spompas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 yeni başlayan arkadaslara cok değerli iki tip vereyim : 1- oyundaki silah spawnlarının cogunlugu arabalarda bulunmakta. 2- en değerli tip size. dusuk pop bir servera giriyorsunuz , en yakın yerleşkenin marketine giriyorsunuz . loot disconnect , quick join , loot disconnect quick join , loot disconnect , quick join. bu taktikle max 15 dakikada donunuza kadar silahlanıyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 sonra senin gibi server hopping yapan biri karşına çıkıyor ve topladığın herşeyi kaybediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 hertürlü en avantajlı taktik bu :) obur turlu risk+ zaman kaybı daha yuksek seviye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 değil kasabalarda kontrol edilecek 4 yer var polis postane restoran marketler her aklı başında adam zaten buraları ve polis araçlarını kontrol ediyor. server hopping ile onları toplasan bile safezonea gidene kadar mermiyi yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 elinde pass olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 oyunun videolarını izledim.çok sevdim lan tam benlik.2 gündür alıcamda finansbank yol üstümde olmadıgından eve geldikten sonra acaip üşeniyorum para yatırmaya sdfs guest pass verende yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Myshkin said: karakter ölünce bütün loot gitmiyor mu zaten, hc'un anlamı ne peki? release'de karakterin xp kazanı ve skill treesi olucak aynı şekilde o yüzden karakterin ölmesi bunları kaybedeceğin anlamına gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 VGH8-GI9C-WY29-7HYS 767E-S56C-TCIE-PSJA J7DN-FHSN-21PS-V377 hadi gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 oha ya hepsini kapmış açlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ilk adamımı oyuna girer girmez karşımda buldum 4 tane 9mm mermi denk getirdim mag bitmeden, adam bir anda kaçmaya başlayınca zombieler musallat oldu :) baya aradım ama bulamadım 10-15 dk sonra loot ararken cesedini buldum 9mm mag düşürmüş sağolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bingildak bakıyorum da yüzün gülüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 çok güzel server hopping yapılcak yer buldum hoplayıp duruyorum asdfzdg. birlikte oynamak isteyen olursa mesaj atsın düzgün takılalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 iş değiştirdiğimden ötürü no life'ım şu sıralar, işe girdiğim anda oynanacak bir oyun değil bunu bile bile aldım yani. 3 karakterim spawn noktasından en yakın settlement'a gidene kadar 60 dk geçirdi ve gittiği anda vurulup öldüler, ne kadar gizlenirsem gizleneyim. casual adama cinnet sebebi bunlar. no life adama koymuyor eğleniyorum, vakit bol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bence gittikçe daha çok keyif alacaksın, biraz olayları çözdükce ve özellikle panik yapmamaya, hatta korkmamaya alışınca. en azından benim için öyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 key varmıdır halen ? :D kredi kartı patlamamış olsa sorun olmazdı 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 oyunda da gece olmus, elimde m16, kalmis 10 mermi surune surune ilerliyorum zombilerin arasindan, touchpadi kapatmamisim, elim deydi, kendi silahimin sesinden oldugum yerde zipladim resmen. ondan sonra da 2 dk surmedi adamin teki gelip arkadan sikti kafama var mi su anda oyunda olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 myshkin e soz vermistim son kodu ama bulmus bilem kendileri baskasindan :) o zaman eli hizli olan kovboyla davransin klavyelerine, son guest pass geliyor B) az sonraaaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 2 gündür oynuyorum acayip zevkli minor bugları saymazsak. beraber takılmak isteyen varsa pm atsın bulusalım vent vs 3-4'e kadar online'ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 RRa said: bence gittikçe daha çok keyif alacaksın, biraz olayları çözdükce ve özellikle panik yapmamaya, hatta korkmamaya alışınca. en azından benim için öyle oldu korkmayınca zevksiz. ben 1 gün oynadım sadece gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 m4-semi ne köpek gibi bir assault rifle dır öyle, hem kontrolü kolay hem meseafesi iyi hem de damage çok başarılı bulursanız bırakmayın. m107 buldum bir de .50cal sniper ama attım global inventorye tek başıma onla dolaşmak yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 abi ben trendeyim şu an. 2 saat var eve varmama. eve gidince mesaj kutumda pass görürsem valla mutlu olurum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 beta key veren siteler varmı bakınıyorum ama göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 oyun inanılmaz olmuş ya acayip beğendim şu guest pass bittikten sonra alasım var acayip 3 kişilik bir grupla acayip oynanır diyorum ben ama camp mamp yalan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bi amaçsızlık yok mu oyunda? ben çabuk baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar