barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 daha helikopterde bir kez loot bulmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ekleyinde beraber oynayalım "barbu" tugberkozpir skype* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Devil's Pact 1999 yılında Ultima Online ile başlayan ve daha sonrasında özellikle MMORPG olarak devam eden online oyunlardaki birlikteliğimiz bugün bir çok oyunda aktif olan, başarılı, tanınan ve sayılan bir oyuncu topluluğu halini aldı. Topluluğumuzun ön plana çıkan özelliği "disiplin ve strateji"dir. Yaptığı işi ciddiye alan, karakterinin gelişimine önem veren, takım oyunu ve uyumun, başarıyı getirdiğini bilen oyuncuları biraraya getirmeye çalışıyoruz. Topluluğumuz son yıllarda community olma yolunda önemli adımlarını Rift, Swtor, TSW, GW2, WOW, DF, D3 ve CF gibi oyunlarda atmışdır. Şuanda guild bu oyunların bazılarında aktif olarak devam etmektedir. 50 kişilik, düşük pingli ventrilo serverımız sayesinde koordinasyonumuz sağlanmakta, birlikteliğimiz arkadaşlarımız ile kurduğumuz sohbet ortamında pekişmektedir. Guild içerisinde tesis ettiğimiz mature ve aile ortamının muhafazası üyelerimizin karakterli duruşları sayesindedir. Devil's Pact, bir ittifak ismidir. Bizim için her üyemiz; bir lider, bir komutan, bir başarı abidesi, bir kahramandır. Bu kahramanların bu topluluk içinde biraraya gelmesi nedeni ile bir ittifak ismi bize uygun bir isimdir. WarZ zor bir oyun. Hardcore bir oyun. Ciddiyetsizliğin, konsantrasyonsuzluğun, ilgisizliğin sizin ve guild arkadaşlarınızın emeklerinize mal olabileceği bir oyun. Biz yaptığımız her işi ciddiye alırız, WarZ'yi daha fazla ciddiye alıyoruz. Üyelerimizin ve bizlerin emeklerinin boşa gitmemesini sağlamak, harcadıkları vaktin heba olmamasını sağlamak önce bu guildi kuranların, daha sonra bu guildde olanların; red edemeyecekleri, itiraz edemeyecekleri, mutlak ve mutlak kabul etmeleri gereken çok önemli bir sorumluluktur. Bu nedenden ötürü, yüksek ve ağır kriterleri ile tanınan guildimizin WarZ recruit kriterleri daha önce oynadığımız oyunlarda ki kriterlerinden daha da ağırdır. Bu kriterlere uyamayan oyuncuların guilddeki diğer oyuncuların emeklerine zarar verecekleri, harcadıkları vakti boşa çıkartacakları bizim tespit ettiğimiz bir gerçektir. Bu nedenden ötürü sadece bu kriterlere uyabilen oyuncular recruit edilecek, uyamayanlar ile ise ilişiğimiz kesilecektir. WarZ de oyunun zaman zaman Counter Strike'a dönebileceği kaçınımayacağımız bir gerçektir. Oyun içerisinde çeşitli bölümlerde olay, Clan savaşına doğru gidebilir. Guildin çıkacak bu savaşlarda ağırlığını koyabilmesi, oynadığı serverda korku yaratabilmesi, o serverda oynayan üyelerinin rahat ve sıhatinin sağlanabilmesi için bir "Özel Tim" kurulacaktır. Bu özel ekip çatışmanın çıktığı alana müdahale edebilecek, bölgeye ağırlığını koyabilecek ve düşmanı sindirebilecek bir ekip olmalıdır. Bu nedenden ötürü üyelerimiz arasından seçilmiş özel ekibimizin recruit kriterleri biraz daha ağırdır. BANDIT / PK Guildi kuranlar ve şuan oynayan tanıdığımız üyeleri, son derece iyi kalpli, yardımsever, neşe dolu insanlardır. Gerçek yaşamlarında kimseye kötülük yapamayacak bu insanlar, oynadığımız oyunun bir oyun olduğu gerçeğini kabul etmiş ve oyunun rolüne girebilen oyunculardır. Söylemesi her ne kadar çok kolay olmasa da Devil's Pact, oyun içerisinde kimseye acımayan, yardım etmeyen, gördüğü her diğer oyuncuyu sorgusuz ve sualsiz öldüren bir PK guildidir. İyi kalpli ve yardımsever oyuncuların başımız üstünde yerleri vardır ama guildde yerleri yoktur. RECRUIT Her üyenin uyması gereken kriterler; - 22 yaşında olmak yada o yaşta olması gereken olgunluğa erken yaşta sahip olmuş olmak - Daha önce uzun soluklu TPS ve FPS oyun tecrübesine sahip olmuş olmak - Söyleneni anlayacak, derdini anlatabilecek kadar bir ingilizceye vakıf olmak - Küfür etmemek, diğer oyuncuları rahatsız etmemek - En az 1 hafta DayZ tecrübe etmiş olmak - Hiçbir şekilde Bug Abuse, Exploit varsa Hack kullanmamak - Uyumlu olmak, takım ile birlikte hareket edebilmek - Oyunda olunan süre zarfında mutlaka Ventrilo serverında hazır ve nazır olarak bulunmak - Mikrofon sahibi olmak - PK (Player Killer) olmak Özel Tim üyelerinin uyması gereken kriterler; - Her akşam 20:00 - 24:00 saat dilimleri arasında düzenlenecek olan guild eventlerine, online olunan süre zarfında iştirak etmek - Sabırlı olmak - Öldürünce böbürlenmemek, ölünce sinirlenmemek - Guild eventleri öncesinde gereken hazırlığa sahip olmak. (Silah, mermi, yiyecek ve içecek gibi) - Kamp yerleri için gösterilmesi gereken erdemler; "Dikkat, Gizlilik, Sadakat" - Paylaşmayı bilmek - Günde en az 2 saat aktif olarak oynamak - Oyun hakkında websitelerinden, rehberlerden ve videolardan öğrenilmesi gereken bilgiler hakkında araştırmacı olmak Recruit kriterlerimize uyan arkadaşlar bize Ventrilo serverımızdan ulaşabilirler. Unutmayın ki recruit kriterlerimize uyan 10 kişiyi, uyamayan 100 kişiye tercih ederiz. Burada amaç kalabalık olmak değil, kaya gibi sert, tuttuğunu kopartan, serverdaki diğer oyuncuların korkup, çekindiği, bulaşmak istemeyeceği, daha önce oynadığımız her oyunda sadece Türk oyuncuları recruit etmemize rağmen yabancıların akın akın aramıza katılmak için devamlı kontakt kurdukları başarılı bir ekip kurmak. INFO WarZ [Turkish] Facebook Group 125+ üye Devil's Pact [Turkish] Clan Facebook Group 120+ üye Devil's Pact [Turkish] MMO Games Guild 150+ üye Ventrilo Server Bilgilerimiz: Program: www.ventrilo.com İsim: Devil's Pact Host: zh.guildvent.net Port: 8430 Şifre: - (Yok) Kanal: Hell Z 50 user Notlar: - Guildimiz hakkında daha detaylı bilgiyi; bizlerle tanışarak, googledan aratarak, youtubedan aratarak edinebilirsiniz - Şuan için sadece Preorder yapmış oyuncuları recruit edip birlikte oynamaya başlıyoruz - 15 Ekim tarihi itibari ile oyundayız - Web sitemiz 2013 ve 2014 de çıkacak oyunları kapsayacak şekilde yeniden düzenlenmektedir, şuan için aktif değildir. (Defiance, NWN, Lineage3, WOD, WarZ, The Elder Scrolls) Oyunu tek başına oynamak yerine, bir PK guildinde grupla birlikte oynamak isteyenler; Spoiler da yer alan, aynı zamanda bu konunun 5.sayfasında ki guild tanıtım yazımızdan bilgi edinebilirler. Release öncesi sadece oyunu öğrenmeye çalışıyoruz, release ile birlikte gerçekleştireceğimiz operasyonların videolarını da paylaşma şansımız olacaktır, o zaman oluşum hakkında daha net bir fikri olacaktır, bizi tanımayan arkadaşların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 en az 1 hafta dayz tecrübesi istemişsiniz, ben daha dün safe zonda item alıp koymayı ogrendim okdr noobum şimdilik. girmek isterim tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 1 hafta WarZ edinmişsin sende. Şehirde mermi seslerine, zombi öldürmeye alışman yeterli, o kriter için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 dün baya koşturduk ama birlikte, gayet iyiydik bence. baya bi kapışma da yaşadık :) spompas said: en az 1 hafta dayz tecrübesi istemişsiniz, ben daha dün safe zonda item alıp koymayı ogrendim okdr noobum şimdilik. girmek isterim tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 tps görüş yok dimi bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 var. tps ve fps. istersen devamlı tps oynarsın ama ben şahsen meele de tps, range de fps tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 tps olmasın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 tps iyidir ya ama ben hiç bir videoda tps oynanırken görmedim animasyonlar çok mu leş yoksa bu bir tesadüf mü? edük: fena değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 tek bişey merak ediyorum.ölünce noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 videolar eski. adminlerin canı fps çekmiş. birde genelde en manyak silahı alıp oynamışlar, eh o silahlada fps oynanır. ölünce. karakterine 1 saat süre ile giremiyorsun. ya afk olucan, yada yeni karakter açican. full loot olduğu içinde ölünce %98 ihtimal ile her eşyan gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mosquito said: dün baya koşturduk ama birlikte, gayet iyiydik bence. baya bi kapışma da yaşadık :) spompas said: en az 1 hafta dayz tecrübesi istemişsiniz, ben daha dün safe zonda item alıp koymayı ogrendim okdr noobum şimdilik. girmek isterim tabiki. dün gece son yıların en cok zevkli gecen oyun tecrübelerinden birini yaşadım, yatmadanda walking dead s3e2 izledim iyice harmanladım durumu =). gecenin gelmesini iple cekiyorum vallahi. şimdi bu oyunu hiç bilmeyenler için söylüyorum; ultima online tadında zombie survival. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 skill olayı falan var mı ? Varsa ölünce herhangi bir şeye etki ediyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 sanirim gelcek, daha oyun alpha sürecinde. hardcore modu var resurrect olamadıgın, muhtemelen skill koycakları içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 skill sistemi var. Survive Medical Physical Meele olarak(ana olarak) gelişiyor karakterlerimiz. Alpha ve beta süreçleri bitip release gerçekleştiğinde. oyun ilk başta sadece 1 karakter açma hakkı verecek bize. Daha sonraki karakterleri topladığımız EXPlerle açabileceğiz, yada dilersek bu puanlarla karakterimizi geliştirebileceğiz. Daha çok health point almadan tutunda, daha hızlı şarjör değiştirmeye kadar bir çok skill mevcut. Benim tabloda da gördüğüm kadarı ile hepsinide açmak mümkün. Bu expler zombilerden gelecek ama playerlardan da özellikle banditlerden de gelmesi gündemdeydi, naaptılar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 stream varmı şöle kanlı canlı ? >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 valla belki vardır ama yasak. alpha olduğu için ne yazıkkı screen shot bile yasak ama illa ki yasağı ihlal edenlerde vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bu gece private acarim ben stream istiyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 warcraftın night of the dead haritası tadı veriyorsa her türlü alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 walking dead dizi + ultima online oyunu = war z artık bu tarifin herşeyi anlatması gerekiyor. bu 2sini seven adam, bu oyunuda sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ya gaza gelmek istemiyorum da bilemedim.hazır bayram tatili de gelmişken alınmıcak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 oyun çıktı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 RRa said: walking dead dizi + ultima online oyunu = war z artık bu tarifin herşeyi anlatması gerekiyor. bu 2sini seven adam, bu oyunuda sever. Su ustunde ki herseyi kaybetme olayi cok heyecanli ama olunce 1 saat beklemek cok uzun geliyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 herşey iyi güzel de ismi niye arak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar