Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop toz giderme fan modu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni aldım laptopu bence baştan düzenli kullanılırsa bir nebze azaltır tozu diye düşünüyorum.

bu arada modu açınca kendisi bir kaç dakika yapıyor sonra kapanıyormuş onu da öğrendim.
Mesaj tarihi:
300 lira felandı sanırım
biz aldıgımızda
bilgisayar icin almadık tabide
yane en guzel cozum
laptopu sevise goturdum
2 sene sonra felan
temizlemiştim gitmeden
adam hic acmadınız mı kullanmıyo musunuz fanlar tertemiz dedi
in basınclı hava we trust
Mesaj tarihi:
özellikle yatakta, halıda, deri olmayan kanepelerde kullanılan laptoplarin içi acayip toz oluyor. arada bir basınçlı hava şart.

basınçlı hava, ağızdan üflemeyle verilen hava değil bu arada.
Mesaj tarihi:
bende bundan var. bunla temizlenir mi laptop? neresinden vericem havayı. içeri iyice yollamasın tozları ayı gibi hava üfleyince?

http://images.gittigidiyor.com/3063/500W-BASINCLI-HAVA-KOMPRESORU-HAVA-UFLER-CEKER__30632242_0.jpg
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

basınçlı hava sıkan spreyler var onları nerede buluruz laptop için? bide neresinden sıkıyoz havayı

Elektronikçilerde oluyor, tabi bilgisayar temalılarda. İstanbul'daysan Yazıcıoğlu civarlarında var çoğu dükkanda. En son 25 lira falandı.
Mesaj tarihi:
fan girişlerinden srayla işte
önce bi yöne sonra öbür yone
bu arada benim anakarttaki etiket ucup fana yapısmıstı nerdeyse cpu yanıcaktı eauhaehueahu
hangi idiot yapıstırdıysa anakarta etiket
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hava uflemek yerine cekmek daha mantikli geliyor. Ben oyle yapardim zamaninda. Fan araliklarina elektrikli supurge tutardim biraz toz cekerdi. Ama acip fani temizlemek daha iyi tabi
  • Yeni Oluştur...