RRa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 "Captain Logar" said: dur bi guzellik daha yapayim :D DCFXK-WNYS4-WEKHE-MA85H-CVFP6 e-mailini yazmazsan kimse kullanamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Popeye said: aldim bakalim ne zaman bitecek DL İşte Vingthor'dan sonra Wingman #2 da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 patinin* bir sonraki balonu warz miydi? heyecan ile bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bi an 10mblik installeri cektikten sonra hop diye oyuna giricem sandim. su an cok mutsuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 öm leri bekliyorum, email isteyenlerden :) ps: acemilik iste, ne diyim daha B)- RRa said: "Captain Logar" said: dur bi guzellik daha yapayim :D DCFXK-WNYS4-WEKHE-MA85H-CVFP6 e-mailini yazmazsan kimse kullanamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ben kullandim ilk verdigin keyi, account yarattim, update ediyo su anda. guest key sahibinin e-mailini sormadi hicbiyerde. daha sonra mi sorucak? ayrica cok sacma zaten, niye sorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ne bileyim RRa ya sormali lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 meh failed to update diyip kapatiyor oyunu ara sira. anca 140mb indirebildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 key varmı başka? banada pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 baya gergin yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Popeye said: meh failed to update diyip kapatiyor oyunu ara sira. anca 140mb indirebildi. http://i.imgur.com/2NDOB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 indirirken bende 2-3 defa hata verdi ama sonunda oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Son 1 saattir ciddi disconnect sorunu vardı en son pes ettim 1dk 'dan fazla oyunda kalamıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Kobra/Red Dot Sight, tactical knife kaybettim yastayım. Popeye'la 2 tane bandit kestik, lootladık, tekrar geldiler, yine kestik. Bugla polis istasyonun tepesindeyken öldürdügüm için loot orada kaldı, biz de oraya çıkacaz derken aldılar, sonra da spawn kill'e yattılar patladık. Büyük dram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 20 dolars a inmiş geçici süre için. pöfs para olsa da alsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 clearview'de neler dönüyor ya, baya çatışma yaşadık aralıksız sürekli bi sinir stres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Ben de clearview'da patladım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 saati ileri alma olayi cok sacmaymis yalniz. heriflerin ilk once duzeltmeleri gereken olay o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 _ILuVaTaR_ said: yoksa... Eger cobra'lı AKM'mi alan zibidiler sizseniz büyük olay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 valla bring it on derdim de biz değiliz malesef. dragunov falan iyi loot kaldırdık ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 xunn maske var mıydı sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 world war z http://www.youtube.com/watch?v=xyu9-X75DaM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 moriarty said: xunn maske var mıydı sizde? Yok, black helmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 iyi o zaman yırttın hadi iyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar