roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Kız kardeşime vereceğim, aletin işlemcisi T7250, RAM'i 2 GB, Win XP'de sürünüyor. Buna güzel bir Lİnux kurup, uçurup vereyim diyorum, ne önerirsiniz? Güzel görünsün yeter, zaten internete falan girecek ofis falan olsa da güzel olur. Ama eye-candy önemli, yeni yetenekleri Lİnux'a başka türlü kazandıramayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 agir calismasina aldirmadan direk kubuntuyu koyardim ben ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 KDE inanılmaz ağır çalışır ama, özellikle Kubuntu. Eğer yapabilirim diyorsan Arch'ın KDE'sini kur, performansda epey bir kazanç elde edersin. Ama en iyisi CrunchBang Linux olur. EyeCandy olarak iyi bence ama KDE seviyesinde değil tabii, minimalizm seviyorsa sever. İyi bir denge olarak Xubuntu kurabilirsin. Ubuntu 2D vardı bir de, o çalışabilir iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 t7250 var kubuntu calistirmayacak neyi calistircak? arch ile ugrasirken yaslanir insan, degil kardes arkadas vs ben kendim icin ugrasmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Unut yukarda yazdıklarımı, Core 2 Dou imiş işlemci. KDE iyi çalışır. Kubuntu yine gereksiz ama, kötü bir KDE dağıtımı o bence. Şunu kur: http://distrowatch.com/table.php?distribution=rosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ubuntu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 gnome unity falan , newbie immigrant lari yorar. net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Kız kardeş diyorsun ilk işi sims yüklemek olacaktır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ubuntu falan kurmayın bence. BUNDA HİÇ BİŞEY YOK ARADIĞIMI BULAMIYORUM YAAAA diye ağlayacak. KDE temelli bişey kurarasanız zorluk yaşamaz. Ha KDE çok da hafif değil, en hafif ve stabil hangi distro da durur bilmiyorum. Ama kde'nin customize'ı kurtarır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 fuduntu var ben netbook a kurmuştum baya iyiydi netbooklar için özel yapım sanırım, laptoplarda da olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 libre office ofis işlemleri için gerekli işlemi görür, de yeni skin geldi mi programa? Ooo arayüzü 2000'den kalma çünkü. En son omg ubuntuda çok güzel yeni UI'ler görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Ubuntu kur yalniz Gnome ya da Unity ile birakma. Daha lightweight bir window manager sec. Xubuntu ile birlikte gelen olabilir diyecegim ama gorunumu kotu onun. Cok daha iyi olanlari var, arayip bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar