Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 çizgi romandan / çizgi filmden (ya da mangadan/animeden) uyarlanan filmlerin bir çoğu orjinal materyale uymuyor. sevdiğimiz kahramanların sevdiğimiz özelliklerini göremediğimiz karakterler yer aldığında hayal kırıklığı oluyor. örneğin bazen hulk filmlerindeki gibi (son üç filmi) değişik aktörler ile karakterlere değişik tatlar katılır, bazen de dragonball filmindeki gibi tamamen alakasız ve saçma bir kurgu yaratılır. bunlardan dolayı fanlar tarafından, görmek istedikleri oyuncular için "fancast" listeleri hazırlanır. orjinal materyallere daha uygun olabileceği düşünülen aktörler/aktrisler seçilir. ilginç fikirler çıkabiliyor bu fancastlerden. yorumlarınız veya sizin de listeleriniz varsa yazın. ben de bir cowboy bebop fancasti yapayım dedim... Spike ince vücutlu, sivri yüzlü, kıvırcık saçlı bir adam lazım spike için. olası bir filmde Keanu Reeves adı geçmiş. saçma olur bence Keanu, mimiklerini pek kullanan birisi değil. hem sarkastik hareketler yapacak, hem de avare gülümsemesiyle dolaşabilecek bir kişi düşündüm. Sherlock ile sevdiğimiz Benedict Cumberbatch çıktı hemen. Jet bunu seçmek baya zor. hem en az orta yaşlı (ya da öyle görünen) biri olcak, hem uzun boylu, hem kaslı, hem de derisi hafif koyu olacak. bunlara uyabilecek aklıma NCIS LA'de izlediğim LL Cool J geldi. Faye Faye rolüne herhangi bir kadını koyup oynatabilirsin. ama biraz değişik bişi istedim. hem sevimli, hem de seksi bakabilecek birisi aradım. hem televizyonlarda, hem bilgisayarlarda oyunculuk deneyimi olan Felicia Day'in şu alttaki fotoğrafı aklıma geldi ve gözümde birden Faye canlanmış gibi oldu. Vicious Vicious serinin en önemli kötü karakteri, "Spike'ın baş düşmanı" olarak tanıdık. onun için, hem ince yüzlü/vücutlu hem de böyle bir rolün altından kalkacak, bizi etkileyebilecek birisi lazım. sanırım buna en iyi Adrien Brody uyar. Julia Julia için de herhangi bir kadın seçilebilinir aslında. ancak benim istediğim, Julia'daki o hüzünlü duruşu verebilecek bir kadın. aklıma ilk başta Tuba Ünsal geldi. gençliğinde baya güzel fotoğraflar çektirmiş (google). şimdi ise yaşlılık, hastalık felan derken iyi çökmüş, yüzü solgunlaşmış. ancak sonradan Rachel Nichols'un birkaç fotoğrafını gördüm. istediğim aynı saç tipi, aynı hüzünlü bakış bu kadında da var. şu alttaki pozuna benzer bazı pozları var google'da, ve onlardaki donuk bakışları hoşuma gitti. tuba ünsal kadar iyi oynar mı emin değilim, ama role daha iyi oturacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bir diğer fancast listem olarak marvel karakterlerini vermek istiyorum, çoğunlukla X-men içeriyor. filmlerde iyi seçim olduğunu düşündüklerimi aynen korudum. not: liste epey uzun... Storm - Zoe Saldana Zoe Saldana, hem vücut olarak hem tip olarak Storm'a cuk diye oturabilecek birisi. izlediğim birçok filminde oyunculuğunu beğendim. kendisini Storm kostümü içinde de görmek istiyoruz. Gambit - Josh Holloway Lost'un karizmatik serseri rolünde tanıdık çoğumuz. ordaki karakteri başarılıydı. bence Gambit rolünde de çok başarılı olacaktır. Deadpool - Ryan Reynolds Blade 3'teki rolünü çok sevmiştim. Deadpool fanları için çok iyi bir seçim kendisi. ancak Wolverine filminde çok rezil bir hale çevrilmişti. Deadpool fanları olarak orjinal hikayelere daha sadık bir film görme arzusu içindeyiz. Bishop - Michael Jai White Spawn rolünde çok beğenmiştim kendisini. hem yapı olarak, hem de aktörlük deneyimi olarak Bishop için iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum. Bullseye - Colin Farrel Colin Farrel sevdiğim bir aktördür, yetenekli bulurum. Daredevil filminde de gayet enfes olduğunu düşünmüştüm. Sue - Elizabeth Banks Fantastic Four'daki Sue için seçtikleri kişiyi hiç beğenmedim. Normalde Sue, hem anne olgunluğunda gözüken birisi, hem de güzel bir havası vardı. ancak Jessica Alba filmde karaktere oturmamıştı, fazla genç, fazla çıtır, fazla deneyimsiz ve fazla esmer bi görüntüsü vardı. Black Cat - Diora Baird Black Cat için seksi, oynak, hareketli olabilecek bir kadın gerekiyor. Diora Baird'in birkaç resmine bakınca, maskeyi taktığı an Black Cat haline geleceği hissi uyandırdı. Daredevil - Matthew Fox gene Lost'tan tanıdığımız bir aktör. maskeyi taktığında, çizgi romanlardaki Daredevil'e çok benziycek bir yüz yapısı var. ayrıca kör avukat rolünde de başarılı olacağı kanaatindeyim. Alfred Molina - Doc Ock Örümcek Adam filmlerinin en iyi aktör seçimlerinden biri. Spider-Man 2 filminin en iyi kısmıydı, çok da iyi oynamıştı. çocukluğumdan beri izlediğim Doctor Octopus'u görmüştüm resmen kendisinde. J. Jonah Jameson - JK Simmons Örümcek Adam filmlerinden bir diğer iyi seçim. JK Simmons cuk diye oturmuş role. Aynen Doc Ock'ta olduğu gibi, çocukluğumdan beri takip ettiğim Jameson karakteri hayat bulmuştu. Zaten aktör de Portal 2'de sırf sesiyle müthiş etkilendiğimiz bir karakter yaratabilen birisi. Dr. Curt Connors - Dylan Baker Spider-Man 4 filminde Dylan Baker'in Lizard'ı oynayacağı söylenmişti. yeni Amazing Spider-Man filmindeki Connors çok da kötü değil, ama Dylan Baker'ın şu görüntüsüyle çok daha iyi bir Lizard olacağını düşünüyordum. Mysterio - Bruce Campbell Mysterio rolü için Bruce Campbell'in oynamasında, çoğu Örümcek Adam fanı hemfikir durumda. eski film geçmişinin de bunda etkisi var elbette. Pepper - Gwyneth Paltrow Iron Man filmlerindeki bu seçimin de gayet müthiş olduğunu düşünüyorum. resmen çizgi romanlardaki Pepper hayat bulmuş. Gwyneth'in sevimli tavırları da çok güzel olmuş. Punisher- Thomas Jane birçok farklı aktörden punisher çıkabilir. ama yeni bir punisher filmi çevrilse mutlaka bu adamın oynamasını isterim. General Ross - William Hurt filmdeki haliyle çok iyi bir general ross olmuştu. Thing - Michael Chiklis Thing fanı olduğunu söylemişti Michael Chiklis. Ben Grimm'e de gayet iyi uyuyor. Fantastic Four'da daha iyi bir Ben Grimm düşünemiyorum. Thor - Chris Hemsworth 2000'lerde yeniden tasarlanan stiliyle Thor'u izlemiştim sinemada. Chris Hemsworth de Thor rolünü başarıyla taşımıştı. Vulture - Ben Kingsley fanların hem fikir olduğu bir başka kişi. Ben Kingsley mutlaka Vulture'u oynamalı diyorlar. gayet de karaktere çok benziyor. Shadowcat - Ellen Page Shadowcat eski bir karakter olsa da, çocuk / genç kız gibi aktarılır. hep çocuk gibi kalan Ellen Page de Shadowcat rolüne çok iyi uyacaktır. Jubilee - Hayley Kiyoko şu resmiyle Jubilee'nin haylaz tipini çok iyi yansıtıyor. Wolverine - Christian Kane Wolverine diyince insanların aklına Hugh Jackman geliyor. çünkü 5 filmdir aynı adamı görüyoruz. çünkü çizgi romanı hiç okumamış kişiler Hugh Jackman'le tanımış oldu. çünkü Hugh Jackman yakışıklı adam, ve çizgi roman okuyanları aşağılayan kızlar bile "oooovv Wolverine!" diyor. ancak çizgi romanla hiç bir alakası olmayan bir Wolverine yarattı. 2000 yılına kadar Wolverine fanı olmama rağmen, 2000 yılından sonra Wolverine'den tamamen soğuttu. hele o Wolverine Origins filmi tam anlamıyla faciaydı. 1.60-1.65 boyunda badass bir aktör bulmak zor. ama en azından Hugh Jackman'den daha kısa ve Wolverine'in "bestial" yanını daha iyi yansıtabilecek ve Hugh Jackman gibi "liseli tripleri atan Wolverine"den uzaklaştırabileceği için, Wolverine fanları tarafından Christian Kane öneriliyor hep. Forge - Sharlto Copley yeni X-Men filmlerinde Forge'u görmeyi çok istiyorum. Sharlto Copley de iyi bir seçim olarak gözüküyor. Psylocke - Jamie Chung Psylocke hastası olduğum karakterlerden biriydi. X-Men 3'te küçük bir figüran rolü dışında gösterilmemiş olması hayal kırıklığı yaratmıştı. Jamie Chung'ı oynatıp daha etkin bir karakter olarak sunulmasını çok isterim. Quicksilver - Tom Felton Pyro - Joe Anderson tipiyle Pyro'yu çok andırıyor. Lady Deathstrike - Zhang Ziyi X-Men 2 filmindeki gibi robot Deathstrike yerine, Wolverine'e kinini döken o agresif Deathstrike'ın geri gelmesini istiyorum. Zhang Ziyi gibi iyi bir aktrisin elinde çok zevkli bir rol olabilir. Sebastian Shaw - Jason Isaacs Apocalypse - Michael Clarke Duncan bir Apocalypse kostümüne girip yüzüyle ve sesiyle haşmetli bir Apocalypse canlandırabilir. Mr. Sinister - Viggo Mortensen Viggo Mortensen oynarsa, çok daha tehditkar bir Sinister izlemiş olabiliriz. Cable - Dolph Lundgren iri yarı bir Cable enfes gözükecektir. ayrıca Dolph Lundgren'in eski askeri deneyimleri sayesinde karaktere daha bir taktiksel rol sunabilecektir. Emma Frost - Kate Bosworth X-Men First Class filmindeki Emma Frost iyi bir rol sergilemişti. Ama biraz fazla yaşlı gelmişti. daha genç bir Emma Frost olarak Kate Bosworth iyi gider. Marrow - Rosario Dawson Marrow 90'lardaki X-Men'lerden biriydi, yeniden döndüğünü görmek güzel olurdu. Juggernaut - Nathan Jones iri kıyım ve güçlü bir Juggernaut için Nathan Jones iyi bir seçim. Nightcrawler - Alan Cumming İlk 4 X-Men filmini ne kadar eleştirsem de, Alan Cumming harika bir seçimdi. yeniden Nightcrawler rolüne harika gider. Erik The Red - Vinnie Jones X-Men 3 filminde anlamsız bir Juggernaut görmüştük. Ama şu kostümüyle Erik The Red'e baya iyi uyar. Silver Fox - Moon Bloodgood Silver Fox için Moon Bloodgood çok iyi bir seçim olmuştu. Silver Fox'u tekrar görürsek onu Moon Bloodgood'un oynamasını isterim. X-23 - Jodelle Ferland X-23 için Summer Glau öneriliyor genelde. Ama Summer Glau'nun yüz ve boy açısından X-23'e oturabileceğini düşünmüyorum. daha sevimli ama daha tehlikeli gözüken bir kız lazım, Jodelle Ferland da güzel durur gibi. Omega Red - Oleg Taktarov Omega Red vs Wolverine sahnesi görmeyi çok istiyorum. Oleg Taktarov'u Predators filminde çok beğenmiştim. Daken - Rain Jean Grey - Rachel Nichols Jean Grey seçmek çok zor. Hem cool, hem seksi, hem de manken gibi birisi olması lazım, ama supermodellerden olmayacak. Rachel Nichols'un G.I. Joe filmindeki hali Jean Grey'e çok benziyor. belki bir ihtimal Amanda Righetti de olabilir diycem, ama biraz kütük gibi duruyor, role iyi gideceğini sanmıyorum. Mystique - Sienna Miller X-Men filmlerindeki cambaz ve ölümsüz Mystique yerine, çizgi romanlardakine benzer ajan benzeri bir Mystique görmeyi istiyorum. Bunu da Sienna Miller iyi kotarır. Spider-Woman - Michelle Ryan Wasp - Ginnifer Goodwin Captain America - Chris Evans Captain America filmi için çok çok iyi bir tercih olmuştu, Chris Evans gayet iyi bir oyunculuk sergilemişti. Black Widow - Scarlett Johannson Black Widow'u Scarlett Johannson olarak görmek istiyorduk, öyle de oldu zaten. yaşıtım olduğu için de her zaman torpilim var. Nova - Garrett Hedlund sinemalarda görmemiz gereken karakterlerden biri Nova. Garrett Hedlund da iyi oturur gibi. Black Panther - Andewale Akinnuoye Agbaje Black Panther için neredeyse herkesin hemfikir olduğu bir isim. ayrıca geçmişine ve oyunculuk karakterine baktığımızda, Black Panther için muhteşem bir seçim olduğunu görüyoruz. Firestar - Laura Prepon Spider-Man and Amazing Friends dizisinde çok sevdiğim bir karakterdi Firestar. Laure Prepon'un şu resmini görünce, "aha işte Firestar'ın tıpkısı" dedirtti. kendisini filmlerde görmeyi çok isteriz. Sandman - Thomas Haden Church Spider-Man filmlerinde başarılı seçimlerden biri daha. Cage - Tyrese Gibson Mr. Fantastic - Ioan Gruffudd Fantastic Four filminde Thing gibi beğendiğim ikinci aktör. Mr. Fantastic'in o snob tavrını gayet iyi taşıyordu Ioan Gruffudd. Nick Fury - Samuel L. Jackson zaten Ultimate Evrenindeki Nick Fury, Samuel L. Jackson'a bakılarak hazırlandığı için, filmlerde de kendisinin oynamış olması iyi oldu. Beast - Tom Hardy X-Men filmlerindeki Beast, kostümüyle felan çok iyi durmuştu. ama aktör olarak Tom Hardy'nin çok daha başarılı bir Beast olabileceğini düşünüyorum. Rogue - Eliza Dushku aslında ilk başta Kelly Brook seçmek istemiştim. çizgi romanlardaki çizimlere çok daha iyi oturuyor. öte yandan çizgi filmlerde alıştığımız o boğuk aksanına en iyi gidebilecek kişi de Eliza Dushku. ayrıca yüzü/vücudu da Kelly Brook kadar olmasa da, Rogue'a uyacaktır. Scarlet Witch - Serinda Swan Xavier - Colm Feore iki X-Men filmi serisinde de (James McAvoy ve Patrick Stewart) çok iyi Xavier rolleri görmüştük. ama ikisinin ortasını alınca Colm Feore çıkıyor. Cyclops - Justin Hartley X-Men filmlerinde çok pısırık ve çok etkisiz bir Cyclops görmüştük. Alfa erkek ve takım lideri olabilecek bir Cyclops'u Justin Hartley çok daha iyi oynayacaktır. en azından Wolverine'den kısa bir Cyclops görmemiş oluruz. Banshee - Ewan McGregor Arclight - Eva Mendes Callisto - Morena Baccarin Pixie - Kathryn Presscott Toad - Seth Green Magneto - Jeremy Irons Ian McKellen'in ses tonu çok iyiydi, ama biraz zayıf ve çelimsiz kalıyordu. First Class'ta Michael Fassbender enfes bir Magneto sergilemişti. ama biraz daha yaşlı bir Magneto için Jeremy Irons daha oturaklı bir seçim olacaktır. Sabretooth - Triple H ilk filmdeki Sabretooth fena değildi. ama Wolverine'le hiç bir etkileşimi olmamıştı. Triple H ise tam olarak Sabretooth'a benzeyen bir tip. o vahşiliği ve caniliği çok iyi oynayacaktır. Iron Man - Robert Downey Jr. müthiş seçim, müthiş Iron Man. Loki - Tom Hiddleston bir başka çok iyi bir seçim. Tom Hiddleston'u izlerken sanki Loki'yi izlemiş gibi oluyorsunuz. White Tiger - Vanessa Ferlito Gwen Stacy - Emma Stone Gwen Stacy için bundan iyi seçim olabileceğini sanmıyorum. Mary Jane Watson - Bryce Dallas Howard çok zor bir seçim. ilk üç örümcek adam filmindeki Mary Jane seçimi çok kötüydü. manken gibi bir vücuda sahip olmalı ve aynı anda sevimli olmalı, bir yandan da evinin kadını gibi durmalı. bunlara en iyi uyanı Bryce Dallas Howard gibi geldi bana. Colossus - Michael O'Hearn boy ve vücut açısından daha iyi bir aday göremedim. Isaiah Bradley - Terry Crews yanyana koyunca birbirinin aynısıymış gibi duruyorlar. Ms Marvel - Kelli Giddish Ms Marvel'ı oynayacak kişi güzel bir hatun olmalı, sinirli ve öfkeli bakmalı, sert bir tavrı olmalı. Kelli Giddish benzeri polis rollerinde oynadığından, iyi bir seçim gibi duruyor. Havok - Trevor Donovan Domino - Kate Beckinsale Dr. Nemesis - Neal McDonough Namor - Jason Behr T-Ray - Tyler Mane Taskmaster - Jason Statham Black Swan - Joseph Fiennes Black Tom - Tim Curry Elektra - Olivia Munn Eddie Brock - Dominic Purcell Deathlok - Denzel Washington Electro - Ben Foster Enchantress - Mena Suvari Iron Fist - Ray Park Kraven The Hunter - Josh Brolin Mandarin - Chow Yun Fat Mole Man - Danny DeVito Ms Marvel 2 - Ali Larter Northstar - Tom Welling Falcon - Gary Douldan Thunderstrike - Alexander Skarsgard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bu da batman / jla listem bir üstteki kadar uzun değil. Joker - Vincent Cassel Nathan Jones - Bane Lady Shiva - Maggie Q Poison Ivy - Alicia Witt Harvey Bullock - James Gandolfini James Gordon - Bryan Cranston Penguin - Timothy Spall Lucius Fox - Billy Dee Williams Nightwing - Ian Somerhalder Robin - Joel Courtney Superwoman - Gina Carano Black Canary - Yvonne Strahovski Granny - Kathy Bates Cheetah - Danneel Harris Deathstroke - Gerard Butler Gorilla Grodd - Michael Clarke Duncan Martian Manhunter - Roger Cross Zatanna - Serinda Swan Green Arrow - Barry Pepper Hawkman / Hawkgirl - Joe Manganiello / Ashlee Green Flash - Justin Hartley Wonder Woman - Kim Smith Kyle Rayner - Antonio Sabato Jr Jon Stewart - Tyson Beckford Batman - Aiden Turner Mr. Freeze - Mads Mikkelsen Ra's Al Ghul - Jason Issacs Mad Hatter - Simon Pegg Black Mask - Dominic West Renee Montoya - Alice Braga Batgirl - Nailee Steinfeld Harley Quinn - Mary Kate Olsen Talia Al Ghul - India de Beaufort Booster Gold - Sean William Scout Aquaman - Paul Walker Victor Zsasz - Robert Knepper The Riddler - James McAvoy Scarecrow - Tim Blake Nelson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Ya bonec, cok gereksiz geldi yine yaptigin is bana ama ne yalan soyleyeyim baya baya tutturmusun. Guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 aboo emeğe ciddi ciddi saygı. elim ağrıdı listeyi kaydırmaktan. listede bence bu olmamış dediğim bi kaç karakter vardı ama unuttum hangileriydi asdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 şarlok spike için fazla zayıf ve kalas bence ya. ayrıca jet i the rock oynayabilir biraz kara mara ama olur Michael Jai White luke cage e de gider ayrıca punisher bu adamdır benim gözümde http://www.hrudu.com/wp-content/uploads/2009/03/2008_punisher_war_zone_004.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 robert downey tony starki oynamiyor, tony stark bizim dunyamizda robert downey rolunde direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SfGBO7tmJmg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 beboplar olmamış hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bir karakteri bile tutmaz mı bebop için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 dominic purcell en güzel mutfak masası rolünde oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Kaede said: bir karakteri bile tutmaz mı bebop için madem öyle sen yaz hehehe. spike Antonio Banderas, jet Samuel L. Jackson, vicious Caleeb Pinkett, julia Salma Hayek mi olsun mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 al burdan başla http://i.imgur.com/FJkKQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 olm issizlik ne guzel sey lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 abi jet caucasian ne koyu tenlisi, bide felicia day faye olmak için çok çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Sinister olmamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Bone said: Kaede said: bir karakteri bile tutmaz mı bebop için madem öyle sen yaz hehehe. spike Antonio Banderas, jet Samuel L. Jackson, vicious Caleeb Pinkett, julia Salma Hayek mi olsun mesela? spike http://kadinsak.com/wp-content/gallery/resimler/K%C4%B1van%C3%A7-Tatl%C4%B1tu%C4%9F-foto.jpg jet http://www.medyaradar.com/f1/6c7_781d5.jpg faye http://fotogaleri.haberler.com/galeri-resimleri/32/mahidevran-polat-i-birakti_29856_b.jpg ed http://www.adiniferihakoydumizle.gen.tr/wp-content/uploads/2011/09/hazalkayakapici.jpg vicious http://i.milliyet.com.tr/TvRehber/2011/04/08/ali-kaptan-in-intikami-1261741.Jpeg julia http://galeri.uludagsozluk.com/27/oyle-bir-gecer-zaman-ki-caroline_81919.jpg al turkish uyarlama yaptim, 4 sezon gider, babadoveni filanda bi sekil dahil edip hamilelik ve dusuk cocuk drami, tecavuz ve aile ici cinsel iliskide sokarsak paraya para demeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 safak sezer icin comic relief rolu lazim bide yada engin gunaydin filan icin hatta uzay gemisine bi mutfak koyalim aksanli calisanlar ve hizmetciler olsun, cuk diye olur JET BEY AKSAM YEMEKTE NE HAZIRLIYALIM? aksanli ev hizmetlilerinin olmadigi dizi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 hahaha hakkaten benimkinden iyi olmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Kaede said: al burdan başla http://i.imgur.com/FJkKQ.jpg böyle bir şey yapmaya emin misin kaede? hiç gülmeyen, üzülmeyen, sinirlenmeyen, endişelenmeyen, robot gibi bi spike yaratmış olacaksın. http://i.imgur.com/b7nLa.jpg bunu anime dünyasına yapmana izin veremem. *arkadan dram müziği çalmaya başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Bill & Ted'de imba oynuyor bu adam, filmler de imba zaten; sonra ne oluyorsa zombi oluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 keanu süper adam abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 uzulmeyen? http://2.bp.blogspot.com/_jWNhyMUpjSE/TKpER40u1nI/AAAAAAAAHYA/_T0Rdl7LSm4/s1600/4+Sad+Keanu+Moon.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 spike da zaten robot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 http://i.imgur.com/ZbxTS.jpg gayet de spike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar