calimero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Viktor said: en azindan kisi basian refahda musluman ulkeleri 100 e filan katliyorlar, demokrasi filan var musluman olupta dmeokraisye en benzer yapiya sahip ulke turkiye, buda bize cok fazla seyi acikliyor zaten lol http://dump.fi/kuvat/reaktiot/lol-que-5h0lzv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 arkadaşım sen cennetine git kafirin cehenneme gitmesi sana artı puan kazandırmıyor. ha ben senin gibi adamlarla aynı cennete gideceksem istemem öyle cennet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Viktor said: en azindan kisi basian refahda musluman ulkeleri 100 e filan katliyorlar, demokrasi filan var musluman olupta dmeokraisye en benzer yapiya sahip ulke turkiye, buda bize cok fazla seyi acikliyor zaten lol demokrasi nedir viktor? batida demokrasi varmis puhaha.suriyeye de istedigin sevdigin demokrasi geliyor iste daha niye itiraz ediyorsunuz ki ? buyuk bir bilgenin soyledigi gibi demokrasi amac degil aractir :p lan bide paso tehdit nedir bu korkunuz anlamiyorumki banlarsa yonetim banlar sikayet edin beni banlatmak isteyen 100 kisi cikarsa banlarlar iste rahat olun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 100 kisiye gerek yok, 1 kisi banlemek istese banler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 goldbären said: arkadaşım sen cennetine git kafirin cehenneme gitmesi sana artı puan kazandırmıyor. ha ben senin gibi adamlarla aynı cennete gideceksem istemem öyle cennet. niye cennetde oturup pistimi oynicaz?birakin su materyalist b.. yemeleri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 abi demokrasi olmasaydı suan paticik 100kere bölücülükten kapatılmıs yarımız hapiste olurduk yeminle. demokrasi tamamen uygulanmasa da kendimizi en azından ifade edebiliyoruz bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 oncekendimi said: Karea said: Masakari said: İslam ne diniydi lan ? duygusal gelgitlerle dolu bir din misal kedi görüyorsun bi gün eve götürüp besliyorsun, ertesi gün sokakta gördüğün hiç tanımadığın birisini kaynar suda haşlamak geçiyor içinden insana en uygun din aslinda.yaradan bosuna yaratmamis cehennemi ve demiyoruz bosuna YASASIN KAFIRLER ICIN CEHENNEM diye... çükünü kestirdiğin din nasıl insana en uygun din oluyor lan. olsa olsa transeksuellere en uygun din falan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 sen ne ile oldun? soba borusuylami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 calimero said: Viktor said: en azindan kisi basian refahda musluman ulkeleri 100 e filan katliyorlar, demokrasi filan var musluman olupta dmeokraisye en benzer yapiya sahip ulke turkiye, buda bize cok fazla seyi acikliyor zaten lol http://dump.fi/kuvat/reaktiot/lol-que-5h0lzv.jpg en azindan adamlarda kuzey kore gibi devlet baskanligi babadan ogla gecmio adsfasdffasd http://galeri7.uludagsozluk.com/211/kim-jong-un_302846.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ha babadan oğula ha zenginden zengine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 yok vazgeçtim protesto ediyorum topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Viktor said: calimero said: Viktor said: en azindan kisi basian refahda musluman ulkeleri 100 e filan katliyorlar, demokrasi filan var musluman olupta dmeokraisye en benzer yapiya sahip ulke turkiye, buda bize cok fazla seyi acikliyor zaten lol http://dump.fi/kuvat/reaktiot/lol-que-5h0lzv.jpg en azindan adamlarda kuzey kore gibi devlet baskanligi babadan ogla gecmio adsfasdffasd http://galeri7.uludagsozluk.com/211/kim-jong-un_302846.jpg Evet zaten demokrasi devlet başkanlığının babadan oğula geçmemesi, yalnızca seçime girebilmek için bile 25 milyon dolar gerektiği seçme ve seçilme "özgürlüğüdür". ...belaltı vurmayayım hadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bunada viktor gibileri inaniyor iste .her seyi bildigini sanip hic bir seyi bilmemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 en azindan kari ntokluguna kole gibi calisip 80 sene oncenin yasam standartlarinda yasamiyorlar dicemde kafa almicak gene secim denen bisi var bole liderler degisebilio, turkiyede bile IETT soforunden basbakan, cobandan devlet baskani fila ncikabilio demekki o kadar yalan diilmis lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 oncekendimi said: goldbären said: arkadaşım sen cennetine git kafirin cehenneme gitmesi sana artı puan kazandırmıyor. ha ben senin gibi adamlarla aynı cennete gideceksem istemem öyle cennet. niye cennetde oturup pistimi oynicaz?birakin su materyalist b.. yemeleri ya yoo 42 huriyle oynaşcaz 40 mıydı, yeni tomurcuklanmış falan, ne fantazisiyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 arkadaş biz hurilerle takılacaz ama ya anamız bacımız ?!?! olmaz kabul edemem. Öbür tarafta elin adamıyla benim gözümün önünde. Varsın bu dünyada ne halt edecekse etsin cehenneme gitsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 mani said: arkadaş bizler hurilerle takılamaz ama ya anamız bacımız ?!?! olmaz kabul edemem. Öbür tarafta elin adamıyla benim gözümün önünde. Varsın bu dünyada ne halt edecekse etsin cehenneme gitsin! tmm sakin ol sampiyon,sanada nuri verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Rusyaya girelim lan Hayalini bil yaşamak güzel :) Soğuk ortam ve güzel hatunlar. Rus erkeklerini de suriye ye sokalım gitsinler. Güzel döktürdüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 dur sira orayada gelecek cecenler oyaliyor simdilik :p de halis niyetimizi bozma bak suriye alti israil ,bar rafaeli nin memleketi ,ben dusunmuyorum sende dusunme sampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 oncekendimi said: Fistan said: abi anket cevapları soru seklinde yetememezliğe gel sizin gibi yetersizlere anca boyle anket dayatilir iste.bide sebbiha militanlarini bence kizgin suda haslamalilardi.herifler az tecavuz,yagma adam kesme olaylarina karismadi. aha tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 mi ayrı >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Savasin kimseye yarari olmaz, neden bu kadar savasi destekliyor bu topic i baslatan anlam veremiyorum dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cleglaw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 cennet ne cehennem ne aga neyin kafasıdır bu? çocuk hikayeleri gibi fantastik fantastik şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 DungeonsAndDragons said: Savasin kimseye yarari olmaz, neden bu kadar savasi destekliyor bu topic i baslatan anlam veremiyorum dogrusu. savaşın birilerine yararı olmasa savaşlar en başından çıkmazdı. sırf eğlencesi için bile savaşın çıkması desteklenebilir. destekliyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 binlerce yıldır savaslar oluyor binlerce yıl daha olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar