Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne, Ne Kadar Eder Başlığı - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
284 dex, 80 all res 59 bid-69 buyout
280 dex, 77 all res 47 bid
283 dex, 77 all res 60 bid
ama bunların yanında 291 dex, 75 all res 7; 283 dex-80 all res. 9m bid de var bu yüzden sordum zaten.

Bu arada 50m'ye çektim bid'i ben de.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

abi o 40-60m arası itemlere iyi baktın mi vitaliti vardır bide

baktım baktım vita'lılar iyice uçuk, verdiklerim sadece dex'li olanlar.
Mesaj tarihi:
hmm anladım işte 291dex'li 7ma varsa o 40m a koyanlar yarin 10ma koyucaklr demektir biraz keriz avına cıkmışlar diyebiliriz, wow'dan gelen alışkanlık benzer ürünü bulur en alt limiti alır 1m-2m üstünde fiyata koyarm :D
Mesaj tarihi:
applevodka sen aynısını bana da yapmıştın... Vile Ward'lar konusunda tavsiyesini dinlemeyin bu arkadaşın. 3-5 milyon anca eder dediği item'ı 120 milyona satmıştım. Sakın dinlemeyin siz yanarsınız item'ınızı ucuza satıp
Mesaj tarihi:
50m'e gitmez de 25-30m'e falan gider muhtemelen, tabii 100 civarından aşağı yuvarlamak lazım yavaş yavaş çünkü 293 dex bayağı iyi, vita yerine tercih edebilirler.

Ama genelde çok para eden (bkz. 100m+) vile wardlar 220+ main stat ve vit içerenler oluyor)
Mesaj tarihi:
Echoing Fury'e yazık olmuş, millet öyle koyuyor da 50-60 milyona soketsiz veya critsiz silaha birkaç milyondan fazla anca ali ağaoğlu diablo oynasa verir.
Mesaj tarihi:
djem said:

75'e bid'e koydum ama gitmedi bir fikrinizi alayım dedim muadili fiyatlar çok farklı ah'de çünkü

Arkadaşlar, elinizde veri olarak bulunsun diye yazıyorum 65 M'dan satıldı dün item.
Mesaj tarihi:
djem said:

djem said:

75'e bid'e koydum ama gitmedi bir fikrinizi alayım dedim muadili fiyatlar çok farklı ah'de çünkü

Arkadaşlar, elinizde veri olarak bulunsun diye yazıyorum 65 M'dan satıldı dün item.

tamam print edip buzdolabıma astım.
Mesaj tarihi:
şu paypalde ne kadar sürüyo paranın gelmesi?
chest sattıydım en son 20€ biddeydi nooldugunu göremedim pending diyo
çok heycanlıyım botun parası çıkıcak bu ay dfgfg
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

hala o item mı satmaya çalıştığın. bi o mu düştü ohoooo

O item dedigin? Neck mi? Onu tradeden birine okuttum 50m'a

İmmortal kings chest yeni dustu bu 190 str 250 vita vardi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...