LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Ayfon said: Abi tokusturunca playlist gönderiyo nedir ya... Baska bi firma'nin ürünü ile dalga gecerek reklam filmi yapmak, o firmanin popüleritesinden faydalanmaktan baska birsey degil. Kaldı ki iPhone ilk çıktığında Bump diye bir app çıktı, tokuşturunca dosya transferi yapıyordu. O zamanlar android yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Ayfon said: Abi tokusturunca playlist gönderiyo nedir ya... Baska bi firma'nin ürünü ile dalga gecerek reklam filmi yapmak, o firmanin popüleritesinden faydalanmaktan baska birsey degil. apple da bunu mac vs pc olarak yaptı yılar önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 reklam dunyasina hosgeldiniz arkadaslar, turkiyede pek yok ama siz de haklisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ios 6'ya güncelledim telefonu. harita olayı kesinlikle ama kesilinkle bir google maps değil. ha elbette google da zaten seneler içinde bu hale geldi, biraz vakit alacak bekleriz canları sağolsun. kaldı ki zaten appstoredan indirilecek bir google maps uygulaması da çıkar yakında(vardır belki bile bakmadım hiç) rahatsız etme olayı da gayet başarılı olmuş. youtube'un appi vardı zaten en son. ama şöyle az bir süreliğine appstore'da takıldım kasılmalar oldu telefonda.(4s) genel olarak pek bir şey değişmedi açıkcası bence. rahatsız etme olayı hoşuma gitti bir tek diğerleri olmasa da olurmuş. ha bu kadar gereksiz özellik yerine sadece, wifi ve 3g açıp kapamayı basitleştirseydiler benim için yeterli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 onun appi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Ayfon said: Abi tokusturunca playlist gönderiyo nedir ya... Baska bi firma'nin ürünü ile dalga gecerek reklam filmi yapmak, o firmanin popüleritesinden faydalanmaktan baska birsey degil. dğnyanın en iğrenc mac kullananlar mükemmeldir pc kulllananlar cok boktandır rekılamlarının 2 yıl boyunca oynattı apple. bu yine esprili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Cahilligime verin o zaman. Fanboyluk gözümü karartiyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 samsung'un "The next big thing is already here" temalı reklamlarını bayaa başarılı buldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 trde reklamlarda kendi ürününün adını bile zor geçirdiğin için garip geliyor ama amerika özgürlük ülkesi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 'Telefonları değdirince/yaklaştırınca playlist paylaşıyorsa başka şeyler de yapabilir, ne de olsa hardware ve API buna uygun yapılmış' diye düşünemiyorsanız lütfen smartphone topiklerine yorum yapmaktan biraz olsun kaçının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 telefonları birbirine degdirmeden yapsa daha makbule gecmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Bluetooth yok mu telefonda, yani teknik imkansızlıktan mı yapamıyor sence? Yoksa 30 saniye "ay bulmadı, dur dur açtım, hah ara şimdi, passphrase'm 4345234" ile uğraşmak yerine "tamam değdir baba" moduna geçirip yap diye mi? Apple yaparsa "oo süper konfor devrim işte hızlı basit kullanıcı deneyimi" olacak şeylere başkası yapınca bok atıp millete hater diyorsunuz, süper abi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 basit bisey sormustum ben. yine uzatmıssın gereksiz. hep yaptıgın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Ayfon said: Baska bi firma'nin ürünü ile dalga gecerek reklam filmi yapmak, o firmanin popüleritesinden faydalanmaktan baska birsey degil. Türkiye gibi olmayan reklam yasa ve mantığı: http://everybodysucksbutus.com/2008/01/26/luxury-car-ads-fight-bmw-vs-audi-vs-subaru-vs-bentley/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi iphone 5 de titresim yok diyorlar saka demi? yok yani olmaz oyle sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 biri bana şu passbook'u anlatsın. sadece usa için mi var yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 SenariouS said: abi iphone 5 de titresim yok diyorlar saka demi? yok yani olmaz oyle sey titreşim var ben de bir yerde okumuştum bunu ama speclerde yapıyor titreşim. reklam falan diyorsunuzda mac oslerde default pc iconu şu imiş bir ara internette görmüştüm umarım beni yememişlerdir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 gerçek o mac ve mac uyumlu cihazlar özel sembollere sahip, yani imac eski imac ise beyaz kasalı imac cıkıo, daha da eskiyse o elma kasalı CRT imac cikio, yeniyse metal kasalı, A5 ise kasa resmi, bulamıosa mac monitörü vs vs gidio öyle ama pclerde direk default 14" CRT monitörde BSOD haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Baggio said: 'Telefonları değdirince/yaklaştırınca playlist paylaşıyorsa başka şeyler de yapabilir, ne de olsa hardware ve API buna uygun yapılmış' diye düşünemiyorsanız lütfen smartphone topiklerine yorum yapmaktan biraz olsun kaçının. Iphone topigindeyin dikkatini cekerim. Haterligi sen yapiyo olmayasin? Ayrica Siri'ye hala bok atmaktan usanmayan hater kesimi sakin bana gelip demesin "telefonlari tokusturunca playlist aktarabiliyo wow teknoloji adamlar yapmis" filan. Yok yani bunun sonu. Hemen kisisellestirmeyin olayi. Bayiliyosunuz polemige girmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Neye ne cevap verdiğin belli değil ki, her cümlen ayrı bir şey söylüyor ve hepsi mesajımla alakasız abi eheh, ne diyim ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi telefonları birbirine deydirince file transfer iosda 3 sene öncede vardı. Olayı anlayamıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Evet, infrared'leri birbirine değdirme suretiyle transfer Nokia'nın 6110'unda da vardı. Sorun burada adamların bunu sustainable bir şekilde kullanamıyor olması ve S3'ün vaad ettiği kolaylığının (Apple kullanıcılarının IOS-Mac Os kullanım kolaylığı argümanını hatırlıyoruz) sunulmaması. Ha yılda 2 kere kullanabiliyor olabilirsin ama büyük devrim Siri'yi de hiç bir zaman kullanamadın, panaromayı da kullanamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 nfc nasıl kullanılmıyor, nasıl kolay değil abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Apple için kullanılmıyor demek istedim çünkü NFC sadece 3gs'te var, sustainable olmuyor bu şekilde. Argüman genelde "Elli tane android var ama bizde modeller tek lol" olduğu için bu büyük eksiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 iyi de nfc sadece iki telefonu birbirine surtturmek icin degil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar