Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu fotoğraflarla koca arıyorlar +18


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Rusya da yaşayan genç kızlar yabancı evlilik sitelerine bu fotoğrafları gönderiyorlar.En büyük hayalleri ise zengin koca bulup Rusya yı terk etmek.

1




2




3




4




5,6,7.......20 burada

http://haber.mynet.com/bu-fotograflarla-koca-ariyorlar-644620-foto-analiz/
Mesaj tarihi:
18 demiştim. Oruçlu arkadaşlar küfür etmesin şimdi bana. ' gündr üstsüz güneşlenen hatun fotosu bekliyorum diye heder oldu millet.

Alın size dünyanın en güzel hatunları. favorim 1
Mesaj tarihi:
çok var böyle kız orada. başkurdistan'a gidiyorsun mesela, buranın elazığ'ı gibi bir yer, yolda bir rus kızı görüyorsun takılıp yüzüstü düşersin. beklemediğin bir anda beklemediğin bir yerde karşına çıkabiliyorlar. ilk defa rus gördüğümden değil, daha önce çok rus gördüm ama ilk defa rusya'da bulunuyordum. yerel doğal güzellik gibi bir şey bunlar. şelale, plato gölü gibi bir olay. otursan konuşsan da anlıyorsun ki memleketinden hiç dışarıya çıkmamış, saf, temiz, hafif muhafazakar bir kız işte. kadınlık içgüdüsüyle bulabileceği en güçlü ve dürüst erkeği arıyor sadece. güzelliğini kullanıyor ve bilincide tabi. başta garip geliyor ama çabuk alıştım ben.
Mesaj tarihi:
Başkurdistan'dan bi hatun gelmişti TR'ye geçen yıl. Benim ev arkadaşının bir arkadaşının tanıdığıymış falan bizde kaldı bi süre. Sözde iş falan bulup yerleşcekmiş İstanbul'a. Vizesi bitince döndü gerisingeri..
Mesaj tarihi:
xaty said:

Başkurdistan'dan bi hatun gelmişti TR'ye geçen yıl. Benim ev arkadaşının bir arkadaşının tanıdığıymış falan bizde kaldı bi süre. Sözde iş falan bulup yerleşcekmiş İstanbul'a. Vizesi bitince döndü gerisingeri..

hatunla tanisma yok seks yok evlenme yok niye anlattin bu hikayeyi. ayrica onlar cekik gözlü felan olurlar ya. the orginal rus olsa ya.
Mesaj tarihi:
hakiki rus kızları var orada ama bizim insanımız gibiler. müslüman değiller ama ezan nedir, namaz nedir, oruç nedir, ne zaman tutulur gibi olaylardan haberdarlar müslüman halkla birlikte yaşadıklarından. kendileri de rus köylüsü işte. ortodoks hristiyan, evin salonunda mariya tasvirli evlerde büyümüş kızlar. bir isveç değil yani.
Mesaj tarihi:
size birşey söyleyeyim

'alakası bile yok'

kız arkadaşıma gösterdim bu haberi kendisi rus ekaterinburg'lu.

nalakası var ya rus erkekleri kızların peşinden koşuyor sırf kendilerini beğendirmek için neredeyse hepsi vücut geliştirme yapıyor kızların bu kadar düştüğünü de nerden çıkarıyosunuz türk basını güzel yazıyor

yanıtını aldım.

ondan heveslenmeyin sfsdf
×
×
  • Yeni Oluştur...