Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 böyle bir mod var. deli gibi çalıştırıyor fanları temizlemek için falan. bunu nasıl kullanmalıyım? açıp ne kadar tutmalıyım falan? nette bir şey bulamadım da bununla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 O tarz şeyler pek işe yaramaz. Eğer açıp bakarsan, toz parçacıklarının halıflex kıvamına gelmiş olduğunu görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 yeni aldım laptopu bence baştan düzenli kullanılırsa bir nebze azaltır tozu diye düşünüyorum. bu arada modu açınca kendisi bir kaç dakika yapıyor sonra kapanıyormuş onu da öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 iyi günlerde kullan. güzel modmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 terse mi döndürüyo fanları acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Alt tarafı 654654321321654 tane metrik 5X6 vida sökeceksiniz üşenmeyin bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ben garantisi bitmeden açmıyorum parçaları ne olur ne olmaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 http://img60.imageshack.us/img60/3218/komp5dz8li.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 300 lira felandı sanırım biz aldıgımızda bilgisayar icin almadık tabide yane en guzel cozum laptopu sevise goturdum 2 sene sonra felan temizlemiştim gitmeden adam hic acmadınız mı kullanmıyo musunuz fanlar tertemiz dedi in basınclı hava we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 özellikle yatakta, halıda, deri olmayan kanepelerde kullanılan laptoplarin içi acayip toz oluyor. arada bir basınçlı hava şart. basınçlı hava, ağızdan üflemeyle verilen hava değil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Selam, Son açıklama güzeldi :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 basınçlı hava sıkan spreyler var onları nerede buluruz laptop için? bide neresinden sıkıyoz havayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bende bundan var. bunla temizlenir mi laptop? neresinden vericem havayı. içeri iyice yollamasın tozları ayı gibi hava üfleyince? http://images.gittigidiyor.com/3063/500W-BASINCLI-HAVA-KOMPRESORU-HAVA-UFLER-CEKER__30632242_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 hamsilipilav said: basınçlı hava sıkan spreyler var onları nerede buluruz laptop için? bide neresinden sıkıyoz havayı Elektronikçilerde oluyor, tabi bilgisayar temalılarda. İstanbul'daysan Yazıcıoğlu civarlarında var çoğu dükkanda. En son 25 lira falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 havayı nereye sıkıyoruz? usb girişlerden falan mı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 fan giriş çıkışlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 fan girişlerinden srayla işte önce bi yöne sonra öbür yone bu arada benim anakarttaki etiket ucup fana yapısmıstı nerdeyse cpu yanıcaktı eauhaehueahu hangi idiot yapıstırdıysa anakarta etiket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2AJSowGYoLc adam çözmüş buyrun. hatta benimkine de bi el atıverin bunu yapmaya cesaretiniz varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 arkadaşlar laptopun içini açmadan kompresörle temizleme şansım var mı acaba? varsa nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 hava uflemek yerine cekmek daha mantikli geliyor. Ben oyle yapardim zamaninda. Fan araliklarina elektrikli supurge tutardim biraz toz cekerdi. Ama acip fani temizlemek daha iyi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Basacaksın havayı deliklerden işte :) Bi süpürgeyle de çektirebilrsin. En azından kabasını alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 abi süpürgenin güç nere kompresör nere :D ondan yani. deliklerden bassam içerde birikme falan olmaz di mi ondan tırstım da ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 yav tabi üflettirmek daha kuvvetli olurda bütün toz anakartin ve parcalarin ustune dagilacak bu sefer ondan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ben de bundan korkuyodum işte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar