Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 İstanbul’daki bir semt pazarında pazarcıyla müşteri arasında çok bildik bir tartışma yaşandı. Ama bu klasik tartışma hem kıskanç kocanın bıçağı eline alıp pazarcıyı tehdit etmesi hem de aralarında geçen diyaloglarla sıradışı bir hale geldi. Yeliz U., pazarda domates satan M.Ö.’nün tezgâhına geldi. Kadın domatesleri tek tek seçmek için poşet istedi. Ancak pazarcı izin vermedi domatesleri kendi doldurmaya başladı. Poşette çürükler gören Yeliz Hanım tepki gösterdi. Bu arada pazarcının çırağı araya girdi, “Abla patronum eşcinsel, kadınlardan anlamaz, kusura bakma” dedi. Bu ilginç savunma karşısında şaşıran Yeliz Hanım, taciz edildiğini düşünerek çok sinirlendi. Domatesleri bırakıp evine gitti. Yaşadıklarını eşi Osman U.’ya anlattı. Aşırı tepki gösteren Osman U. beline soktuğu bıçakla pazara koştu. M.Ö.’nün yanına gelerek, “Sen misin benim hanımıma laf eden?” diye çıkıştı. Neye uğradığını şaşıran pazarcı, “Hayır hayır. Yanlış anlaşılmış. Çırağım gay olduğumu söylemiş. Ben eşcinselim” diyerek kendini savunmaya çalıştı. Bir türlü sakinleşmeyen kıskanç adamı araya giren diğer pazarcılar durdurmaya çalıştı. Olay yerine gelen polis ekibi, Osman U.’nun ifadesine başvurdu. M.Ö. de tezgâhını toplayarak yerini terk etti. Haberturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Eline bıçağı alan adam da, kendisine taciz edildiğini sanan karısı da gerizekalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 konu dışına başlık açma ihtiyacı duydun çünkü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Eğlence'ye açmak lazımmış evet. Kadın'ın adı Tripsu falan olmalıymış, tam bir türk kadını. Tabii pazarcının gay olması ve bunu bu kadar rahat dile getirmesi de ayrı bir olay. Adeta Amsterdam'ın cumartesi pazarı; "Kız abla gel domates 2 euro, gel!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 dometes olarak çöpleri vermek → "bizim satıcı gay" adamın gay olduğunu söylemek → "aaa bana asılıyor bu salak!!!" düşüncesi kocacım bana gay birisi "çürük domates doldurarak asıldı" → beline bıçak saklayıp pazara koşmak ne manyaklar var yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hadi kadın gerizekalı onu anladık herifte mi yoksunluk çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Hiçbir şey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 o değil de bu bahaneyi farklı yerlerde kullanabiliriz. misal fallout3 mü savunuluyor. çok iyi rpg olduğu falan iddiası mı var "abi boş ver, o gamer gay, rpg'den anlamaz" yahut windows vista'nın çok güzel çalıştığını anlatan mı var "abi arkadaş gay, OS'den anlamaz" X politikamızın çok iyi olduğunu iddia eden mi var? e yok o kadar da uzun boylu değil elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Masakari said: Hiçbir şey anlamadım. abi arkadaş gay, hiçbir şey anlamaz. sorry sadece güzel denk düştü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 çırağa ne olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ahah gelişine vurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hepsi gay diye sarki bile var la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ohaohoa süper nan yalnız kadın ayrı bi gerizekalıymış, adama anlatırsan olacağı bu. salak mısın nesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Chewbacca_defense gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bana eşim gelip domates alıyodum, çırak pazarcının gay olduğunu söyleyerek ırzıma göz dikti dese, patlıcanı çıkarıp ağzını yüzünü çürütürüm öyle kadının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ahahahahha abi çok iyi olay ya. türkiye'deki kadın erkek sosyal yapısını çok güzel açıklıyor. -olmaz domatesi kendin seçemezsin +abla boşver benim patron gay zaten 'bana laf attılar kocacığım ^hepinizin bacaklarını kırarım ulan. bu ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bıçakla pazara koşan adamın karısından ne bekliyosunuz abi ashdashadhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 habere şu ifadeyi falan unuttular galiba, bu haliyle çok anlamsız. said: daş gibi karısın abla,ama benim patron anlamaz, eşcinsel o. ben olsam tek tek hepsini elletirirdim domateslerin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 burada baş kahraman domates meyvesi değil patlıcan olmalıydı. hikaye domatesle güzel canlanmıyor. patlıcan mmmmmmmmmhhh. olay egede olsa bi de, "domat da vereyim abla", kadın bunu eşine anlatınca da adam harmandalı oynamaya başlar heralde evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Basligi gorunce ' Arda bey? ' oldum da alakasizmis. lol Tekilanin imza iyi ozetliyor konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 laf arasında patronunun gay olduğunu söyledi. şimdi erkek arkadaşı iş yerini basıp adamı dövecek.. ilgi ile izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 pazarcı adam gay olmaz. bi yanlış var bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 domates seçtirmiyor ibnelik yapıyor demiş kısacası sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 çırak domatesleri mıncırırken, kadın kafa farklı yerlere kaymış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Kadın erkek eşit sözde Eşitse gidip kendin halletsene polis var jandarma var. Koca ya bıçaklasa hapse girse ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar