler yıllardır.
Hangi şirket yapıyor bunu ? Anca bug düzeltiyorlar aylarca, oyunları yarım yamalak çıkardıkları için. bkz: rome 2

paradox kozmetik dlc'yi biraz abartsa da oyun şirketleri arasında nefret edilecek son iki-üç şirket arasında net.

sen git gene korsan oyna, koymaz paradox'a.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...