yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 2012'de okuduğum en iyi köşe yazısı bu olabilir. Umarım pati'deki arkadaşlarım da benim hissettiklerimi hisseder okuyunca. http://www.ilyasbassoy.com/gunisigi.asp?id=92 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 milli olmakla kurduğu bağ başarısız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Myshkin said: milli olmakla kurduğu bağ başarısız bence aynen ne alaka bende cozemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 said: “Abi”lerin anlattığı kerhane öyküleri midemizi bulandırır ama bunu gizlemek için birbirimizle sırıtarak şakalaşırdık. Madem ki erkektik, kurtuluşu yoktu, mutlaka milli olacaktık. gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bağ bile kuramamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 sade kürt kardeşlerine değil türk kardeşlerine de seslense iyiydi. tek taraflı olmaz hiç bir şey. baştaki kerhane muhabbeti çok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ahmedinejad said: sade kürt kardeşlerine değil türk kardeşlerine de seslense iyiydi. yazının tek başarısız yanı bu milli olmakla bağ kuramayanlara anlam veremedim adam reklamcılık da yapıyor muhtemelen kerane muhabbetini o yüzden başa kondurmuştur meslek hastalığı mı diyelim ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Kerhane mantığı çok gereksiz bence. Hatta bir gencin gerdek gecesi öncesi b,rşeyleri bilmesi avantak bile olabilir. Gerdek gecesi hastane de geçirenleri de biliyoruz. Hatta ülkenin birinde yaşlı kadınlar erkekleri alıyorlar eğitiyorlar bi nevi. Bu eğitimini almış erkek gidip genç kız alıyor ve onu eğitiyor. Cizsellik denen temel gereksinim sonuna kadar karşılanıyor. Ama buralarda hayatı boyunca orgazm nedir bilmemiş psikolojik sorunlu hatunlardan çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 abi olayı ne yapıp edip sadece kürtler provokasyona geliyormuş gibi bitirmiş. öyle başlamamış yazıya ama yazının sonunda captain subtext girmiş araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 evet fenn yazının ana düşüncesini başarıyla aktardığına göre dağılabiliriz. tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 özgün bir yazı olmus,katılmadıgım yerler olsa da adam dusuncelerini guzel bir uslupla samimice anlatmıs begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Ardeth said: abi olayı ne yapıp edip sadece kürtler provokasyona geliyormuş gibi bitirmiş. öyle başlamamış yazıya ama yazının sonunda captain subtext girmiş araya teröröröistlik yapmayın siyaseten devam edin mücadelenize demeye getirmiş son zamanlardaki olaylardan ötürü heralde öyle yapması icap etmiş olabilir şu an şaha kalktı adamlar yarın bir gün sivillerin olduğu bir yeri patlatmayacakları ne malum direkt kürtlere seslenip vakur olmaları gerektiğini anlatmaya çalışmıştır. ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Ayrıca birlik olsa ne olacak ki ülkede yer altı kaynak varsa gelip buluyorlar seni ve özgürlük veriyorlar. Irak, libya, mısır, afganistan milli olamamışta mı hala çerezlerini başkaları yiyor. Bu olaylar neden yakutistan da olmuyor. veya izlanda da , grönland da vs vs vs Diktatörsün denilir ülkede nükleer silah ver denilir kaşının üstünde bıyık yok denilir vs,vs,vs, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 fenn said: Kerhane mantığı çok gereksiz bence. Hatta bir gencin gerdek gecesi öncesi b,rşeyleri bilmesi avantak bile olabilir. Gerdek gecesi hastane de geçirenleri de biliyoruz. Hatta ülkenin birinde yaşlı kadınlar erkekleri alıyorlar eğitiyorlar bi nevi. Bu eğitimini almış erkek gidip genç kız alıyor ve onu eğitiyor. Cizsellik denen temel gereksinim sonuna kadar karşılanıyor. Ama buralarda hayatı boyunca orgazm nedir bilmemiş psikolojik sorunlu hatunlardan çok. o konu da ben de çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 (td) beğenmedim. gidiş yolundan puan kırardım edebiyat hocası olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 seks bu sefer satmamış adam bariz saçmalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 nasıl bağ kurmamış yahu said: Osmanlı’da toplumlar, tıpkı erkekler gibi milli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 fenn said: Kerhane mantığı çok gereksiz bence. Hatta bir gencin gerdek gecesi öncesi b,rşeyleri bilmesi avantak bile olabilir. Gerdek gecesi hastane de geçirenleri de biliyoruz. Hatta ülkenin birinde yaşlı kadınlar erkekleri alıyorlar eğitiyorlar bi nevi. Bu eğitimini almış erkek gidip genç kız alıyor ve onu eğitiyor. Cizsellik denen temel gereksinim sonuna kadar karşılanıyor. Ama buralarda hayatı boyunca orgazm nedir bilmemiş psikolojik sorunlu hatunlardan çok. karhane olayı üzerinden cinsellik egitimine atlamışsın da cinsellik egitimi için cinsel ilişkiye girmeye gerek yok. karhane deneyimi erkek bireye cinsellik bilgisi aşılıyomuş gibi algılanıyor dedigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 neresi iyi bu yazının?(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 tl;dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 yazinin ana fikri said: "ilk cinsel deneyimim mahalle baskisi ve turk kizlarinin kibiri yuzunden belediye cukuru ile orantili bir balina ileydi, bu tramvayi herkesle paylasmak istiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 baştaki hikayeye inananlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Daesu said: karhane olayı üzerinden cinsellik egitimine atlamışsın da cinsellik egitimi için cinsel ilişkiye girmeye gerek yok. karhane deneyimi erkek bireye cinsellik bilgisi aşılıyomuş gibi algılanıyor dedigin. Bilgi açısından daha çok kastım. Bazı ergenlerin böyle hurrrra aha garı aha vajina modundan çıkmaları. Burada kerhaneleri tavsiye ediyorum anlaşılmasın tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar