samaella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 magi iyiydi baya , birdahaki bölümde güzel olacak... shinsekai mindfuck of the universe seklinde gidiyor, kendileride ne çizdiklerini bilmiyorlar diye şüpheleniyorum artık :D sakurasou herşekilde güzel karılar tankları bitince izleyecem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Shin Sekai Yori epey epey unlu bir roman. LN degil yani, duzgun epik fantezi. Daha kitabin yarisina gelmediler ama sanirim, yavas yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 space bros 36 içime oturdu ya, çok iyiydi. :( ona da başlık lazım aslında. neyse dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 aynen ya damardı yatar ayak izledim dün mutsuz girdim yatağa hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 oha karılar ve panzerin 9. bölümü senenin en iyi bölümü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bu ahfta t 34ler geliyodu. ilk bölümden beri bunu bekliyom ben insede izlesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ABİ MESAİNİN BİTİMİNE DAHA 4,5 sSAAT VAR İNSAFSIZLIK BU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 sakurasou da meehti bu bölümm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 sakurasou "ahanda dram geldi" dediğim yerde yine tatlıya bağladılar herşeyi, her bölüm dram gelsin diye bekliyorum lol karılar ve panzer ya şimdi bu okul kapanırsa geminin üstünde diğer yaşayan, iş kuran insanlara ne oluyor? geminin varlığı iel okul birbirinden bağımsız mı? bir de NE ÇAKTILAR BE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Tankli kizlar yorumunun mantiginda cok logic buldum, hemen duzelt onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 devlet fundingi işte nesini anlamadın üstündekiler de devlet teşvikiyle taşınmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 evet şu devlet teşviki anlam kazandırdı ildenizin anime mantığıyla imhtihanı ahah tamamen nastreddin hoca-kazan ilişkisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Shin Sekai Yori sonunda bir yere variyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 hele bi varsın ONU DA İZLERİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Lucky Star izlesene sen? Yuru Yuri ve K-ON havasinda o da ama daha random. Once Toradora ile Haibane'ye bak ama, israrliyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Panzerli kizlara devam ediyorum: http://i.imgur.com/DQzxP.png So, I will shot people with a tank. WTF??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 shinsekai yori düşündürürken devreleri yaktırdı gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://i.imgur.com/o5dq9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 düz yolu gectim, karda t-34leri ourmanouver eden alman tankı kısmı biraz fazla zorlama oldu ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi 10.5 ne ya.. niye filler ya abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 to love ru darkness'ın ovası çıkmııııış penisimiz ağzımızda dolanalım diye çok çalışmışlaaaar de ben daha seriyi bitiremedim bitsin öyle izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Tankci kizlar bekledigimden daha iyiymis, yetistim diger bolumlere, guzel. Hatta 12. bolumde bitmesin, iki sezon olsun demeye basladim. Crunchyroll'a cok kirginim ayrica bu sezonda, simulcast'larinin yarisi simulcast degil, bir gun sonra geliyor. Gecen sezon hepsi aninda geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 o 2. ovası ne öyle tlr darknessın aboo ortalıkta gezen eee dudakları aralama gifinin nerden gelmiş olduğunu öğrendik en azından asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 http://i.imgur.com/jfTCe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bu sezona yetişmeme 25 bölüm kaldı.. FAK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar