Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gürültü yönetmeliği hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
imamla konusmak en mantıklısı.

ntv tarihte bir yazı var hatta, oradan alıntı dahi yapabilirsin.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25371250/

"Mehmed Şevket Eygi" said:

Bendeniz Sultanahmet Camii’ne çok yakın bir yerde oturuyorum. Bu ulu caminin altı minaresine tam 32 adet şeddadî hoparlör takmışlar. Ezan okunurken 120 desibel şiddetinde olduğunu tahmin ettiğim sesle yer gök inliyor. Bir Müslüman olarak ezandan rahatsız olmam mümkün değil, benim için kutsaldır; lâkin sonuna kadar açılarak en güzel ezanı bile bozan, kulaklara ziyan hoparlörler kutsal değildir.
Mesaj tarihi:
habertürk gazatesi istanbul eki yapıyordu orada bu gibi konularla ilgili geeln şikayetlere çözdüklerini falan söylüyorlardı, ama baya bir zamandır elime almadım, istersen oraya acıklı bir yazı yaz abartarak
Mesaj tarihi:
oldun said:

bir cami daha yaparlar sonra haters gonna hate yazısı asarlar cami minareleri arasına

oha şeytani fikir

forgiver said:

cemata katıl sonra imama biraz sesi kısalım de

oha güzel fikir
Mesaj tarihi:
adam olması gerekeni yazmış
imam'a rica ediverin akşam yorgun geliyoruz ağır iş yapıyoruz yaşlı var hasta var cart curt diye
böyle böyle maruzatımız var deyin

istemezukçu gibi hemen oralara buralara dilekçeler vermeyin
chp kadın kolları gibi davranmayın
Mesaj tarihi:
4-5 gün sadece bıyığı kesme, bir yeşil gömlek go go cami, diplomacy bonusunla questi yap evde de babadan xp ve rewardları kap, hayvan gibi de reputation kazan.
Mesaj tarihi:
imama git deki selaminaleyköm amca biz yeni taşındık hayranınım hiç bi teravini kaçırmıyorum
benim babam çok hasta de evde doktor yüksek sesi yasakladı de
sonra deki amca biraz sesi kısabilir misiniz de
Mesaj tarihi:
biriniz de çözümü söylememiş arkadaş,bağlı olduğu il veya ilçe müftülüğüne yazılı dilekçe vereceksin,veya ayak yaparak müftüyle görüşme ayarlayıp evimde hasta var,elhamdülillah müslümanız hepimiz,bu caminin hoparlörünün sesini ayarlayalım diyeceksin,1 kilo da baklava al götür,işin çözülür.

bu arada ramazanda sabah sabah götürme de asdsadasd
  • Yeni Oluştur...