tom Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 varmış yolu, steam workshopta mod var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Trade good'ların olduğu bir map varmıdır. Birde production değerlerini gösteren. Aşağı yukarı biliyorum fakat daha stratejik bina yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Onu çıkarmışlar herhalde, ben de bulamadım maalesef. Saçma olmuş, yamada filan geri koyarlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Bu buildingler işe yaramiyor gibime geldi sanki teknoloji almak daha mantikli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 bu 'embassy' yapınca "Hostile core-creation cost: +10%" diye bi bonus veriyor,ama deniyorum herhangibir işe yaramıyor. Ne işe yarar bu bileniniz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 hostile olduğun adamlar +%10 daha fazla adm/dip pointe core yapıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Senden aldığı yerleremi, heryeremi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 her yer sanrıım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 hayır, sizin core'larınızı alınca %10 daha fazla harcamaları gerekiyor. poor man's hungarian/berber traditions gibi. toprağınızı kaybetmiyorsanız esprisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 1 diplomat bonusu süper onun için bile alınır. Yalnız hala bu agresive expantion puanımı nerden görürüm bulamadım. Herkez bana dishonorable scum causes belisi ile daliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 diplomacy ekranında var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Her ülke için ayrı ayrı imiş himm. Avusturalyadan daha toprak almadım -180 neden acaba? Hatta portekiz ile daha diplomatik ilişkim olmadı -11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 faareyi -11 in üstünde tutarsan yazmıyormu tek tek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Saldırdığın ülkelere ilgisi olan ülkeler de dayılanır. "Kuveyt'e daldım bana niye kızıyorsun amariga" diyen saddam da anlayamadı işte onu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 portekizle ilişkim olmadı :) adamlar ön yargılı. Hep protestanları destekliyorum ondan oluyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Malezya galiba(malakar dı) seçtim, tek toprak var, Yan sahipsiz komşuya asker gönderiyorum yenliyoruz Sürekli (başlangıçtan beri) prestij düşüyor National idea seçemiyorum, zaten o ekranı da anlamadım hiçbirşey seçilemiyor Biraz yorum ve yardım yapabilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Abi sen semih cumhuriyetini seçmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 SeaGle said: Abi sen semih cumhuriyetini seçmişsin. Anlamadım, yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Düzgün avrupa ülkesi seç ve tutorial oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Sam said: Düzgün avrupa ülkesi seç ve tutorial oyna. Teşekkürler. Tutorial oynadım, küçük devlet(tek province) seçmek istediğim için burayı seçtim, bu gibi ufak devletler için öneriniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Önerim oyunun büyük ustası olana kadar öyle tek prov bir devlet oynama, ultra hard çünkü zorluk namına. Hayatta kalamazsın oyuna tamamen hakim olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 İngiltere ile başla en easy mode ülke. İspanya ve Osmanlı da fena değil. Müslüman ülkelerde Personal union yok ya çıldırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 İngiltere mi easy mode? Hani kendim henüz İngiltere ile oynamadım, ama pek kolay görünmüyor başlangıçtaki durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ingiltere castille ottoman. son hızda sıfır pausela oynuyorum hem sıkıcı hem kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Komutan said: İngiltere mi easy mode? Hani kendim henüz İngiltere ile oynamadım, ama pek kolay görünmüyor başlangıçtaki durumu. Fransaya verirsin istediği yerleri gerisi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar