Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

r10.net

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GERGE said:

Ne yapıp para kasıyorlardı ki?

dandik tasarımlarını pazarlamaya çalışan, sürükle bırak programlama dilleriyle bedavadan para kasmaya çalışan çoluk çocuklar
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Korsan dizi izlediğinizde netten bu bebelere para gidiyor işte. PirateBay kullanın o yüzden.

=)

niye böyle diyorsun ki? ortada al gülüm ve gülüm durumu var. bedavaya hizmet mi yapılsın?
Mesaj tarihi:
bu arada tam bi komedi serverin patlaması ahuah

edit: yedekler düzenli olarak alınıyor, fakat sistem yedekleri her seferinde hatalı almış. şimdi de yedekler hatalı olduğu için recover edemiyorlarmış.

üzüldüm lan harbi. neyse son 2 senedir uğramıyordum zaten zarar yok ^^
Mesaj tarihi:
ehueh dönen rezillikleri takip eden var mı bilmiyorum da 2 kelime eden forumdan banlaniyor şu an. Eski tayfayı, R10'u R10 yapan adamları resmen banladılar

R10'a sağlam alternatif çıkarsa 2-3 haftaya R10 diye bişey kalamyacak löl
Mesaj tarihi:
koca R10'da bi kaç teknik eleman, bi kaç tane de doğru düzgün yönetim yapabilecek adam cıkmıyor mu onu merak ediyorum ben. Şu an forumda kalanların %75'i de doğru düzgün alternatif açılsa da gitsem modunda ve gidecekler de.

Yeni yönetim gıkını cıkaran kim varsa aşağı indiriyor direk, sözde istikrar sağlama adına ama scıp sıvıyorlar şu an düzen getireceğiz diye sdf
Mesaj tarihi:
Valla oyle bir kitleyle ugrasmak istemezdim esasen ben. Nerde capulcu, nerde dolandirici, nerde mezarci varsa bir araya toplanmis durumdalar.

Emek harcayip para kazanmaya calisan azicik insan da kazandiklarindan cok daha fazlasini vakit olarak harciyorlar diger gereksiz tayfayla ugrasirken.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...