SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 şimdi bizimkiler yeni ev almış ev caminin dibinde.ramazan boyunca her akşam teravihde hoca hoparlörleri açıyor ve 1 saat boyunca gürültü oluyor.bunu şikayet edebiliyormuyum yani camilerde o kapsama giriyormu.baktım konser miting kişisel gürültüler fln var ama cami göremedim.bileniniz varmı bu konu hakkında bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Ahahah aman abi sizinkileri o mahallade şeytan taşlar gibi taşlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ya annem tepki çekmeyelim diyo babam bana bakıyo bende yazları burda olduğum için çok rahatsız oluyorum tam bi öğrensem işin aslını gidicem şikayete ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bununla ilgili bir haber vardı avukatın mı savcının biri ugrasmıstıda sonuc fısstı kasma heavy metal dinlemeye basla(yın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 cami gürültü sayılmıyor sanırım sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Edebiliyorsun şikayet. Desibel'ini falan farklı zamanlarda günlerde ölçüp öyle şikayette bulunabilirsin, ya da rahatsız bi kaç kişi daha bulursan daha etkili olur. Ama şikayetinin sonucunda ne olacağı çok farklı olabilir yere ve kişilere göre.. Bizim mahalledeki cami cuma namazında yapıyordu bu işi, dışarıya vaaz veriyordu saatlerce.. Sonra susturdular onu, dışardan hiç duyulmuyor oldu. Ayrıca ezan sesini bile yüksek olduğu için şikayet edebilirsin, bunların sınırları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 olurmu abi öyle şey balkonda oturmak mümkün değil salonda bile tv izleyemiyoruz o derece 7653243 desibel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 görüntü yönetmenliği okudum diyorum ne anlatıyor bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ozaman bi bakiyim çevreye bikaç kişi bulabilecekmiyim diye sanmıyorum ama olmadı solo gider ederim şikayetimiya ezana fln karışmam günde 5 kere kısacık fln ama bu teravihde 1 saat inanılmaz gürültü oluyo lan cihad çıktı heralde fln diyorum öyle şeyler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Ezan konusunda red yiyen çok olmuş, şimdi google'dan gördüm. Ama haberlere bile çıkmıştı şikayet sonucu sesi kıstıkları, olması gerekenin üstünde ses çıkışı olduğu falan. Ayrıca 65 db (ya da öyle bişey) üzeri insan sağlığı için tehlikeli sayılıyor, TR'de bir şey olmasa bile AİHM'e dava açılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 aihm fln uğraşmam ya okadar reklam olmaya gerek yok belediyeyle uğraşırım ama sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Hayatini risketmeye degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 abi gozune kestrdgn yetkili bi mercie slmn alykm mubarek die basla.derdini anlat uygun bi uslupla etkili olur die tahmin ediyorum. bi defa ben kalkıstım oyle biseye ezandan yarım saat once acıyorlardı hoparloru sacma sapan sesler cıkıyordu.sikayete gittim sinirle cami halkı dinsiz die damga vurmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 lan manyak mısın şu devirde cami şikayet edeceksin sonra desibel falan ölçtürüp caminin sesini kıstıracaklar ? çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 İstanbulda ki kafir ailenin önce evi taşlandı sonra arabası ateşe verildi.İşte o haberin içeriği diye haber okumayalım sonra ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bir gece ansızın http://www.ironmill.com/wp-content/uploads/2011/03/angry-mob.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 abi heralde polisler kimliğimi gizli tutmak zorundadır öyle bi durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Polis yapmak zorunda olduğu bir sürü şey var yapıyorlar mı ona bak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 çok şey bekliyorum türkiyeden ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 daha gecen gun adamları linc ediyolardı bizim evin onunde davul calmayın oruc tutmuyoruz dediler diye. haberleri de mi izlemiyosunuz? tanıdık falan birileri varsa belediyede falan anca oyle anlatırsınız derdinizi. o da belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 camii imamıyla konuş önce. derdini anlat. böyle böyle çok ses geliyor de. laftan anlayan biriyse ne ala. değilse yapacak birşey yok. şikayet edersen diri diri yanmayı göze alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 oha naptınız okadarda değil:Drecm fln yapıyolarmış ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 geçen milletin camı çerçeveyi indirmişlerdi huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Ateyizsen niye cami yanından ev alıyorsun? Git kilise yanında ev al sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar