Densiz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 fps niye yere düşüyorki? program ile alakalı ise, şunu bi araştır Xsplit. Cpu orta şeker veya üstüyse bu program pek rahat. Gerçek zamanlı codec yapıyor kayıt sırasında. Ama programın ücretlisini alman şart olacak. Çünkü ücretsiz versiyonda ses baya tırt. Birde kullandığın programı söylermisin? (xfire veya fraps değilse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 normal fraps ya. sesleri çekemiyorum zaten. sesleri çekerken fps 3 e filan düşüyor, çeksem bile videoda insanlar frame atlaya atlaya koşuyor. makinadan kaynaklı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 fraps çok kötü ya.canavar bilgisayarın olsa bile fps yi süründürür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Abi video sonrasında tek oynadığıma sevindim oyunu ya, bu şekilde klan olarak gezmek beziş kafalar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 O mavi nokta çok kötü olmuş cidden mapte gözükse bari sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 gelse de wipe oynasak ya wipedan önce oynamak boşuna geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 o video nun sonunda 2 tane tipe sıkıyorsunya. Senin videoda birşey görünmüyor. Sen o adamları nasıl gördün :P. Videoyu çevirirken renk kaybı olduğundanmı göremedik acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 o son sahneyi ben çekmedim, o yüzden fazla bişey diyemeyeceğim ama sıkarken vurmuşta epey, herhalde renklerde bozulma olmuş videoda, bide yani 11 kişi sıktık orda yan yanaydık hepimiz, yani çok kasmadı insanlar sıkarken, nede olsa öleceklerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 wipe http://forums.thewarz.com/showthread.php?69292-Alpha-Beta-the-Foundation-Release-and-YOU!&p=1059543#post1059543 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 wipe 3'ünde mi gelecek yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 yanlış anlamadıysam, pazartesi akşamı yapmayı planlıyorlarmış. Bize göre pazartesi gecesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 hay bugına ya yerde sürünürken öldü karakter.killed yourself dedi sdfs. oysa bu haritanın yeni açılan kısmında spawn olmustum.ordaki military base i 3 arkadaş ele geçirmiş.geleni indiriyorlar.sürüne sürüne yaklaştım o kadar ya.silah milah yoktu.lootlayıp vurucaktım adamları :( neyse wipe da girerim bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 aynı şey banada oldu geçen sürünürken durduk yere hp yarıya indi.bide yeni karı karakterdi erkek gibi bağırdı asdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ahah bide proximity den görüyorum sizi piçler vurucam diye adamları tribe soktum gittik sürünürken öldük sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 AKMALAR VAR WIPE ÖNCESİ. Boşaltıyoruz arsenali, goin' out with a bang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 şakaaaa wipe yok deseler ne süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 wipe şart abi, ortalık dupe kaynıyor. Bunların gitmesi gerek. Mecburiyetden wipe ı değiştirdiler bence. Wipe için önceden bir sistem hazırlamamışlar. Silahları felan silmeyi denediler ama hata verdi. Bu yüzden bir dünya işle uğraşmaları gerekecekti, yine bu yüzden karakterleride silecekler. Herşey gidecek. Sadece clan liderleri kalacak. Onlarıda manual ayarlayacaklar (sonuçta çok fazla clan lideri yok). tabi benim teorim :P. Yoksa son dakika niye vazgeçsinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 meh snipera öldüm hakkaten wipe gelsede rahatlasak ilk defa şansıma ilk girdiğim kasabada keleş buldum.sonra elemanını birini vurdum.bir sürü hammer falan düştü.bide utanmadan agladı lolo loser i ve nothing diye ulan oyunu kavrayamamış adam.nerden bilcem bişiyin olmadıgını sdfs clearview da soteye yattım.baktım gelen giden yok.sıkıldım dolanırken sniper cortladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 15 dolarese ne zaman iniyor bu. random ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 dev lerin durability eklenmesi konusunda bi planları varmıydı? durability olmadan silah lara denge olmaz bence, istediği kadar rare olsun drıp reyt zaman ilerledikçe sayı sürekli artıcak sonuç; SniperZ. crash can sıkmaya başladı varmıdır çözümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 silahların çok olması mermi olmadığı sürece etkilemeyecek mermi miktarını doğru ayarlamaları lazım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Lopeth said: şakaaaa wipe yok deseler ne süper olur Ortalıgı ayaga kaldırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 pazartesiyi salıya bağlayan gece wipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Kasabanın içinde 3 kişi vurduk (bir arkadaş marketde çıkmıştı. Oyuna girdi orda, adamın araksı dönükmüş onu indirdi). Sonra ayak sesine birisi daha koşa koşa girdi, onuda vurdu. Bende dışardaydım sinsice yaklaşmaya çalışanı vurdum arkasından. Daha sonra yukarda gözcülerinin olduğunu anladık (yukardan bana sıkıyordu). Bizim 3 üncü arkadaşta ona gizlice yaklaştı. Yanından adamı vurmaya başladı ve oyunu göçtü. Adamda bunu vurdu. Bence görünmeden dolaşıp adamın oraya gittim ve vurdum onu. Çok fena kızdı herhalde. 3 karakterini daha feda etti. Sonra 2 arkadaşıyla yeniden geldi, 3 üde öldü P:. Bende arkadaşları yem olarak kullandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bütün karakterlerini aynı şehre logout et sonra orda pusu kur biri olmadı diğeri oda gitti 2. oda gitti 3. 4 5 eeee sonra ? saçma sapan bi durum yani bu, tek karakter olsun hesaplarda, ölüncede respawn timing kalksın yeterli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar