deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Maçın özeti falan var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=k17k4FWb70A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Ben ozetini izleyebildim de elmanderle burak in uyumu nasildi?ozette sanki iyi gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 hamit döküldü ya hiç hazır değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 hamit kötülerin kötüsüydü bu akşam. hiç hazır değiliz abi 13 gün sonra lig başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 melo ve amrabat takımı baya degiştirir ya bide fatih terim hemen doluşturuyor 2. yarı aydınları sabrileri.takımın tam ne oldugunu anlayamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Bu sezon yine sıkça göreceğiz sonradan oyuna giren Aydınları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ozette golun pasi yok ama harika bir pasti derinlemesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Selçuk gelecekteki büyük kaptanımız olur. Şimdi Hamit falan takılır öyle. Selçuk'ta kaptan vasıfları var. Tam bir Rıza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Emre Çolak'a şut atabilmeyi öğrettiler sonunda. Kaleye yetiştiremiyordu topu, gücü yetmiyodu, artık gelişine bile çakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Bence Lazio vb. takımlarla oynanan hazırlık maçlarına resmi gözle bakılmalı, 3 olmasa da maksimum 5 oyuncuyu periyodik aralıklarla değiştirerek takımın oturması ve ciddi bir rakibe karşı reaksiyonu izlenmeli. Semih, Eboue, Xelcuk ve Elmander çok iyiydi. Hamit istekliydi yavaş yavaş takımın yıldızı olur. Burak ve Umut tercihleri umarım bizi sıkıntıya sokmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 "Tatar Ramazan" said: Her hazırlık maçı için de başlık açılacaksa ohohhhhh yenibozhöyükspor ile maç yapsaydık başlık açmazdım. ki futbol bölümünde bir maç için konu açmak kadar doğal birşey yok şikayetin varsa kırmızı ünleme dokun o sana yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Ciddi ciddi oturup cevap verdin yani sen bu posta? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 tüm sinirimi püskürttüm dünden beri ne yazsam diye bekliyordum bilgisayar başında X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 gol sırasında burak'ın, elmander'in önünden, ve elmander'e paralel yaptığı koşu nedir ya ahahahah. ehuehueh resmen babası top sürerken yanında koşan çocuk stayla. futbolculukla uzaktan yakından alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 stadyumdaydım, maç öncesi o sıra çilesi, araya kaynayanlar, maçla alakası olmayanların oluşturduğu gruplar. bunlar sorun olarak ön plana çıkıyordu. takım hakkındaki düşüncem olumlu. burak biraz daha alışırsa işler yoluna girebilir. kendini trabzondaki gibi yalnız sanıyor ama o formayı istediği zaman elinden alabilecek elmander var yanında. akıllı olsun. savunma geçen yıl kaldığı yerden devam ediyor birtek 77 numaraları kimdi bilmiyorum ama tam önümdeydi o pozisyon o adama pozisyon vermeleri dışında gözle görülür bir hataları olmadı. umarım orta sahaya güzel bir çözüm bulunur ve yolumuza devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 melo kesin alınmalı abi.hani ligi bi şekil götürürüzde şl de 0 çeker rezil olup döneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Melo kardesinin klub bulunmasi gibi garip seyler istiyormus ya, darladi beni. Okadar da inanilmaz bir adam degil, sirf onun yuzunden 0 cekiceksek takimi bozup yeniden yapsinlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 dönem başı yapcaklardı o işi.artık melo geldi geldi.yoksa almıs olmak için birisini getircekler ha tutar belki.ya da tutmaz.risk baya hali hazırda böyle takımı sırtlayan.taraftarın sevdiği.iyi performans gösteren bi adam varken.alcan hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 fizban said: gol sırasında burak'ın, elmander'in önünden, ve elmander'e paralel yaptığı koşu nedir ya ahahahah. ehuehueh resmen babası top sürerken yanında koşan çocuk stayla. futbolculukla uzaktan yakından alakası yok. atların yanından koşan köpekler sdklvgmsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar