quatermain Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Yagiz9304 said: http://i48.tinypic.com/qntf7q.jpg 200-250m civarı düşünüyorum siz ne dersiniz? Vallahi herşeyi deriz ona :D Güzelmiş hemde çooooooooooooook güzel ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 quatermain said: Yagiz9304 said: http://i48.tinypic.com/qntf7q.jpg 200-250m civarı düşünüyorum siz ne dersiniz? Vallahi herşeyi deriz ona :D Güzelmiş hemde çooooooooooooook güzel ;) Vallahi 200 saati geçik oyun sürem var ilk kez adam akıllı item düştü daha set görmedim inferno'yu 200mf ile oynadım yine olmadı, sonunda güldü talih bana. http://us.battle.net/d3/en/item/ivory-tower sürekli bundan düşüyordu 3 kere düştü, aptal şey ya!! Neyse şu Vile Ward'ı 200m'ye elden okutsam güzel olur şimdi, sıfırdan char dizerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 elden sakat ya ver ahye temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Parayı ödemeden Item'ı alabilen adamlar varmış diyorlar ama pek inandırıcı gelmedi, sen de onu duyduğun için mi sakat dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 10k hayrina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Adam haklı 5 kuruş etmiyor o legend maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 int/socket/crit dam. hatrına bişi eder belki diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 beyler, gemler para kazandırıyomu? varmı yapıp ah ye koyan? satılıyomu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 http://imageshack.us/a/img717/8089/zartb.png birşey eder zannettim ama pek etmiyormuş ne kadara gider sizce max ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 büyüyünce bende böyle itemler düşürcem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Frostbite said: büyüyünce bende böyle itemler düşürcem :( :):):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Hannibal44 said: http://imageshack.us/a/img717/8089/zartb.png birşey eder zannettim ama pek etmiyormuş ne kadara gider sizce max ? 1 ay önce daha kötüsünü 60 euroya satmıştım , illaki eder bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 arkadaslar bu sizce ne kadar eder ahde dengesiz fiyatlar vardi ondan karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Zegna said: beyler, gemler para kazandırıyomu? varmı yapıp ah ye koyan? satılıyomu merak ettim Çooooook fazla piyasa takibi yapman lazım. Mesela Emerald gemlerin fiyatlarının 4kya düşmesini beklemen falan lazım. Uğraşmaya değmiyor. (Kendimden biliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 yavaş yavaş paragon etkisini gösteriyor..buda gol değilse...gerçi kendim kullanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Maalesef en son 2054 golda aldım 50kya anca sattım böyle bir şeyi mflisini de 100k'ya aldım özellikleri de biraz daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 beyler sonunda pahalı bişey düştü galiba tatil yaptırır mı ne dersiniz? wizard-wd için beltten gelen as ve crit dmg bi bunda var diye biliyorum. ahde sırf bu isimdeki en ucuz belt 30m. rakam girmeden vita ekleyince 40m. rakamsız bana balına fire ve all resist geldi random özellik, bunlarla kaç eder? http://i.imgur.com/QFZPR.jpg ciddi bir fiyat bulana kadar steşte bekletmektense 2 milyardan koydum, belki uzak diyarlda hala buna bu parayı verecek adamlar vardır, umut fakirin ekmeği sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 500m starting bid 800m buyout koy fazla uçma, alınmazsa da azalt fiyatı giderek, bir an önce elinden çıkartmaya bak çünkü itemlar gittikçe ucuzlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Nerde ve nAsıl düştü şu hayvanımsı belt merak ettim ? Abi çok güzel kendin kullansana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ya benim belt de barbara göre iyi, bunu giysem çok fayda etmiyor. ama dps maxlemek isteyen wizardlara wdlere göre herhalde, hani end game olmuş biraz. gene de 500-800 pahalı mı geldi acaba bu saate alan oyk daha heh. stonefortta tam keywardenın yanında bitane de goblin geldi. goblinden düştü, gobline kasarken keywarden yatırdı. bütün yolu baştan yürüdüm "ya oyun koparsa, ya milyarlık itemsa" diye tırıs tırıs. bugüne kadar bundan önce en fazla 38mlik satış yaptım, onun dışında 10m yi geçen satışım 5 tane yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 800M vermek istemez kimse bence ya, koy direk 400 500 buyout bence. cunku mesela bende aynı beltin daha az intlisi ve physical olanı var abuk bi saatte bid le kazanmıstım 50m e. edit: 93int 45 vita 50 physical resistmis bendeki. edit2 : bi an once elinden cıkarmak istiyorsan senin beltin aynısının phys+all resistlisi 225m suan ah de.. koy 200 e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ucuza alcan dimi çakaaal account şifrem pati şifremden farklı ayrıca! şöyle bi inceledikten sonra haklsıın, elden hemen çıkarmak için 210dan koydum. o dediğin fizres olanı da 20 saattir satılmamış hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 lan gold niye satıyorsun lan onu kullansana kendin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Aluriel said: lan gold niye satıyorsun lan onu kullansana kendin... Dedim dedim anlatamadım :) Satsın başka bişeyler alır ;) Bu arada şu hell fire biriktirip ard arda basıcam uyuz oldum. Millete ne cıkıyo bize ne cıkıyo :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar