Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Adam Hagi gibi maşallah. Çatalı ağzına götürürken ters falso veriyor. Biraya da yazık. Gittim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 domuz eti döner var ya uzak doguda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Uzak doğuya gitmene gerek yok. Yunanistanda var. http://en.wikipedia.org/wiki/Gyro_%28food%29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 1- O et öyle pişirilmez. 2- Bira bardağa öyle foşşş diye konulmaz 3- Sol elde tutulan çatal et kestikten sonra sağ ele alınmaz. videoyu izlerken kafama takılanlar aynılarını biri yazmış yutuba :D gerisi fasa fiso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 4- teflon tavaya bıçakla girişilmez. videoyu izlerken bile strese girdim tavayı çizicek şimdi bu diye. ben tahta spatula kullanırken bile tırsıyorum adam bıçakla girişiyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 teflon tava kullanilmaz olm ztn, seramik tavalar varken siz hala neyin tartismasini yapiyonuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 çelik tava kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 tava kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 şimdi çocuk o tavanın 2. elini öldürdü. bi kere o tavaya domuz eti değdi. bitti satamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar