Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft Office 2013

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
İlk mesajı yazdıktan sonra indirmeye başlamıştım. Şu anda yüklenmiş ve çalışır durumda. Bulut yapmışlar. Offline mode için ayrı bir indirme yapıyor şu anda (Office açılıyor ve çalışıyor ama) o da %15'de.

3 Mbps var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Masakari said:

Fistan said:

ldugunu bile bilmiyorum

baktım 2003 müş

yetiyo

MS dekiler kıllık yapıp eski sürüm office leri desteklemeyecek şekilde çıkartırlarsa sorun olur ama.

o zor ya, öle olursa herkes 2003 kurar lol.

2007 aslında gayet iyi & kafi. 2003 - 2007 arasında hissedilir fark var ama 2010 fifiydi, buda öle olur. Makyaj falan anca.
ha bu arada sadece excel ve outlook için konuşuorm ehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
2013 iyimiş. Web App'lar gelmiş, tamamen entegre çalışıyor. Zaten hocaların yolladığı şeyle Google Drive'da açılmamaya başladığın iki hafta önce zorunluluktan pılımı pırtımı toplayıp Office Web Apps'a geçmiştim, bu onunla tam entegre durumunda. Aralarında geçiş yapılıp Office 2013'de yazdıklarım doğrudan Web Apps'a işlenebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
2010 ve 2007'yi okulda denk geldiğim anlar dışında kullanmadım ama epey gelişmiş geldi bu typesetting ve formatting açısından LibreOffice'e göre. Yazıyor akıyor bu arada resmen, harfler arası geçiş filan iyi. 2010'da yoktu bunlar. Sayfa dizaynı açısından da LibreOffice'in kat kat ilerisinde. WordPerfect'te göre de iyi geldi ilk kez.

Microsoft Office diyenler bir bildiği varmış, kabul ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yok ya, zorunluluktan. Kullandığım programların yarısı çalışmamaya başladı Linux altında. WINE filan da yaramadı. Kullanmam gereken şeyler üstelik.

Windows 8'i sevdim bu arada ama, sevilmeyecek gibi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...