bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 metin3 ne kadar karaktersiz bir kişilikmişsin, tiksindim. senin gibi parasını verip oyunu* denemek isteyen insanların oyun deneyimini maffetmek gerçekten çok düzgün bir davranış olmuş. @ Xenocide : asuıodasjdsaıd gözleri dolan adamın ereksiyonu epik
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 konuşmalarına dikkat edersen sevinirim.
Marty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 metin3 said: 30 dolar verir bir tane daha alırım account problem değil :) kardes en iyisini yapmissin, iyice delirt insanlari. harikasin. kralsin BIG KING XXL bana da bi acc lazim ya bu arada
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 betada olan bir oyunun neyini mahvedebilirsin acaba çok merak ediyorum. belki benim sayemde yapımcılar sizlere daha güzel oyun sunacak ? altı üstü 2 kere öldünüz diye ne bu hakaretler yahu. az bir sakin olun.
jonq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 "Paramı verdim istediğimi yaparım" mantığında davrananları anlayamıyorum zaten.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 metin3 said: hack olayı çok iyiydi ya gereğinden fazla kullandım dün gece banlanmadan. global chatte herkes çok güzel ağladı ehehehe. en komik olanı da wall hackti. adam çekiçle beni kovalarken bir anda evin bahçe duvarından diğer tarafa geçtim. çok ağladılar çok. şimdi burada da bana laf edenler olacak ne zevk alıyorsun diye ama 30 dolar verdiğim ve henüz betada olan bir oyunda, betadan çıkmadan her türlü pisliği yapmazsam içim rahat etmezdi. yapayım ki oyun betadan çıktığında bunlardan elimi çekip düzgünce oynayabileyim. Hah işte, sen spastiksin mesela. Yapacak birşey yok, bunlar çok erken başlayan sorunlar. In b4 in was merely an act.
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 paramı verdim istediğimi yaparım değil bu. 1 kere hack olayını denedim, banlanırsam 1 acc daha alırım, zaten o süre içerisinde hack olayını kaldırmış olurlar, bende düzgün bir şekilde oynamaya devam ederim diyorum.
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 hile yapıp milletin keyfinin içine edip ondan sonrada pişkin pişkin yazarsan hakareti hak edersin bence. Yaptığın bencillik, sen eğleniceksin diye millet keyfinden oluyor, harcadığı zamandan oluyor. Gerçi bunları düşünemeyecek kadar küçük akıllıysan dediklerimden de bir şey anlamayacaksın ya neyse.
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 eğlendim pişman değilim. üstüne de banlanmadım. deneme amaçlı yaptım hack olayını. banlanmayı göze aldım. 1 saatte bulduğunuz 2 tane cips için kimseye hakaret etme lüksünüz yok kusura bakmayın.
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 PastorOfMuppets said: metin3 said: hack olayı çok iyiydi ya gereğinden fazla kullandım dün gece banlanmadan. global chatte herkes çok güzel ağladı ehehehe. en komik olanı da wall hackti. adam çekiçle beni kovalarken bir anda evin bahçe duvarından diğer tarafa geçtim. çok ağladılar çok. şimdi burada da bana laf edenler olacak ne zevk alıyorsun diye ama 30 dolar verdiğim ve henüz betada olan bir oyunda, betadan çıkmadan her türlü pisliği yapmazsam içim rahat etmezdi. yapayım ki oyun betadan çıktığında bunlardan elimi çekip düzgünce oynayabileyim. Hah işte, sen spastiksin mesela. Yapacak birşey yok, bunlar çok erken başlayan sorunlar. In b4 in was merely an act. ahahaha nasil rage olmus adam.
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 dün gece global chatte caps lock açıp bağıranlardan bir tanesi muhtemelen acıdım haline sadece
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 para verdin diye 1 saatte bulduğum 2 tane cipsi pislik yaparak elimden almaya hakkın yok orasını ne yapıcaz? ben de para verdim. hayır ayrıca "sayemde hackleri bulup temizlerler işte" diyosun da ne yaptın, hack yaptıktan sonra report mu ettin böyle böyle hack var, çalışıyor diye? boş beleş insanlarsınız ötesi yok.
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ya yazdıklarımı okudunuz sanırım ama adam öldürdüm diye bir şey söylemiş miyim ben ? kimseyi öldürmedim. sadece speed ve wall hilelerini birde dupe hilesini kullandım o kadar. nereden çıkardınız ki insanları öldürüp elinden cipslerini aldığımı. tam tersi öldürmemeye dikkat ettim teşekkürler. DayZ'den biraz tecrübem var insanların ne kadar sürede emeklerinin boşa gittiği konusunda. o yüzden boşa hakaret etmeyin mümkünse
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Seele said: cipsi nedir agalar? cips ya. normal rufles cips gibi
screwy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 oyunda hack kullanıp sonra masum rp si yapmak iyiymis.
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 metin3 said: Seele said: cipsi nedir agalar? cips ya. normal rufles cips gibi tamamda yavrum oyundaki amaci nedir ne ise yarar.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 metin3 said: hack olayı çok iyiydi ya gereğinden fazla kullandım dün gece banlanmadan. global chatte herkes çok güzel ağladı ehehehe. en komik olanı da wall hackti. adam çekiçle beni kovalarken bir anda evin bahçe duvarından diğer tarafa geçtim. çok ağladılar çok. şimdi burada da bana laf edenler olacak ne zevk alıyorsun diye ama 30 dolar verdiğim ve henüz betada olan bir oyunda, betadan çıkmadan her türlü pisliği yapmazsam içim rahat etmezdi. yapayım ki oyun betadan çıktığında bunlardan elimi çekip düzgünce oynayabileyim. yaş 9
screwy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 oyunda acıkıyosun falan yemeyince hp gidiyo galiba
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 masum rpsi yapmıyorum. kimseyi öldürmedim ve kullandığım içinde çok eğlendim. tepkilerinizi hakaret etmek yerine insanca yazabilseniz sizde süper insanlar olacaksınız. dünkü hack dünya üzerindeki en güzel şeydi. özellikle çekiçle beni kovalayan adamın duvara toslaması.
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Sparkcaster said: metin3 said: hack olayı çok iyiydi ya gereğinden fazla kullandım dün gece banlanmadan. global chatte herkes çok güzel ağladı ehehehe. en komik olanı da wall hackti. adam çekiçle beni kovalarken bir anda evin bahçe duvarından diğer tarafa geçtim. çok ağladılar çok. şimdi burada da bana laf edenler olacak ne zevk alıyorsun diye ama 30 dolar verdiğim ve henüz betada olan bir oyunda, betadan çıkmadan her türlü pisliği yapmazsam içim rahat etmezdi. yapayım ki oyun betadan çıktığında bunlardan elimi çekip düzgünce oynayabileyim. yaş 9 nerede kaldı diyordum bende hoşgeldin
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 isteyen varsa kullanmak özel mesaj ile gelsin öğreteyim. çok eğleneceksiniz.
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 kavga var gelin beyler. adamin doritosunu yemisler.
Öne çıkan mesajlar