Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kardeşim bu seneye üniversiteye başlayacak tercihlerini yaptık sayılır fakat 2 üniversite arasında kararsız kaldık. uluslararası ticaret olucak bölümü fakat sabancı mı özyeğin üniversitesi mi onun kararını veremedik.eğer özyeğini kazanırsa %100 burslu olucak, kazanamazsa sabancı burssuz olucak. bi ihtimalde yüzde 25 sabancıyı kazanma ihtimali var. o tercihi ilk sıraya koyduk. benim problemim kardeşime bütün hocaları özyeğin üni.yi tavsiye etmiş. ben bu üniversityeyi daha önce duymadım. bilgi fikir sahibi olan var mı? siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ? tercih sıralaması; 1. sabancı yüzde 25 burslu 2. özyeğin yüzde 100 3. sabancı burssuz
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ticaret icin ozyegin iyi. bi de sabancı okumak ailenin parasal durumuna bakar yani. bizim kafamız cok rahat gerekirse 6 sene okuturuz pampaa diyosanız sabancı tabi o ayrı mesele.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ozyegin ilk mezunlarini daha yeni verdi.
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 aquila said: ozyegin ilk mezunlarini daha yeni verdi. yani?
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 sabancıda ne okuyacak? edit: sabancı mezunuyum para konusunda sıkıntı yoksa sabancı.
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 yani bir hele soluklanin mezun profili ne durumda onu gorelim diyor
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 başkasından bize ne ki?
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 NiccoloMachiavelli said: başkasından bize ne ki? rastgele yollayın birine abi ne farkediyorsa..
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 özyeğin ne abi ahmet mehmet üniversitesi gibi sabancı. hiçbişi yapamazsan en azından etiketin olur üstünde.
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 senko said: özyeğin ne abi ahmet mehmet üniversitesi gibi İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi diye bir şey var bu ülkede. İhsan
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 özyeğin'i bilkent'e bir tutmak. priceless.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 özyeğinlimisin? abidik gubidik isimli üniversitelere gitmeyin olm hakketen hergün yeni üniversite türüyor zaten.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bütün hocaları özyeğini mi tavsiye etmiş? para mı almışlar abi özyeğinden sabancı dururken özyeğin ne? yani para dert değilse öyle tabi
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 senko said: özyeğinlimisin? abidik gubidik isimli üniversitelere gitmeyin olm hakketen hergün yeni üniversite türüyor zaten. Baaziçiliyim. Özyeğin gayet iyi hocalara ve gayet iyi imkanlara sahip bir üniversite. bu bir gerçek. şimdi biri çıkıp "özyeğin ne lan isme bak lololo" deyince biri de çıkıp "ihsan doğramacı" der. ama ihsan doğramacı ismi bilkent'i kötü bir okul yapmadığı gibi "özyeğin" i de kötü yapmıyor. sabancı özyeğinden kötü demiyorum ama o aradaki farka (burslu okumak okumamak) değecek kadar değil. %100 burslu özyeğin gayet akıllıca bir seçim, hiç birimizin sınırsız kaynakları yok sonuçta.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 boş adamsan sabancıdan çıkarsan bi etiketin olur özyeğinden çıkarsan etiketinden de olmaz.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Özyeğin %100 tutuyorken sabancı'ya para bağlamak hiç mantıklı olmaz. Yalnız ben uyarayım, kaçıncı kardeşin bilmiyorum gerçi ya, bu özü'nün geçen seneki puanına göre düşünüyosunuz (pek tabii) ama özü adeta logoritmik bir şekilde yükseltiyor puanlarını açıldığından beri. Dikkat etmekte fayda var.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 kaynaklar yeterliyse sabancı. degilse ozyegin
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Hiç duymadım diğer üniversiteyi. Her mahalleye bir tane açıyorlar artık sanırım. Sabancıya paranız yetiyorsa sabancı.
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 senko said: boş adamsan sabancıdan çıkarsan bi etiketin olur özyeğinden çıkarsan etiketinden de olmaz. Üniversite seçerken tek kriterin bu mu? Ama onu adı "Sabancı" Boş adam her yerde boştur. Sana P&G, Unilever, Coca Cola, Pepsi Co, Pfizer mülakatlarından nal toplayan Boğaziçililerin listesini yapsam wot olur buraya. Boğaziçililer buralarda çalışıyorsa bu sırf "Boğaziçili" olduklarından değil. P&G kapısında gözü yaşlı bir şekilde Boğaziçi, Sabancı mezunlarını bekleyen insanlar yok. yav said: Özyeğin %100 tutuyorken sabancı'ya para bağlamak hiç mantıklı olmaz. Yalnız ben uyarayım, kaçıncı kardeşin bilmiyorum gerçi ya, bu özü'nün geçen seneki puanına göre düşünüyosunuz (pek tabii) ama özü adeta logoritmik bir şekilde yükseltiyor puanlarını açıldığından beri. Dikkat etmekte fayda var. Yükselmesi gayet normal çünkü bunu hak eden bir üniversite. Artık lisansı nerede yaptığının çok bir önemi yok zaten. Herkes lisans mezunu oluyor. Özyeğin gibi bir üniversitede burslu okumak kaçırılmayacak bir fırsat.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Ben aksini belirtmedim ki =) özü'ye o ne ya semin üni hihohha diyen o kadar insan var ki otomatik savunmaya geçmişsin hehe özü yakın gelecekte bu dalga geçenleri birbir dumur edecek bir üniversite. %100'ü tuttursaydım ben de ordaydım şimdi valla. ha bir yandan da şüpheyle yaklaşıyorum tabi üniversite olmanın ötesinde 21.yüzyıl pazar ekonomisine adam yetiştirme fabrikası gibiler. Neyse, konu sahibi arkadaşa tavsiyem de diğerini hiç duymadım sabancı iyidir diyen kimseleri kaale almasın. Sabancı'yı önerdikleri için değil fakat güncelle alakası olmamalarından ötürü o da. Sabancı da zaten gayet önerilebilir güzide bir üniversitemiz. Ancak arada epey de bir maddi fark var. O kadar puanın üzerine bir o kadar da para harcamaya gerek yok bence. Hele ki işletme okunacak ise tam bir paradoks oluşuyor çünkü işletme'nin sermayesini en başından yanlış yönlendirerek kurmuş oluyosun :p (kendini işletme farzedersen)
Öne çıkan mesajlar