Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Onlar ona alışık abi. Domuz eti flavorlu patates cipsleri falan bile var adamların. Bütün çocuklar kapış kapış yiyor. Ben kokulu yaptıkları zaman domuz etini hiç sevmiyorum. Ama mesela ciğer desen on kat daha fazla nefret ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 baby back ribs, lokum gibi, agzinda eriyo hnnnffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bütün yaban domuzu yavrusu kemikleri çıkarılıp bi çubuğa sarılıp çeviriliyor sonra dilim dilim ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 et yedim diyeniniz tatava, gidip karadenizde bi pirzola yememistir. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 mesajım bulunsuncuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 at eti çok iyi aslında, çok az yağ var ve acaip lezzetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 yağ iyidir ya niye "ıyy yağlı" falan diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 çünkü iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 hoşlanmadığım ve de faydalı da olmayan yegane şey ya şu yağ olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Redeagle said: Ama mesela ciğer desen on kat daha fazla nefret ederim. http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/a/image/1337/22/1337229634848.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 :C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 edirne tava ciğer ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 emanet said: at eti çok iyi aslında, çok az yağ var ve acaip lezzetli lan ben hâlâ at eti yiyemedim abi T_T bu coğrafyadan bi at bi de ayı eti yemeden ayrılmak olmaz. gerekirse rusyanın kuzeyine gidip yenilecek bu dasaaa efendi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 asıl buffalo eti en sağlıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 abi onu bulmam biraz uzun sürebilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 şişlide nerde güzel domuz eti yapan satan yer var hala yiyemedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Düz eti sevmezsiniz zaten hemen, yabancı bize. Jambonunu filan alın önce. O güzel. Cevahir'den alıyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Domuz jambonunu yeme jargonu nasıl peki düz ağzıma atsam sosla yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 at eti denmiş at yemeyelim arkadaşlar atlara biniyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 GwindonSurion said: Domuz jambonunu yeme jargonu nasıl peki düz ağzıma atsam sosla yapsam Tavayı büyük bir ocakta en yüksek ayar ile orta ayar arası bir ayarla ısıt. Tavayı ısıt yani önce boşken, epey ısıt yoksa yanabiliyor et. Tava ısınınca üzerine jambonları at, hemen yağı çıkacaktır zaten. Teflon tava bu arada, başka tip tavada yapmadım ben hiç. Biraz yağ çıkınca işte üzerine yumurta kır. Bir yumurta iki jambon yapıyorum ben genelde. Yumurtalarla birlikte 2-3 dakika pişir. Sonra bir tabağa koy ve üzerine şundan dök, yumurtanın sadece beyazının olduğu yerlere. Ye. Benim tarif bu. Seviyorum böyle. Çok daha fazla pişirenler, yağ koyanlar var. Ölçüyü, ne kadar pişireceğini kendi zevkine göre ayarlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 çiğniyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ribs yemedim de domuz sosis ve baconı güzel gerisi bana göre değil. Gerçi rosto olarak ta çok iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Fistan said: çiğniyor muyuz ben küçük küçük bölüp pipetle hüpletiyorum direk, ama çiğneyenler filan var kendi zevkine göre şey et bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Cigerin nesini begenmiyorsunuz yahu, mis gibi ciger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar