ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 patlatmışlar. dediklerine göre 7 aydır yedek de almıyorlarmış. ta 2011'in başına dönmüş forum. http://friendfeed.com/labidu/534f534f/r10-net-db-sine-yaplan-saldr-sonucu-user-tablosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 biri de işini düzgün yapsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 para kasmaya giren çoluk çocuk doluydu zaten iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Ne yapıp para kasıyorlardı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 http://www.r10.net/site-satisi/826213-muzik-sitesi-400-450-gelirli.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 GERGE said: Ne yapıp para kasıyorlardı ki? dandik tasarımlarını pazarlamaya çalışan, sürükle bırak programlama dilleriyle bedavadan para kasmaya çalışan çoluk çocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 auahuahfuhsdufuhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ahahahah, böyle amatörlük olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Korsan dizi izlediğinizde netten bu bebelere para gidiyor işte. PirateBay kullanın o yüzden. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 yok ama ya bu bebeler olmasa kim izletcez bize dizileri filmleri seviyom ben olari, tikliyom reklamlarina aynan devam sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 GERGE said: Korsan dizi izlediğinizde netten bu bebelere para gidiyor işte. PirateBay kullanın o yüzden. =) niye böyle diyorsun ki? ortada al gülüm ve gülüm durumu var. bedavaya hizmet mi yapılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bu arada tam bi komedi serverin patlaması ahuah edit: yedekler düzenli olarak alınıyor, fakat sistem yedekleri her seferinde hatalı almış. şimdi de yedekler hatalı olduğu için recover edemiyorlarmış. üzüldüm lan harbi. neyse son 2 senedir uğramıyordum zaten zarar yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bu satış bölümünde biraz gezindim dolandırılmayan kalmamıs fasfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Site sahibine büyük geçmiş olsun. O kadar emeğin boşa gitmesi çok zordur o duyguyu bende iyi bilirim. Çünkü web sitesi yapmak nakış işlemek gibidir. Emek ve zaman harcarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ehueh dönen rezillikleri takip eden var mı bilmiyorum da 2 kelime eden forumdan banlaniyor şu an. Eski tayfayı, R10'u R10 yapan adamları resmen banladılar R10'a sağlam alternatif çıkarsa 2-3 haftaya R10 diye bişey kalamyacak löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 lan hemen bi forum patlatmak lazim sdfsdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 koca R10'da bi kaç teknik eleman, bi kaç tane de doğru düzgün yönetim yapabilecek adam cıkmıyor mu onu merak ediyorum ben. Şu an forumda kalanların %75'i de doğru düzgün alternatif açılsa da gitsem modunda ve gidecekler de. Yeni yönetim gıkını cıkaran kim varsa aşağı indiriyor direk, sözde istikrar sağlama adına ama scıp sıvıyorlar şu an düzen getireceğiz diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Valla oyle bir kitleyle ugrasmak istemezdim esasen ben. Nerde capulcu, nerde dolandirici, nerde mezarci varsa bir araya toplanmis durumdalar. Emek harcayip para kazanmaya calisan azicik insan da kazandiklarindan cok daha fazlasini vakit olarak harciyorlar diger gereksiz tayfayla ugrasirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 paticigin donanim/yazilimi r10.net i ezer sdfdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 up. r10.netten bir davetiye rica etsem biriniz atabilir misiniz acaba? [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 nerede katakulli peşinde adam varsa r10'da. bunca zamandır bu işlerin içindeyim, ihtiyaç duymadım hiç r10'a bir kere bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar