Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Customer Preview çıkalı 20 gün filan oluyor: http://www.microsoft.com/office/preview/en Şimdi çekiyorum ben de. Windows 8 ve 7 altında deneyeceğim. XP ve Vista bırakılmış bu arada. Hesabınızla üye olunca 5 yükleme hakkı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Ahahaha bende hala 2003 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ldugunu bile bilmiyorum baktım 2003 müş yetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 SkyDrive'a zorluyor iyice Microsoft. Bu da istedi Microsoft hesabı. Otomatik sync yapacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 İlk mesajı yazdıktan sonra indirmeye başlamıştım. Şu anda yüklenmiş ve çalışır durumda. Bulut yapmışlar. Offline mode için ayrı bir indirme yapıyor şu anda (Office açılıyor ve çalışıyor ama) o da %15'de. 3 Mbps var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Fistan said: ldugunu bile bilmiyorum baktım 2003 müş yetiyo MS dekiler kıllık yapıp eski sürüm office leri desteklemeyecek şekilde çıkartırlarsa sorun olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 97'ye kadar destek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 herkes birgun microsoftcu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 abi indirin, ms'in yeni tasarım rüzgarı office'i bile nasıl etkilemiş görün. bir boş excel şeysi açın, hücreler arasında ok tuşlarıyla sağ sol gezinin. ms'ten beklenmeyecek atraksiyonlar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Abi çok sinir. Mail gelince yüklemiştim. Durup dururken bozuldu, error veriyor açılmıyor. Repair yap diyor, repair error veriyor açılmıyor. Uninstall yap diyorum uninstall error verip açılmıyor. Eeeee diyip yeniden kurayım dedim o da error verip açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 RTM çıktı. Yükleyip MSDN'den gelen anahtarla aktive ettim. Güzel duruyor şimdilik; yeni Windows, yeni Office diye gittim işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bunun da full surumunu 29 liraya verseler hemen alirim var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Masakari said: Fistan said: ldugunu bile bilmiyorum baktım 2003 müş yetiyo MS dekiler kıllık yapıp eski sürüm office leri desteklemeyecek şekilde çıkartırlarsa sorun olur ama. o zor ya, öle olursa herkes 2003 kurar lol. 2007 aslında gayet iyi & kafi. 2003 - 2007 arasında hissedilir fark var ama 2010 fifiydi, buda öle olur. Makyaj falan anca. ha bu arada sadece excel ve outlook için konuşuorm ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 2013 iyimiş. Web App'lar gelmiş, tamamen entegre çalışıyor. Zaten hocaların yolladığı şeyle Google Drive'da açılmamaya başladığın iki hafta önce zorunluluktan pılımı pırtımı toplayıp Office Web Apps'a geçmiştim, bu onunla tam entegre durumunda. Aralarında geçiş yapılıp Office 2013'de yazdıklarım doğrudan Web Apps'a işlenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 o olaylar iyi ama performans çok kötü be abi, ben de kurmuştum estetiklik gönlümü çaldı ancak belirli bir süre kullandıktan sonra beni yavaşlattığını fark edip 2007ye geri döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 2007 yok ben de. 2010'da yok. Lisanslı yüklediğim ilk Microsoft Office bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 2010 ve 2007'yi okulda denk geldiğim anlar dışında kullanmadım ama epey gelişmiş geldi bu typesetting ve formatting açısından LibreOffice'e göre. Yazıyor akıyor bu arada resmen, harfler arası geçiş filan iyi. 2010'da yoktu bunlar. Sayfa dizaynı açısından da LibreOffice'in kat kat ilerisinde. WordPerfect'te göre de iyi geldi ilk kez. Microsoft Office diyenler bir bildiği varmış, kabul ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Selam, Lisanslı 2010 kullanıyorum ve şu bardaki gruplama hedesi gıcık ediyor! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bunun içinde key fln lazımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Key vardı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 GERGE cok pis microsoft'cu oldun ya Ms para mi veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Yok ya, zorunluluktan. Kullandığım programların yarısı çalışmamaya başladı Linux altında. WINE filan da yaramadı. Kullanmam gereken şeyler üstelik. Windows 8'i sevdim bu arada ama, sevilmeyecek gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bu charmbar'a ben de alistim ilk basta hic charming gelmedi ama simdi geliyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Office for Mac 2013 çıktığı anda zıplarım. Arkadaş kurmuş Windows'a 2013'ü, çok beğendim, cidden arayüz şahane olmuş, alet AKIYOR :) Cidden akıyor bu arada, yani çoğu şeyi animasyonlu hale getirmişler, eye candy'si bol olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Akan şey arayüz değil, normal yazı yazma. Hareketini bir farklı yapmışlar imleç şeyinin. Bu arada OS X'e yok artık =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar