senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kaptimmm hem isim.soyisim hem nick cokguzelolducoktaiyioldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 adsoyad ad.soyad soyad nick vs. kaptım ama ban adımı istiyorum ya:( gokhanı kim aldı olm kim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 barbu said: abi peki. 2-3 tane maili birbirine bağlayabiliyor muyuz? şuan [email protected] aldım. simdi [email protected] ve [email protected] da almak istiyourm. birleştiriliyor dimi bunlar? birleştiriliyormuş. ayarlar/izinler/bağlantılı hesaplar dan birleşiyo. hatta hotmaille outlook da birleştiriliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Düz isim de aldım şimdi, az bulunan bir isim değil benim ki. Kaptım iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Fistan said: outlook.com gibi igrenc bi ek disinda hotmailden farkli bi olayı yok live.com msn.com dan falan aldik zamaninda ad ve soyad ne ise yaradi? hic duruyo öyle sacmasapan yerlere uye olurken kullaniyorum sdf Windows 8'e artık Microsoft hesabıyla girilecek, programlar da Microsoft hesabına bağlı satılacak Windows Store'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hotmail.com live.com msn.com windows hesabı değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 aldim ama ne isime yaricak anlamadim, mail bollugu var zaten, bi bu eksikti. isim soyisim zaten almiyorum, karakter israfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Onların hepsini yavaşça kaldırım Outlook.com yapacaklarmış. Bir de benim Hotmail hesabım asırlık, spam dolu. Çığu kişi liseliyken ya da ortaokulluyken garip isimlerle aldı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Bir tane aldıktan sonra "Temporary problem" demeye başladı. Siz nasıl aldınız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bir tane alip biraktim ben, insan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 onların hepsini yavasca kaldırıp outlook yapmazlar korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Akhlaur said: Sürekli temporary problem diyor bende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Arayüz güzel olmuş. Ama yüz tane hesap gereksiz. Bi gmail ve google apps'i geçmesi zor, o yüzden yeni hesap falan gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 3 dene aldım ben ad, adsoyad, ad.soyad diye, şimdi temporary problem demeye başladı. nick ve soyad alamadım. Yeni hesap gerekli bence, Windows 8'e girerken kullanacaksınız. [email protected] diye giren vardır hâlâ =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Sinanı kim aldı len ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 chrome ile denedim 3-4 kere hep hata verdi. explorerla ilk denemede aldım direk asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 chrome ile aynı hatayı alıyodum, ie ile denedim aldım. ms gercekten cok salak bi firma ya. nefret ediyorum ama el mecbur. bi de anasayfadaki gorsel chrome'da hic gorunmuyo. ie'de bi gorunuyo, bi kayboluyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 firefox ile deneyin. 0 problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 269 gün sora bi login olurum işte oda belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 şimdi de captcha'yı kabul etmiyo bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 capcha da ayrı uyuz. hangi harf buyuk, hangisi kucuk belli degil. bildigim tum kufurleri saydırdım ya. niye bu kadar sinirlendiysem lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Neyse acc alınmıyor da, bütün isim soyad kombinasyonlarımın aliaslarını aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 capchaları hep ufak yazdım ben oldu, büyük kçük şeysi yapmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hata veriyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Yalnız outlook.com uzantılı mailimi Microsoft Outlook'a neden tanımlayamıyorum gerçekten merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar