gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Daireler arası nasıl olur bilemeyeceğim ama aynı daire içine gayet verim alıyorum. Cisco nun powerline adaptörünü kullanıyorum. Bir kaç başlık vardı bu konu ile alakalı, oradan modeli bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Elektrik kısmına gireceksen yardımcı olurum yok girmeden diyorsan Networkculer yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Lisedeyken alt kata internet paylaşımı için tavanı delip cat5 salmıştık. 5. kata da ulaşmak için havalandırma boşluğunu kullanmıştık. Havalandırma boşluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Konuyu bir hortlatiyim. Kullanan varsa yorumlarda sevinirim. Ev icinde dagitim icin bunu kullaniyim istiyorum. http://www.hepsiburada.com/aztech-hl106e-85mbps-homeplug-ethernet-adaptor-tekli-pm-bd100096 Elimde netmaster wireless modem var. Desktop ile farkli odalarda ve desktop'ta wireless yok. Homeplug'la desktop'i baglasam oyunlarda vs. paket kaybi, lag sorunu yasar miyim? Ikincisi de malesef dandik wireless modemim salondan duzgun cekmiyor. Elimde de yillardan kalma wireless router var. Bu cihazdan bir tane de salona koyup wireless dagitici ile dagitabilir miyim? Iki tane wireless dagiticinin olmasi sorun yaratir mi? Son olarak da wireless dagiticiyi hic karistirmayip, 1 tane bu kabloludan 1 de salon icin ayni markanin wireless olanindan alsam dagitim olayini bu sekilde halledebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wpa4220kit-av500-300-mbps-kablosuz-tak-kullan-2-lan-portlu-300-metre-mesafeli-menzil-genisletici-powerline-adaptor-p-BD303971 bunu kullaniyorum kablosuz dagitim icin.bayaadir oyun oynamadigim icin ping konusunda yorumsuzum ama kablosuz konusunda bayaa bayaa yeterli bu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Bence direk netmaster'a kabloyu çek ya, en sağlıklısı. Wireless'ı da başka cihazdan dağıt, Netmaster sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Selam, TP-link kullanıyorum: -Transmitter -Receiver -Wifi receiver Modemin dibinde transmitter var ama üstünde fiş yuvası olandan. Desktop'ın yanında da yine fiş yuvası olan bir receiver mevcut. Arka odada ise wifi receiver var. Şebekeden aldığı ağı wifi olarak yayın yapıyor ve aynı zamanda üstünde LAN bağlantısı için yeri de var. TP-Link sorun yaşatmadı 3-4 yıldır. Abuk sabuk markalardan almamanı tavsiye ederim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 verdim siparişi bakalım, özellikle ping konusunu merak ediyorum. Umarım sıkıntılı çıkmaz, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 senelerdir bunu kullanıyorum çok memnununm http://www.smallnetbuilder.com/lanwan/lanwan-reviews/31685-cisco-linksys-ple400-and-pls400-powerline-av-adapters-reviewed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?27,8514433 Şöyle bir konum vardı, OP'nin isteğine pek uygun değil diye araya girmemiştim ama belki okuyup heveslenip az da ucuza almak isteyen olursa benim de elimden çıkmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 yanılmıyorsam OP isveçte oturuyor. sanmıyorum kargolayacağını heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar