DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Biraz geç olacak bu safezone yürüme kısa yoldan gitme olayı için ama onun önüne sadece şöyle geçilebilir oyun sonuçta koordinat üzerine çalışıyor gidersin bir ağacın dibine lootu oraya gömer saklarsın iki gün sonra lazım olduğunda sadece gömünün yapıldığı servera girip oradan onu alabilirsin. Başkaları da metal dedektörü ile arama yapabilir vs vs. Bence çok mantıklı bir çözüm sundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 "darejedi" süper fikirmiş diggerZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bence de gayet mantikli ve kullanisli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 safezone larin bu hali gayet iyi bence. her buldugunuz silahi kosa kosa safe zone a goturmeye calismayin. bir de bandit/civilian ayrimi tam oturdugunda, banditlere bounty falan konulmaya baslandiginda safe zonea giden yollar da daha guvenli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 benim sikintim guvenlik degil, mesafeler arasi yuruyusun cok fazla zaman almasi ve bu surecte hicbir ogenin olmamasi. wildlife yok, ormanda dolasan tipler haliyle yok, niye dolassinlar oyun dolasmalari icin bir sebep vermiyor, gorsel bir zevk yok sadece W ve shift e basiyorsun 45 dk suursuzca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 release'de ormanda dolaşan zombiler yada avlayabileceğin hayvanların olacağı söylenmişti. alpha'da bunlar yok tabi birde eğer etrafa dikkat edersen en iyi lootu safe'e giderken kaldırabiliosun, etrafta dikkat etmeden safe'e gitmeye çalışan elemanlar olunca bir ağacın arkasına geçip, lootun sana gelmesini bekliosun sonra da BAM, winwin :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 wildlife falan olucakmis, hayvan avlama/yeme falan. oyun alpha daha. safezonelarin ozellikle buyuk sehirlerden uzak olmasi bana gore daha mantikli. zaten safezone yakinindaki yerlesim birimleri hemen aksiyon noktasi oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Düşündükçe benim fikrim daha bir aklıma yattı forumda konusunu açmaya çalıştım ama warz forumda thread açma tuşunu bulamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 tavsiye ediyormusunuz alayımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 zegna birinden pass bulup dene bence once.. ben kesinlikle safe zone mantigini sevmedim. localized storage her turlu olmali bence global disinda. bir clan bolgeyi ele gecirdiginde oraya safe koyabilmeli ve o safe baskalari tarafindan lootlanabilmeli. her turlu lootu safe e tasima mantigi bana cok cok sacma geliyor. ben smallville i clan olarak ele gecirmisim topladigim lootu niye alakasiz bir yere goturmek zorunda birakiliyorum, smallville de post office`deki safelere koyalim baska oyuncularda gelip acip loot yapabilsin lockpick veya explosive`le. win - win. insanlari daha cok aksiyona itiyorsun ve oyundan gereksiz bir parcasini tamamen cikartmis oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 almamak hata bi kere :) hiç durma bence, 29$'a pioneer almıtşım ben 30ekimden oynamak için harcadığım en iyi 30$ oldu açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 lul 2 kisi oldurdum, herif 5 tane zombie cekmis 2 silahtada mermi bitmis degistirene kadar oldurdu zombieler, 3 kisilik loot yerde zombieler takiliyor uzerinde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bos serverda bir binanin en ust katina ciktim sehirde, kalabalik servera hopladim, belki 20-25 tane silah buldum yerde rifle vb. armorlar, helmetlar, 20ser 20ser bandajlar fena... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Selam kızlar, babacık döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bingildak said: bos serverda bir binanin en ust katina ciktim sehirde, kalabalik servera hopladim, belki 20-25 tane silah buldum yerde rifle vb. armorlar, helmetlar, 20ser 20ser bandajlar fena... millet bunu sniper öldürürken falan da kullanıyor. bakıyorlar binada sniper var, log out ol boş servera gir sniper'ın olduğu yere git log out önceki serverda log in çat adamın hemen arkasındasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Şu an oyunun combatını kırak en büyük öge bu zaten, kaç defa 3 kişi log out olarak sıkıştıgımız yerden kaçtık bilmiyorum. Riske etmeye gerek yok adeta. Yeterince uzun boş bırakırsan gg adam yok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 kasap tr ve kiz arkadasi tarafindan hunharca pusuya dusuruldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bu server hopping kesin olarak kalkıcak mı acaba ilerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 kalkmazsa oyun cok sacma bir boyut alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ne boktan oyunmuş, 40 yıl önce UO'da bile çıktın mı 5-10 dk asılı kalırdı karakter, buna böyle bir şey eklemeleri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 su an 3 kisinin saatlerce emek verip bir binayi ele gecirip barikat kurmasini ve savunmasini bos bir servera gecip, orda onlarin arkasina gecip diger servera gecerek 3 unu de arkadan vurarak yok edebiliyorsun, oyunun butun mantigina aykiri. su an pek umurlarinda degil gibi bu durum, alpha ve itemlarin degeri yok 18 gun sonra wipe geliyor. ayrica ben anti cheat sisteminin tamamen korkutma amacli ortaya atilmis bir sey oldugunu dusunmeye basladim millet hala catir catir cheat kullaniyor. no clip, wallhack gani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Ya server hoppingin önüne şöyle geçebilirler çıktığın servera 5 dakika boyunca giremezsin veya hopping yaptığın ilk bölgede phase'e uğrarsın ve item bulamazsın tarzında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Silphatos said: ne boktan oyunmuş, 40 yıl önce UO'da bile çıktın mı 5-10 dk asılı kalırdı karakter, buna böyle bir şey eklemeleri lazım uo'da da attack'tan çıkınca teleport olabiliyordun ama. Yine 1 dakkada kaçabiliyordun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 actionda kaçamama olay zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Bu oyunda action çok uzun sürüyor ama. Bir yere saklandım adamlar dışarda gözetliyor diyelim 15-20 dakka kimsenin hareket etmediği oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar