Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 6 chance ta gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 bende düsürüyorum satamıyorum o yüzden diyorum,yoksa itemde pek sorun yok,orta kalite item fazlalıgı oldu biraz sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 http://i.imgur.com/6Ngyi.jpg dps düşük ama loh ve crit'ten bişeyler eder mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eksis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 dps yüksek birazda statları pek iyi gelmedi gibi eder mi birşeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 1.1m a almıştım. 4.9m a koydum 2dk geçmeden satıldı. ucuzamı gitmiş acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 iyi satmışsın bence dps çok düşük.muhtemelen ww build yapan biri almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 700 dps den asagıyı vendora satıyorum ben ya 2m ye nasıl sattın onu sen 1 m ye de niye aldın :P ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 icphedia said: 1.1m a almıştım. 4.9m a koydum 2dk geçmeden satıldı. ucuzamı gitmiş acaba? ofhand için gayet güzel statlar bence. o kadar verilir mi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 abi statlar güzel de işte dps çok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 906 loh 5m a ucuz gitmis bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 merak ettim baktım biraz ...150k bid 300k ya ona benzer statlarda buldum bi tane...koymuşlarda tabi 3-5 milyonada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Eksis said: var mı ki ederi? crit chance crit damage mf olarak arat, sonra da "oha bu kadar ediyor muymuş " dersin. mf 30+ ise bayaa para ediyor zaten, crit chance+damage bir arada olunca da fiyat katlanıyor. üstüne bi de gold find da var, ona göre fiyat biç derim birkaç milyon eder en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 abiler var mı ederi olan? ah konusunda app'yim. elime 3-5 bişey geçsede üst baş dizsem. Ek olarak %18 mf veren mavi ring ah'de 1m'den koymuş millet ama, gideri varmıdır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 kabaca bi baktım cok degerli bi sey yok ama satılcak seyler var aralarında sonuçda ring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 http://imgur.com/6h03d 1 milyona sattım ... bu chest iyi para etcek sanırım 7.5k hp veriyor kafadan 280de loh var AH de böyle chestte bulamadım. http://imgur.com/UOU9A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 loh değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Life reg işte yanlış yazmışım..aralarından biri all resist olsaydı basacaktım 50 milyomu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Neck hepsi bi arada olmuş ama cok yüksek diiller,bi 5 milyondan yoklıyım yinede,düseriz yavaşdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 http://i.imgur.com/qDNBt.png upload ettikten sonra sağdan direct link kısmındakini kopyalasan sadece hiç böyle sıkıntı olmayacak aslında screenshotlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ok öyle yaparım bundan sonra ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 nedir abi ederi? ihya eder mi beni? loh ve dps düşük ama güzel crit dmg var. vampirik de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 dps az, dex yok, loh az, socket yok, crit iyi bi. ls de ne kadar yarıyor monka bilmiyorum açıkçası. çok etmez bence, aynı dps ve critdmg verenleri araştır ona göre koy işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 zengin olur muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Level reduc yerine slot olaymis harbi zengindin. Su meshur Turk WD'de buna benzer slotlu silah var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar