7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 oyun güzel ydemin mossberg 590 buldum ço sevindiydim bir de dürbün buldum sonra geziyordum ki sadece açık alanda 30 saniye falan mapteki yerleri kesmek için durdum snipin teki tek atışda aldı zfdghg, bir de adamın biriyle aynı yerde doğduk en yakın araca koşmaya başladık herif nerden bulduysa bir anda silah buldu kafama sıktı yine :D, kesinlikle birileriyle oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 guest pass nereye gircez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 http://thewarz.com/download/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 bu guest keyler sınırlı sürelimi, server lar ne kadar süre açık kalıcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 hemen kullanmışınız lan keyleri varsa başka özelden pls zombi survival sonuçta denemem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 guest keyler 3 günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 baska key yok simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 alın fakirler. V6H2-MSXD-VAMT-769N K9LJ-JFMG-EV31-92EC OB1Q-AOM9-7G2W-447W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yolandi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 o kadar iyi aksiyonlar dönüyo ki oyunda. net bi şekilde ben daha hiç beni bu kadar heyecanlandıran combata girmedim. elim ayağım titriyo sıkarken veya mermi sesi duyunca falan demin smallville'de biri sıktı. 30 mermili m4 vardı elimde o tarafa doğru koşayım dedim. police station'a girdim. arka duvarda küçük bi delik var. ordan bakiym bi dedim bi kişi gördüm arkası dönük koşarken taktuk indi. bi anda arkasından iki kişi koşmaya başladı siper alıp nerden vurduğumu anlamaya çalışırken birini daha aldım. diğer saklandı bekledi bekledi tam arkasını döndü koşmaya başladı onuda aldım. saiga+m16+2 tane pistol+mossberg 3 tane ammo mag falan derken safe zona koşar buldum kendimi. bu oyundaki adrenalini hakkaten hiçbir oyunda görmedim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 sabah 3 den beri şu herifi izliyorum key dağıtıcak diyerek uykum geldi :o twitch individualghost key varsa 1 tane pst B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 asdhgfa biri beni zombilerden kurtardı bende ona fenerle daldım öldürdü beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 kimi görsem direk saldırıyor. bi müslümanda gel hemşerim veraber gezelim demedi. varmı 1-2 kişi beraber oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ben birlikte oynayalım derim de, server seçemiyorum anca quick join diyebiliyorum ne hikmetse. Aynı serverda olma şansımız yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ben seçebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bende seçemedim bomboş servera girmeye çalışınca bile full diyor.hayvana teşekür ederim bu arada :P zaman geçsin diye indirmiştim ama oyun baya sardı sanırım bende alcam oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ben de seçebiliyormuşum düzelmiş, demin Allah benim diye biri vardı dedim kesin patidendir ama ses etmeden çıktı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 server söyleyin birlikte oynayalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ööö biri bana oyunu anlatabilir mi mesela silah nerden çıkıyor ? beraber bir serverda falan oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 War Z alıyorum, haydin başlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Akşam toplaniyoruz o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 stream de kimse walkers lara bulaşmıyo kill fest peşindeler hep :D key lazım >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Çok kalabalık gezmeyin abi dağılmanız gerekirse toplanırken ya birbirinizi vurursunuz ya da vurmanız gereken adam dibinize gelene kadar "bizden herhalde" dersiniz. 4 kişi üstü mobilite falan baltalıyor direk, en ideali 3 hatta mekanlara çaktırmadan hızlıca girip çıkmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Aldım ben iniyor şu an. Akşama akmalar olsun, skype call'unu bekliyorum kaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 server 140dayım şuan güzel itemler buldum gelen olursa takılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bende 140dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar