mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 aha krasiç de giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Gs ye yakışan topçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Engin 5 maci suan garantiledi. Devami gelebilir. Krasicte giriyor oyuna☺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Direk kirmizi cikardi bide. Allah bilir ne dedi salak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 garibim engin, kaldıramı kuytun eline vermesini topu ahah bu arada, allahın sopası yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ya golü geç.enginin kırmızı kötü oldu terimde soksun ambaratı falan.battı balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 forgiver said: el var faul var ofsayt var keser döner sap döner :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 forgiver said: el var faul var ofsayt var 3 ude yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 adam bozuyo iste ofsayti nesine itiraz var anlamadim baroni ellemi aldi onu goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Azizenin cikisi ugurlu geldi Kaldigimiz yerden devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Lingam said: Direk kirmizi cikardi bide. Allah bilir ne dedi salak:D Yok yok ben çok eminim hak ederek gördüğüne o kırmızıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 engin allah belanı versin ne diyim.beyinsiz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Köyt Kuyt Kayt Hahahayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Zegna said: Rewendor said: Zegna said: kuytun pozisyonuna faul degil diyecek futbol gerizekalısı varmı? merak ediyorum yorumları ahah :D var bi tane. kendisi sampiyonlar liginde ust tur maclari dunya kupasi yarifinalleri yonetip final kadrosunda falan yer aliyor. ama sen daha iyi bilirsin tabii :) aksam 50 tane kisi pozisyonu yorumlarken hatırlarsın bu lafını rew. ben pozisyon faul ya da degil demiyorum farkindaysan. ama sen senle ayni fikirde olmayan adama futbol gerizekalisi dersen o fikirdeki hakemin gecmisini onune koyar sen nesin senin futbol gecmisin nedir peki diye sorarlar. pozisyon faul demek ayri degil diyen gerizekalidir demek ayri. bu arada neler oldu yaa. aldigimiz maci verdik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 hamiti çıkarmadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 4Ever said: Azizenin cikisi ugurlu geldi Kaldigimiz yerden devam hırsız unal hep dısardaydı rahad ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Abi engin bavulunu toplasin artik bu nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Pc basina gecince azize nin neferi banlicek sizi!1!1!1!!!!2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 kuyt müthiş lan, adam kazanmaya gelmiş engin de davarın bayrak taşıyanıymış, terim bunu nağzına kürekle vurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Volkan yedek klübesine geldi la. Nasıl durumu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 aahahah volkan pesinde serumla klubeye geldi ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Maç sonrası Ahmet Çakar görüntüleri de kullanarak yorumlayacakmış pozisyonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Rewendor said: Zegna said: Rewendor said: Zegna said: kuytun pozisyonuna faul degil diyecek futbol gerizekalısı varmı? merak ediyorum yorumları ahah :D var bi tane. kendisi sampiyonlar liginde ust tur maclari dunya kupasi yarifinalleri yonetip final kadrosunda falan yer aliyor. ama sen daha iyi bilirsin tabii :) aksam 50 tane kisi pozisyonu yorumlarken hatırlarsın bu lafını rew. ben pozisyon faul ya da degil demiyorum farkindaysan. ama sen senle ayni fikirde olmayan adama futbol gerizekalisi dersen o fikirdeki hakemin gecmisini onune koyar sen nesin peki diye sorarlar. bu arada neler oldu yaa. aldigimiz maci verdik resmen. farkındaysan ben hakeme salak gerızekalı vs bisi mi yazmısım? bos konusma abicim, bak ne yazmısım pozisyon %100 faul,saglık olsun. faul demiyecek varsa futbol salagıdır. cuneyt gormus gormemis umurumda degil, ben farklı birseyden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 yerde yatan adam ddirek ofsayt nedeni çöp gibi tıkadı kalenin önünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Engin zaten saatli bombaydı yine iyi idare etti Terim bunu 1 sene, EsEs'te Trabzon'da her oynadığı yerde patlıyordu balonu burdada yaptı yapacağını lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar