LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Bende yeni iPhone'dan umutlu değilim, ekranın yukarı doğru uzamasına uyuz oldum resmen. Çirkin geliyor bu görüntü, birazcık genişlemesine hayır demezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 iddia ediyorum ÇOKSATICAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Bu kadar vizyonsuz olunur yahu. Steve öldü adamların vizyonu da öldü sanki. The New iPad, The New iPhone ne abi? 6. jenerasyon iPhone ne diyeceksin peki çıkardığın zaman? "Daha New iPhone" mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 toggie said: En iyi olmasini gectim alternatifi yok ki. Telefona os gelistirebilen baska sirket yok. O yuzden evet el mahkum. google ? nexus serisi falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Basarisiz. iOS'e kiyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 toggie said: En iyi olmasini gectim alternatifi yok ki. Telefona os gelistirebilen baska sirket yok. O yuzden evet el mahkum. aynen öyle os . Android gibi alternatif işletim sistemi üretmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Video fake ... Yeni iphone da Home tusu yok iptal ettiler islemci hayvan gibi video ve resim cok iyi olacak filan ve en guzeli A6 islemci... olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Birinin ne alıp ne almayacagi kendisine kalmıştır, bunun üzerinden hakaret etmenin gereği yok. //mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Editor said: Video fake ... Yeni iphone da Home tusu yok iptal ettiler islemci hayvan gibi video ve resim cok iyi olacak filan ve en guzeli A6 islemci... olcak http://cdn.macrumors.com/article-new/2012/07/NewImage34.png Home tuşunu neden kaldırmak istesin adamlar? Ve sen kaldırıldığına nasıl inandın hayret. Ekran kalitesi biraz daha iyi olacak 4s'ten, touch sensör layer'ı çıkarıp ekranın içine gömmüşler, o yüzden biraz daha ince ön panel falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Benim için allah bir apple iki abi, alet kalite. belki bilardo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 şarj cidden büyük sorun ya yanımda ayrı mp3 player taşıyordum aman şarjı gitmesin diye, geçen o kadar para verip oyun aldım aman şarjı bitecek diye rahat rahat oynayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sarj büyük sorun ya. dışarda 3g açıkken sabahtan akşama zor dayanıyor telefon. 2g veya wifi ile sorun yok. 3g bitiriyor şarjı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 3g kolay acılıp kapanan bisey değil mi? on/off yapmıyor musun 3g'yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Android gibi degil. Steve abi ne kapatacaaniz 3g yi telefonu adam gibi kullanın dediği için bu ayarlar için kısa yol koymamış. Her seferinde ayarlara falan giriyorsun. Bir de 3g olmadıktan sonra bu telefonların bir anlamı yok ki. Bakalım belki ios 6 ile gelir kısa yol bunun için. Boyle her gece şarja taktiğin gün icinde şarjını bitirdiğin bir alet durumunda su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 2g nin epey yeterli oldugu periyodik mesaj twitter ot cop notificationlari ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Instagram su bu kullanayım, fotograf paylaşayım ne bileyim twitterda paylaşılan resimleri rahatça göreyim istiyorsan baya yetersiz kalıyor 2g. Yani hız olarak 4 5 kat daha yavaş. En azından aveada öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 surekli 3g'de bos durmasi sorun hizi pek sallamayacagin vakit 2g ile durur ciddi icerik bakacagin zaman 3g'ye gecersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 İste kısayol istiyoruz onun için. Sürekli dönüşüm su anda angarya cidden. 4 menü falan geciyorsun su anda. Ki iOS 5 e kadar o da yokmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 hayatımda BB'den başka smartphone kullanmamış biri olarak iPhone'u iphone yapan ne? donanım falan değil cünkü sürekli takip ediyorum donanımı piyasadaki diğer ürünlerle eşdeğer. çözünürlük ve siri saçmalıklarını bir kenara bırakırsak sanırım iOS ve uygulama fazlalığı kurtarıyor aleti. yanılıyor muyum? yakında bir akıllı telefon alacağım, büyük ihtimal iphone olmayacak ama merak ediyorum o yüzden soruyorum. daha çok merak ettiğim şeyse bu apple'ın çok süper überistik bir telefon olduğu algısı ne zaman kırılacak. WP8 geliyor, başarılı olacağına inanıyor musunuz yoksa bir ms fail'i mi olacak yine? apple'da olup Windows Phone'da ya da android de olmayan ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ios idi 2 yıl önce falan, şimdi bir şeyi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Yön tuslariyla menü degistirecegim telefon kullanacagima kafami keserim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 beyler android akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yapacaklardı 4.5" lik bi versiyon daha, domine edeceklerdi pazarı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 liberal said: WP8 geliyor, başarılı olacağına inanıyor musunuz yoksa bir ms fail'i mi olacak yine? apple'da olup Windows Phone'da ya da android de olmayan ne var? wp8 piyasını baya takip ediyorum ben samsung-htc-nokia falan yeni modellerini duyurdu hep güzel görünüyorlar ama çıkışı kasım başları falan olacak o zamana kadar sıkılabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar