fenn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Rusya da yaşayan genç kızlar yabancı evlilik sitelerine bu fotoğrafları gönderiyorlar.En büyük hayalleri ise zengin koca bulup Rusya yı terk etmek. 1 2 3 4 5,6,7.......20 burada http://haber.mynet.com/bu-fotograflarla-koca-ariyorlar-644620-foto-analiz/
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 iş yerindeyim sakata gelebilirim... atın ölümü arpadan olsun. yaradana sığınıp spoylırları açıyorum. hadi bakalım. meh bu mu +18 şimdi.
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 4. iyi diğerlerini beğenmedim.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 hem yalan hem gerçek. koca arıyorlar yalan. ruslar garip garip fotolar koyuyor, gerçek. iyi aileden gelenleri süper ya.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Bakan var bakamayan var yazıktır oruçlu arkadaşlarımıza.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 18 demiştim. Oruçlu arkadaşlar küfür etmesin şimdi bana. ' gündr üstsüz güneşlenen hatun fotosu bekliyorum diye heder oldu millet. Alın size dünyanın en güzel hatunları. favorim 1
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 + oruçsuz bakın yazmalıydın yazmamışsın. kilitliyorum
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Llama said: dalağı bile veririmb en ben tüm ic organlari masaya birakir cikarim.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 dalağınızı bile alırlar. iç organlarınızı bile alırlar ahahahhahha
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bi kere öpsem yeter gerek yok fazla yaşamaya
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 çok var böyle kız orada. başkurdistan'a gidiyorsun mesela, buranın elazığ'ı gibi bir yer, yolda bir rus kızı görüyorsun takılıp yüzüstü düşersin. beklemediğin bir anda beklemediğin bir yerde karşına çıkabiliyorlar. ilk defa rus gördüğümden değil, daha önce çok rus gördüm ama ilk defa rusya'da bulunuyordum. yerel doğal güzellik gibi bir şey bunlar. şelale, plato gölü gibi bir olay. otursan konuşsan da anlıyorsun ki memleketinden hiç dışarıya çıkmamış, saf, temiz, hafif muhafazakar bir kız işte. kadınlık içgüdüsüyle bulabileceği en güçlü ve dürüst erkeği arıyor sadece. güzelliğini kullanıyor ve bilincide tabi. başta garip geliyor ama çabuk alıştım ben.
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Başkurdistan'dan bi hatun gelmişti TR'ye geçen yıl. Benim ev arkadaşının bir arkadaşının tanıdığıymış falan bizde kaldı bi süre. Sözde iş falan bulup yerleşcekmiş İstanbul'a. Vizesi bitince döndü gerisingeri..
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 xaty said: Başkurdistan'dan bi hatun gelmişti TR'ye geçen yıl. Benim ev arkadaşının bir arkadaşının tanıdığıymış falan bizde kaldı bi süre. Sözde iş falan bulup yerleşcekmiş İstanbul'a. Vizesi bitince döndü gerisingeri.. hatunla tanisma yok seks yok evlenme yok niye anlattin bu hikayeyi. ayrica onlar cekik gözlü felan olurlar ya. the orginal rus olsa ya.
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 hakiki rus kızları var orada ama bizim insanımız gibiler. müslüman değiller ama ezan nedir, namaz nedir, oruç nedir, ne zaman tutulur gibi olaylardan haberdarlar müslüman halkla birlikte yaşadıklarından. kendileri de rus köylüsü işte. ortodoks hristiyan, evin salonunda mariya tasvirli evlerde büyümüş kızlar. bir isveç değil yani.
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 size birşey söyleyeyim 'alakası bile yok' kız arkadaşıma gösterdim bu haberi kendisi rus ekaterinburg'lu. nalakası var ya rus erkekleri kızların peşinden koşuyor sırf kendilerini beğendirmek için neredeyse hepsi vücut geliştirme yapıyor kızların bu kadar düştüğünü de nerden çıkarıyosunuz türk basını güzel yazıyor yanıtını aldım. ondan heveslenmeyin sfsdf
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ben de onun yerinde olsam "türk kızları ingiltere'de okurken ingiliz oğlanlara vermiyor" derdim. kız kendince doğru.
Öne çıkan mesajlar