-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Kendisine "Sen psikopat mısın, sıkarım" diyen polise, vatandaş, "Sıkmazsan adam değilsin" karşılığında bulundu.Edinilen bilgiye göre, Adapazarı ilçesi Bosna Caddesinde görevde olan polis ekipleri, ters yönden giden bir motosikleti durdurarak ruhsat ve ehliyet kontrolü yaptı. 79 DF 442 plakalı motosikletin sürücüsünün kontrollerinin yapıldığı esnada iddialara göre; yanında bulunan kişi cebindeki çakıyı polislere gösterdi. Vatandaşın çakısını göstermesi üzerine polis memurunun buna silahını çekerek karşılık vermesi ortamı bir anda gerdi. Polis memuruna çakı çekildiği anonsunu alan ekipler kısa sürede olay yerine intikal etti. Destek kuvvet olarak gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınmak istenen genç, kendisine silah çeken polis memuru için, “Abi sen psikopat mısın?” derken diğer polis memurlarına ise, “Beni dövmeye kalkıyor. Silah çekiyor. Al motoru git bizi bırak" diye derdini anlatmaya çalıştı. Trafik polisi ise gencin üzerinde çakı olduğunu ve arama yapılması gerektiğini söyledi. Bu sırada diğer vatandaş, olay yerine gelen polislere durumdan şikayetçi olduğunu anlatırken yanına gelen trafik polisi, “"Sen kimsin bana çakı çekiyorsun? Senden korkmuyorum. Bana çakı çekemezsin" dedi. Polis devamında ise, "Bana çakı çekene ben silah da çekerim, sıkarım da" diye cevap verince vatandaş da polis memuruna, "Sıkmazsan adam değilsin" dedi. Polisle vatandaşın yaşadığı diyaloglar kameralar tarafından saniye saniye kaydedilirken, polis tarafından gözaltına alınan gençler hakkında trafik işaret ve işaretçileri ile kırmızı ışığa uymamak suçlarından toplam 308 lira para cezası kesildi. Motosikletli gençlerin üzerinden ise çakı çıkmadı. http://www.iha.com.tr/sikmazsan-adam-degilsin-237282-haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 huahuha ülke ülke değil sirk polisinden tut pazarcısına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 e herhalde toplum içersinde silah çıkarıp birini tehdit eden adama polis yastık mı atacak? sıkarım sıkmam muhabbeti saçma ama. doğruysa zaten polis memuruna silah çekmekten baya yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 -Deno- said: Motosikletli gençlerin üzerinden ise çakı çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 işin kötü yanı da o polis çakı çekti dedi mi çakı çekmiş oluyorsun otomatikman. belki üzerinden çakı çıkmamış olması kurtarır onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 acilen madur vatandaşın polisin görev yaptıgı karakola gitmesi,mevcut karakolda görev yapan tüm polislerin sıraya dizilip suçlunun tespit edilmesi gerekir,gercek demokrasilerde bu is boyle isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 -Deno- said: Kendisine "Sen psikopat mısın, sıkarım" diyen polise, vatandaş, "Sıkmazsan adam değilsin" karşılığında bulundu. cebindeki çakıyı polislere gösterdi. kendisine silah çeken polis memuru için, “Abi sen psikopat mısın?” derken soruya bak çay demle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Ülke uzun metrajlı bir şaka programı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 abi durduk yere sana da silah çekse polis öyle bişi dersin heralde yada altıan işersin belki bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 cebimdeki çakıyı çıkartıp polislere tutarsam durduk yere mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 çakı yokmuş üstlerinde okumuyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 caki 150 kilo bisey saga sola firlatamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 polislerde gerizekalı zaten akıl edemeyecekler bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 hamsilipilav said: çakı yokmuş üstlerinde okumuyor musun said: Vatandaşın çakısını göstermesi üzerine Polis memuruna çakı çekildiği anonsunu alan ekipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bone valla kayıpsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Bone said: hamsilipilav said: çakı yokmuş üstlerinde okumuyor musun said: Vatandaşın çakısını göstermesi üzerine Polis memuruna çakı çekildiği anonsunu alan ekipler Çakı vardı üstlerinde. - Hani nerede yok işte? Var kanıtı benim daha önce üstlerinde çakı var demiş olmam. - Ha tamam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 tamam o zaman ben de polise çakı çekeyim, "silahınla vurmazsan adam değilsin" diyim sonra adam destek çağırırken yandaki nehre atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 olm onlar isveç'de falan olur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ha bi de benim o mesajı yazmamın nedeni, adamın "sıkmazsan adam değilsin" diye böbürlenip sonra da polise "neden böyle yapıyorsun psikopat mısın" demesi. ha bunu saçma yerlere çektin, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 hamsili haklı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Bone said: ha bi de benim o mesajı yazmamın nedeni, adamın "sıkmazsan adam değilsin" diye böbürlenip sonra da polise "neden böyle yapıyorsun psikopat mısın" demesi. ha bunu saçma yerlere çektin, o ayrı. tam tersi ilk başta adam piskopat mısın silah çekiyorsun diyor sonra polis ister çekerim ister sıkarım diyince sıkmazsan adam değilsin diyor. nereye çektim saçma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 evet, hamsi haklı, çünkü haber yanlış... meh, iyice saçma yerlere götürdünüz işi. şu cümleden bahsediyorum olm neresini anlamıyorsun: said: Polis devamında ise, "Bana çakı çekene ben silah da çekerim, sıkarım da" diye cevap verince vatandaş da polis memuruna, "Sıkmazsan adam değilsin" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 haberi yazan herifler ilkokul mezunu tartışmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bone sen nası survive ediyosun abi? adam silah çekildikten sonra psikopat mısın diyo. sonra sıkarım deyince, sık lan yiyosa diyo. gerçi sen çok iyi ingilizce okuduğun ve ingilizcen awesome olduğu için büyük ihtimal I want to call my lawyer falan derdin silah çıkarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar