Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu fotoğraflarla koca arıyorlar +18


fenn

Öne çıkan mesajlar

çok var böyle kız orada. başkurdistan'a gidiyorsun mesela, buranın elazığ'ı gibi bir yer, yolda bir rus kızı görüyorsun takılıp yüzüstü düşersin. beklemediğin bir anda beklemediğin bir yerde karşına çıkabiliyorlar. ilk defa rus gördüğümden değil, daha önce çok rus gördüm ama ilk defa rusya'da bulunuyordum. yerel doğal güzellik gibi bir şey bunlar. şelale, plato gölü gibi bir olay. otursan konuşsan da anlıyorsun ki memleketinden hiç dışarıya çıkmamış, saf, temiz, hafif muhafazakar bir kız işte. kadınlık içgüdüsüyle bulabileceği en güçlü ve dürüst erkeği arıyor sadece. güzelliğini kullanıyor ve bilincide tabi. başta garip geliyor ama çabuk alıştım ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Başkurdistan'dan bi hatun gelmişti TR'ye geçen yıl. Benim ev arkadaşının bir arkadaşının tanıdığıymış falan bizde kaldı bi süre. Sözde iş falan bulup yerleşcekmiş İstanbul'a. Vizesi bitince döndü gerisingeri..

hatunla tanisma yok seks yok evlenme yok niye anlattin bu hikayeyi. ayrica onlar cekik gözlü felan olurlar ya. the orginal rus olsa ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hakiki rus kızları var orada ama bizim insanımız gibiler. müslüman değiller ama ezan nedir, namaz nedir, oruç nedir, ne zaman tutulur gibi olaylardan haberdarlar müslüman halkla birlikte yaşadıklarından. kendileri de rus köylüsü işte. ortodoks hristiyan, evin salonunda mariya tasvirli evlerde büyümüş kızlar. bir isveç değil yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

size birşey söyleyeyim

'alakası bile yok'

kız arkadaşıma gösterdim bu haberi kendisi rus ekaterinburg'lu.

nalakası var ya rus erkekleri kızların peşinden koşuyor sırf kendilerini beğendirmek için neredeyse hepsi vücut geliştirme yapıyor kızların bu kadar düştüğünü de nerden çıkarıyosunuz türk basını güzel yazıyor

yanıtını aldım.

ondan heveslenmeyin sfsdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...