Oski Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 düz mantık "nutella yerim" said: NiccoloMachiavelli said: Black_Lupin said: Oski said: olaylar akp'ye mal edilemez. önceki iktidarlardan enkaz devralındı. kesinlikle katılıyorum bu olayların hala çözülemiyor olması kesinlikle akpye mal edilemez. adamlar uğraşıyorlar bölgesel anlamda dengeyi getirmek noktasında çalışıyorlar. CHP'ye oy verseydiler PKK ertesi gün kendini fesh edecekti. böyle gerizekalı bir şekilde dezenformasyon yapılmaz. düz mantık ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bonzi gene coşmuş ya. konuyu saptırma konusunda doktorası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Saldırıyı yapan teröristlere ne olmuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 teröristler mükemmel ordumuz karşısında dağlarda izini kaybetmiştir. bu sefer dağ yok bakalım ne sallıcaklar merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 DareJedi said: Niye bir devlet büyüğü çıkıp açıklama yapamıyor arkadaş mübarek ramazanda topunun allah belasını versin ne diyim. devlet büyüğü dediğin başbakan. adam geçen gün ankarada iftar yemeğinde çıkıp esip gurluyordu "biiiizeeeee mecliste terör görüşmesi yapalım diyorlaaaaar. oysa bunu yaptığımızda, olayları meclise tasidigimizda yenilgiyi kabul etmiş ollluuurrruuuuuzzz. oysa biz güçlü devletiz böyle oyunlara gelmeeeeeyiiiiiizzz. bu öneriyi getiren kim? chp başkanı kemal kılıçdaroğlu, bir cd sayesinde gelen adaaaaam. liderlik yapacak kalipta değil, o cd olmasa kendisi de olmazdı zaattteeeen. mhp nin de bu oyuna gelmeyecegini tahmin ediyoruz" diye abuk sabuk konuşuyor, oy derdinde sacmaliyordu. sonrasında bu olayın yaşanması sasirtmadi beni. zaten terörün bu kadar yukselmesinin en büyük suçlusu da bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ben de onu merak ediyorum foça ufacık bir yer ve yolu falan tek askeri bölge foça'nın girişinin ayrı bir kısmında yer alıyor yani o bölgeden foça'ya girip de denizden kaçmak falan olanaksız geri dönseler işte dediğim gibi aynı yol var tek yol dışındaki arazi de çıplak arazi diye biliyorum kamufule olup halkın arasına karışmaları bir ihtimal bizimkiler foçadaydı işte annem 2.patlamanın sesiyle uyanmış o sırada babam da yola çıkalı 30-40 dakika olmuş ben geçtikten 15-20 dakka sonra saldırmışlar dediydi bütün gün de helikopterler sirenler susmamış yarım saat önce aradım yeni kesildi demişti bakalım nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Çatışma olmamış benim anladığım kadarıyla, uzaktan kumandayla bomba patlatılmış sadece. Silah sesleri askerin etrafa açtığı ateşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 silah sesleri önceden geliyor sonra patlama oluyor. sonra silah sesleri devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 başbakanımızla babam yarın iftar açacak varsa iletmemi istediğiniz birşey halledelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Şöyle oluyor olay ilk askeri araç geçerken bomba patlıyor dışarı çıkan askerlere tepede bekleyen şerefsizler ateş açmaya başlıyor sonra çatışma haberi gelince ikinci araç çıkıyor araç yaklaşırken diğer bomba patlatılıyor. Bu video zaten ikinci bombanın görüntüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Kahramanmaraşda da mayın patlatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 MİT'in adını milli müzakere teşkilatı yapsınlar artık. İstihbarat alamadıkları açıkça ortada. CHP'i falan dinleyeceklerine işlerini yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 iyi ya, topyekün savaşın içine falan çekilelim de şu %50 gereksiz kesim temizlensin artık. o güne kadar klavye komandoluğuna devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 "terörü bitirmek için istihbarat önemli bunun için özel birimler kurulması gerekli, hükümetin politika yoluyla diğer devletlerle işbirliği uygulayarak pkknin beslendigi yolların önünü kesmesi, ordunun zorunlu askerlik ile halkı cezalandırmak yerine uzmanlasmasi lazım" gibi şeylerden bahsederken "hahahaha tabii ya oldu olacak bordo bereliler basalim di mi, bilgisizsin sen zaten anlamazsin, ben şu an terörle savaşma biriminde çalışıyorum, hükümet her şeyi en doğru biçimde yapıyor" gibi tripler atanlar izmirdeki bu olaya ne diycek merak ediyorum. "münferit olaylar bunlar" "hükümetin başarısını gösteriyor" "ordu beceriksiz olduğundan saldırıya uğradı" "ordu darbeci olmasa böyle olmazdı" gibi şeyler derler eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CalisanAgustosBocegi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bıçak kemiği kırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Twitter'da random bir amip: 'İzmirliler oruç tutmadığı için kan vermeye bu kadar çok kişi koştu' ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 vaperon said: Twitter'da random bir amip: 'İzmirliler oruç tutmadığı için kan vermeye bu kadar çok kişi koştu' ... amipin bile bu hayatta bir amacı var sdf amip deme amibe yazık bu adamlar bir konsept hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 mani said: MİT'in adını milli müzakere teşkilatı yapsınlar artık. İstihbarat alamadıkları açıkça ortada. CHP'i falan dinleyeceklerine işlerini yapsalar. Istihbarat in en kotu cilvesi yaptiklarinla anilmak yerine yapamadiklarini sandiklarinla anilmaktir. Belkide kac binlercesi onlenebiliyor haberiniz olmuyor. Ayrica bu saldiriyi ustlenen bir grup cikti mi? Neden ciddi nedeni neydi bu saldirinin cunku pek akil kari degil ornek verecek olursak terran merkezine iki kiytirik zergling le gitmek gibi birsey bu saldiri.Verilen mesaj neyi hedefliyordu bu incelenmeli. Bone un dedigine gelince emin ol sen gibi dusunen o mercide calisanlarda mevcuttur ve belkide dedigini harfi harfiyene yapiyorlardir. Bu olaylari anlaman icin sana bir film onerecegim. Brad Pitt in oynadigi bir film. Spy Game. Mutlaka izle ama oyle Nolan a tepkili halinle degil ogrenmeye acik yonunu al ve izle cunku orada istihbarat nedir en yonlu sekilde anlatiliyor. Tekrar Aziz Turk Milletinin basi saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 heh hemen nolan hater yaptınız beni. inception filmini izlediğimde çok keyif almıştım. forumda da gayet olumlu yorumlar yaptığımı hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Bu olayın üstünden kaç gün geçti, yine bi haber yok. Saldırıyı üstlenen yok. PKK medyası bile haberini yapmamış, normalde şöyle öldürdük böyle patlattık diye sevinirlerdi. Ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 sence medya bu saldıraya daha fazla haber verir mi,bu gibi haberlerin ekranda kalması demek iktidarın zarar gormesi demek,ilk postumda dedigim gibi iyi bile dayandı,petek dincozun gotu hulya avsarın bacagı bizim millet 2 gunde unutur,sonra vatan sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bu arada foça 112de çalışan arkadaşımdan duydum, yakalanmayan bir canlı bomba varmış. önlem falan alınmış 5 ambulans falan bekliyormuş oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 vaperon said: Twitter'da random bir amip: 'İzmirliler oruç tutmadığı için kan vermeye bu kadar çok kişi koştu' ... Yaktiklari oksijen israf lan, tek faydalari geberip gidince beslicekleri toprak olucak su dunyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 "nutella yerim" said: navyamphs said: iç savaş felam demişsiniz de, ne iç savaşı yahu sanki, "hepinizin evinde otomatik tüfekler, 3-5 yüz mermi, savaşmak için güven,özveri,tecrübe var" gibi mesajlar atmışsınız. kastettiğiniz birilerinin sizin yerinize savaşması ise onun adı iç savaş değil, uyandırıyım dedim. PS: ha iç savaşacağınızı beyan ettiğiniz elemanlarda bu yukardakilerin hepsi var, hemde uzun zamandır. ama onların klavyeleri yok, ondan haberinizi olmamıştır. hiç bir içsavaşta zaten böyle bir şey olmamıştır ki,ülkenin belli bölümleri yanarken diğerleri ne oldugundan bile habersiz kalır,ispanya iç savaşında dağlar gerilla ile dolu iken madrid de insanlar dans edip sarhos oluyorlardı. http://en.wikipedia.org/wiki/Siege_of_Madrid_(1936-39) said: The Siege of Madrid was a three-year siege of the Spanish capital city of Madrid, during the Spanish Civil War of 1936 to 1939 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 hacı ben de savaşı anlatan romanlardan,hemingway den falan biliyorum,2 ordu çarpışsa da halk savaşın ortasında olsa da cok tepkisiz,umursamaz büyük bir kesimi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar