mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 inanmadım gittim baktım valla 45 belt varmış adamda dgdfg bunlar var ilgilenen olursa yine ah fiyatının altına bırakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 10 gundur gırmıyodum oyuna bi tur atıyım dedim monkla. paragon level 7. iyi item dustu ya lan :D statlar biraz daha yuksek gelseymis. http://i.imgur.com/diHRg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Zegna said: 10 gundur gırmıyodum oyuna bi tur atıyım dedim monkla. paragon level 7. iyi item dustu ya lan :D statlar biraz daha yuksek gelseymis. http://i.imgur.com/diHRg.jpg Hayırlı işler orti ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 dün arkadaşa düşmüş fiyat sordu bana ne kadar eder bu yaklaşık 100 milyona gidermi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ne 100'ü ya ciddi değilsin heralde. perfect hersey asdfas. gerçek değildir diyesi geliyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 geçen gün 2 milyara satılan amuletten daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Aluriel said: ne 100'ü ya ciddi değilsin heralde. perfect hersey asdfas. gerçek değildir diyesi geliyor insanın ciddi değilim tabide :D bu ah haricinde nasıl satılırki.Alet harbiden max proclamış dps i geçtim bide üstüne all resist var görünce oha dedim zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Cidden bloody necklace. Darisi basimiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 foruma koyup teklifleri degerlendir derim,cok iyimis tek bu amuletle mp2 yaparsın rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 yaa keklendim resmen bizim arkadaşlar battle.net forumlarından almışlar resmi ben 10 gün filandır bişi düşüremiyorum beni kızdırmak için "aha biz bunu düşürdük sen hala kumda oyna" tadında trollemişler beni ,ama item felaket bişi nasıl bir bal varsa bunu düşüren. Sizide yordum kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 payback istiyorsan git arkadaşlarını kum havuzuna göm bi kaç gün sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Forum patlamak için bir kıvılcım bekliyormuş, dünden beri 2-3 saatte bir kontrol ediyorum 1 tane bile mesaj yok 1 tane bile mesaj yok, bi geldim ne konular dönmüş, ne konular çözülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 witching hour düşürdüm %life'lı AR'li, heyecandan delirircesine AHye girdim 90m ediyormuş ya. ne kadar düşmüş fiyatlar arkadaş patch sonrası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 bi haftadır 5m üstü satış yapmadım gene iyi belt boşver heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ederi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ne eder bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ozkolous said: ne eder bu? Arkadaş bunları nerden düşürüyosunuz bizde mp7 oynuyruz :D:D Ne eder diye söylüyo utanmadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 deady said: dün arkadaşa düşmüş fiyat sordu bana ne kadar eder bu yaklaşık 100 milyona gidermi :D abo bole necklace mi olur. harbi forumlarda falan satmayı denesin abuk subuk fiyata satabilir. uzun zamandır girmiyorum ama, 300 euroya satılan iyi necklaceları hatırlıyorum. onlar 300 se bu 1000 falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Bİ arkadaşın dedigi gibi ( önceki sayfalarda ) üzerinde sadece o amulet olsun mp2 yi farmlarsın :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 quatermain said: ozkolous said: ne eder bu? Arkadaş bunları nerden düşürüyosunuz bizde mp7 oynuyruz :D:D Ne eder diye söylüyo utanmadan :D valla dün enteresan bi gündü. 13 run --> 9 legendary 3 set. bu arada hepsi mp1 de paragon level farmlarken düştü. var mı bi fiyat tahmini? ah de aratınca 600-700m lara çıkıyor ama gerçekçi gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 sadece %5 crit chance veren natalya's reflection bile 170ten falan başlıyor, baya eder o yüzük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 600'den falan koy işte piyasa fiyatının altında olsun ki, hem çabuk satılır sen mutlu olursun, hem de alan mutlu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Vallahi gerçekci gelmediyse 20m verim alim senden :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 bunlarda satışta olanlar. sadece dex düşürüyorum zaten bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 tüh güzel bi neck düştü gene ama ofsayt oldu = 161dex 87%chd 8%cc var as cıkmadı Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar