antiban Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Şimdi 6-7 yıldır tanıdığım bi arkadaş var B diyelim. Onun yanında da 3-4 yıldır tanıdığım bi arkadaş var T diyelim. Üniversiteden bunlar. Epey şey paylaşmışızdır bu süreçte. Beraber takılmalar içmeler, kız tavlamalar olaylar olaylar. Ben şu anda başka bi şehirdeyim, ikinci bi üni okuyorum. Bu iki arkadaşı da ben tanıştırdım zaten, şu anda bunlar aynı ücra şehirde görev yapıyorlar. Bunlar yaz tatili münasebetiyle bir de araba ayarlayıp gelmişler benim kaldığım şehre. Bi süredir oraya gelelim muhabbeti geçiyordu zaten. Neyse akşam aradı T biz geldik dedi, şaşırdım epey. Bunlar B'nin ayarladığı bi kızla buluşmuşlar anladığım kadarı ile, face'den tanışmışlar 1 yıldır konuşuyorlarmış ilk defa burada buluşmuşlar. Özeti kız için gelmiş B akşam da beni çağırdılar ben de gittim ortam bi tuhaftı B hiç konuşmuyordu T desen ondan beter çok az muhabbet dönüyordu hatta ortamda south park sessizliği vardı diyebilirim. Neyse ben sohbete dahil oldum, konu açıyorum filan derken hatun ile muhabbet sardı epey rahat 45 dk filan konuştuk. O arada B tuvalete gitti, T kıza nasıl tanıştınız B ile dedi kız da face olayını anlattı. Neyse arada kız face'de xyz diye biri var yorumlarını takip ediyorum baya komik filan dedi ben de o benim dedim haliyle bendim zira. Sonra seninle tanıştığıma çok memnun oldum filan dedi, T'de benimle tanıştığına olmadın mı dedi, kız bir şey demedi biraz gülümsedi, ben de sağol ben de dedim. Kızı eve bıraktık. Sonrasında akşam baya eğlendik sabaha doğru eve döndük o arada T kızla benim aramdaki diyaloğu açtı, ben de sordum nedir muhabbetiniz takılcak mısın ciddi mi düşünüyorsun çok iyi kız evlencek tipte filan falan deyince. B kızdı bozardı biraz muhabbet uzadı kızın benden hoşlanmış olabileceğini söyledi, ben de sen takılmıcaksan bana pasla dedim zaten aynı şehirdeyiz dedim. Arkadaş kızardı bozardı, ben pezevenk miyim filana geldi olay, bu arada öyle çok sert bi ortam yok arkadaş kızdıkça biz gülüyoruz, en son krize girdi T ben de diğer odaya geçip elimi yüzümü yıkamak zorunda kaldım. Bu arada B'nin kızarıp bozardığına bakmayan takıldığı iki tane kız var, takılmak derken yatmak manasında. Ertesi gün bunlar biz döncez dediler vedalaştık filan gece 12 gibi telefon geldi biz burdayız sana gelcez evi bulamadık, lan siz gitmediniz mi yok gitmedik. İyi tamam neyse gelin, tabi ben bozuk attım epey bunlar yattı sabah oldu. Bugün döncez biz diğer şehre istersen sen de gel diye çıktılar, gelebilirdim ama dünkü olaya bozuldum zaten artı bunlarla gitsem ertesi güne gelmem gerekiyordu zaten. Neyse T yine aradı akşam 9 gibi ya biz burdayız gitmedik, kusura bakma, B bozuk attı kıskandı biliosun huyunu bilmem ne. Beni ekip kızla takılmışlar. Şimdi ben bu kıza yazsam mı ? Yazasım var, bunlar gidicek ben burdayım kız da burda. Arkadaşlık raconu ne der bu durumda ? Özet: işler b.k oldu yardım. not: kız fena değil güzel kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 okumadım. yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 seviyosan git sole abi didn t read Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yaz tabi len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yaz okumadan yaz. yazmadan da okuma. ne olursan ol yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 arkadaşlık raconu maconu bu devirde hikaye.adamlar zaten seni satıp kızla takılmış hala arkadaşlık raconu diyon.bu devirde kız için arkadaş satmayacak adam bulamazsın.çağa uy ,üzülürsün sonra.herkes tutubildiğine geçiriyor modern zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 parçala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yarısını okudum nerdeyse. yaz tabi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 gay değilsen yazarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kabahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yazmadığın kabahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kızı parçala kafa derisini arkadaşına gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 çuomd yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 söz uçar, yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 antiban said: not: kız fena değil güzel kız. hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 tl;dr seks yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 http://i.imgur.com/pWMNg.gif ama yaz tabi lan. kız diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Çok yazan değil, güzel yazan yaşar. - Cenap Şehabeddin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Yazma bana pasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 okumadım ama yazabilirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar