Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 http://i.imgur.com/arDqNXo.jpg Bu da satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 hahaha fiyat veriyim diye senin pantı ararken listede gördüm 50den koymuşsun ama gitmez abisi yani bunların piyasası çok kısıtlı kaldı. millet artık inna falan abanıyor başka slotlardan allres vita almaya kasıyor... ben strlisini 20mden anca sattım. sen de acelen yoksa 29dan başlat yavaş yavaş 19a kadar çek. en azından 19 olsun ama. kimse gidip 10 vita fazlası için veya 27 fire res için 20m kadar fark vermiyor o seviyelerde. omuzluğa gelince... 200k ediyor çorba parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Eyvallah bilgiler için ((: İndireyim fiyatları (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Lord_Argos said: http://i.imgur.com/m2GR12R.jpg Ne kadar eder, satmayı düşünüyorum? 25 m'e satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 iyi gitmiş. ben 5-10m arası gider diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 peh baktım pek bi sey etmiyomuş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 soldakini 25 milyona alıyorum normaldir dimi ? sağdakine 500 bin vermiştim attack speed eklemek icin aradaki fark iyiymiş .. http://i.imgur.com/nJUssii.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tabiki soldaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 soldakide 25 milyona kazık yemiyorum yani dimi onu diyorum sağdaki su an kullandığım zaten .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 25 milyon vermezdim. %11 as sadece silahın attack speedine etki ediyor, totale değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Valla goldun değeri yok ,ben o kadar fark için verirdim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tüm gear ım iyi ama attack speedleri yok yeni farkettim :P onları eklemek istiyince tuzluya geliyor,olay o demekki sanırım zaten gear ı güçlendirmeye caşısınca başka yapacak bi şeyim yok .. 40-50% a cıkarıçam attack speed i extradan,arada fark varmı görcem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 AS az ise niye 2 tane as li sword ya da bir echoing fury bir dagger/sword vs birşey almıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bid ledim 25 milyona artık skorn u .. başkası bid lerde alamazsam ki sanmıyorum .. o dedigini hesaplarım bi nasıl oluyor ,çok tecrubem yok itemler konuşunda . Skorn da WD ye iyi gidiyo ama ya :) http://i.imgur.com/GAtEDAc.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Adam caster ya dual eield nasıl raksın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 abi skorn olunca otomatik barbara gitti kafa. benim failliğim tamamen. zaten resmi görünec /faceplam yaptım kendi kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yine de skorn yerine 1 high as ceremonial knife ile bir offhand alabilir alla alla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ikili bi set vardı dedigin gibi off hand ı boğazlanmış tavuk du e haliyle skorna yönelmiştim bende heh . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Dworgian said: AS az ise niye 2 tane as li sword ya da bir echoing fury bir dagger/sword vs birşey almıyorsun ki? 25 verip 2 tane alığı silaha göre o skorn çok daha fazla dps verir (şanslı snipeler hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 wd yok bende. ama wizard da source + main weapon daha efektif oluyor. ondan yola çıktıydım. bir de 25m eşiti baz tutarsa bilemedim tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 abi bide şu critical hit change critical hit damage --- İdiali kaç benimkiler başlıgada ekliycem change 40 ı gececek damage da 335 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 change değil, chance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 olsun o kadar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bi daha olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 cevaplarsanız olmaz,yoksa hep change yazıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar