-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 başka stress test olmaz herhalde artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Laptop var bende. Hatta şu http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx Bu siteye göre rahat rahat oynamam lazım. Gerçi 30+ fps rahat gibi. Sorun laptop olmasından kaynaklı sanırım. Ya da dediğiniz gibi, başlangıç bölgesinde sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Yanlız o yolladığın site minimum system requirement'lara göre evet yada hayır diyor. Çalıştırabilmekle oynayabilmek arasında fark var. Ben arkadaşımda Diablo oynayabiliyim diye Laptop'ı götürdüm. Oda çalıştırdı. Ama oyun oynayamadım. Tahminimce (Boş atıp tutmiyim ama) Quest yaparsın Eğlencesine Bg atarsın WvWvW kasar Competetive oynayamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Grast sendeki laptop çok kötü sanırım ki d3 çok yüksek bir sistem gerektirmiyor bende ki sistemle rahat oynamam lazım ama bakalım Bu arada dün bakim gw2 streamlerine nasıl oyun diye cidden çok eğlenceli gözüküyor wow gibi salak bir kartel oyundan sonra hatta çok eğlenceli önceden şüphelerim vardı şimdi karar verdim oynayacam =) Bu arada oyunda görüdüğüm tek problem ırkların 2hd silahları tutma şekli koşarken filan cidden asya tarzı bir mmo gibi olmuş keşke değiştirseler hayatta öle bir tarz ile oynamam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 arkadaşlar şu sisteme benzer pc ile betaya katılan oldumu fps ve optimizasyon ne durumda ? amd x4 3.2 ghz 4 gb ddr3 ram 1gb geforce gts450 win7 64 bit 19 ekran çözünürlük 1440 900 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 sen ne olur ne olmaz ram'i arttır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 simdi bu beta clienti silmemiz gerekmiyor değil mi? 25'ine hazır kurulu olsun ıstıyorum oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Grast said: Yanlız o yolladığın site minimum system requirement'lara göre evet yada hayır diyor. Çalıştırabilmekle oynayabilmek arasında fark var. Ben arkadaşımda Diablo oynayabiliyim diye Laptop'ı götürdüm. Oda çalıştırdı. Ama oyun oynayamadım. Tahminimce (Boş atıp tutmiyim ama) Quest yaparsın Eğlencesine Bg atarsın WvWvW kasar Competetive oynayamassın Competetive neden ? Kalabalık olduğundan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 @Linderoth 3 sene önce iyi bir laptoptu ama şu an evet kötü =) Orda anlatmak istediğim olay minimum gereksinimler her zaman oyunu oynayabiliceksin anlamına gelmiyor demekti. @Roqq Competetive zor dememin sebebi. Öncelikle herhangi bir MMO'yu laptop ile competetive oynaman zor. Bu dediğim olay bilgisayarının kalitesiyle ilgili bir yorum değil. reaksiyon vermende oyunu okumanda zorlaşıyor. Yanlış anlama yıllarca Laptopta oyun oynamış biri olarak söylüyorum bunu hatta yıllarca laptopun faydalarını arkadaş grubuma anlatmaya çalışan biri olarakta söylüyorum. Bu fikrim ne zaman değişti diye sorarsan. 2200 gibi bir ratinglerde dolandık bikaç sezon WoW'da hatta ordaki savunmamın geneli "kimse kolay kolay bu ratinglere çıkamıyorken ben çıkıyorum"du ancak bilgisayar topladığım sezon Gladiator olduk. (PvP olarak diyorum) Anlık reaksiyonların geride kalmakla beraber, yine anlık olarak bilgisayarının kasması sinir bozucu boyutlara taşıyabilir. Kalabalıktan ziyade FPS'nin Questing dışında en yüksek olacağı yer zaten tournament alanları. Ben sadece yüksek verim almanın bir laptop ile mümkün olacağına inanmıyorum. Ama benim orda anlatmak istediğim her nekadar öyle gözüksede senin sistemine yönelik birşey değildi. Ben detaya baktığımda öyle görüyorum kendi düşüncem (27-28 yaşından sonra bir insanın competetive olarak başarılı olabileceğinede çok inanan bir insan değilim bu oyunda benim muhtemelen son hedefimi yüksek tutabileceğim oyunum olacak) (Elbet vardır) Neyse fazla uzattım sadete geliyim, ben bir laptoptan üst düzey verim alınabileceğine inanmıyorum. Senin laptopun için geçerlimidir bilmiyorum ama elbet çalıştıran oynatan laptoplarda vardır dünya üzerinde fakat minimum sistem gereksinimlerine göre değerlendirme dene derim bi şekilde. Competetive görüşüm biraz fazla detaycı benim takma söylediklerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 GreenPeace77 said: arkadaşlar şu sisteme benzer pc ile betaya katılan oldumu fps ve optimizasyon ne durumda ? amd x4 3.2 ghz 4 gb ddr3 ram 1gb geforce gts450 win7 64 bit 19 ekran çözünürlük 1440 900 yeter. çünkü bende aynı sistemin 8gm ramlisi ile oynayacağım. ben oynayacağım için yetmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Minimum: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz, Core i3, AMD Athlon 64 X2 or better You Have: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8700 @ 2.53GHz PASS Click here for the latest CPU drivers. CPU Speed Minimum: Info You Have: 2.5 GHz RAM Minimum: 2 GB You Have: 4.1 GB PASS OS Minimum: Windows XP Service Pack 2 or better You Have: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit PASS Click here for the latest Windows drivers. Video Card Minimum: NVIDIA GeForce 7800, ATI Radeon X1800, Intel HD 3000 or better (256 MB of video RAM and shader model 3.0 or better) You Have: ATI Mobility Radeon HD 4650 PASS Click here for the latest Video drivers. Features: Minimum attributes of your Video Card Required You Have Pixel Shader version 3.0 4.1 Vertex Shader version 3.0 4.1 Dedicated Video RAM 256 MB 1.0 GB Sound Card Minimum: Yes You Have: Y??ksek Tan??ml?? Ses Ayg??t?? PASS Click here for the latest Sound Card drivers. Free Disk Space Minimum: 25 GB You Have: 185.2 GB bende bu alet var su anda kadar wow ve diabloyu sorun cıkarmadan oynadım low da oynasam sanırım fazla bır sorun cıkaracagını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Guild-Wars-2-Pre-Purchase-Edition-PC/Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000394907 D&R almayı dusunuyorum daha once burdan alan oldumuKI ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 low'da bile sorun yaşayabilirsin bence o bilgisayar ile. illa ki oynarsın da, rahat rahat oynar mısın onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar