Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/21124862.asp?yazarid=350&hid=21128334 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ormana gerek yok çay bahçesi yapılsın. veya Ağaoğlu'na verin bina diksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Yeşil alanlardan kene yüzünden korkutuyorlar. Kene olayı acaba!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 özet geçersek "belgrad ormanı yapılaşmadan etkilendi ve çok boktan bi yer halini aldı" falan mı diyor yoksa "3. köprü ve 3. havalimanı bağlantı yolu falan da gelince orman falan kalmaz abi" mi diyor? okumadım. uzun ve sıkıcı bi yazı gibi druyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 belgrad ormani iyi de, cevresi kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 düzelir zamanla inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Zamanında oralarda ne sekizler dönüyordu oralarda beeee hey gidi günler heyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ağaoğlu site yapsın bence oraya ilk alanlardan biri olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Ne ağacı abi kes gitsin adamlar bolb ol ekiyor zaten Allah büyüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 kulakları çınlasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 vedalasayim bari güle güle belgrad ormanları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Eskiden millet sevişmeye gelirdi, şimdi otele gitmek daha ucuza geliyor. 16 senedir Belgrad Ormanının dibinde yaşıyorum, binbir dolap döndü. Çevresindeki yapılaşmaya girmiyorum bile. 1 sene yapılan bina sayısı 10 yılda yapılandan fazladır. Bir 10 seneye ben Belgrad Ormanı diye bir yer kalmayacağını düşünüyorum. Ortada ufak bir yeşil alan bırakıp, park yaparlar. Ha bu arada Ağaoğlu denmiş. Ağaoğlu zaten Belgrad Ormanlarının Maslak tarafındaki piknik yerlerini satın aldı. Ayazağında yapacağı inşaat için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 13-14 yaşındayken 60 yaşında bir amcayla 17*18 yaşında bir kızı görmüştük yiyişirken,sonra polise şikayet ettik,içerlemiştik dostlar,tabii o zaman cahil zamanlar,biz suya sabuna talim ederken,cerrahpaşanın morgundan amcayla sevişiyor demiştik arkadaşlarla neyse buda böyle bir anı işte edit:20 sene olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar