arc Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 of of 2 kelİme laf ettik diye hemen damgalamışsınız yok efendim azarlıyo yok efendim ukalalık vs. halbuki 2 kere okusanız orda hiçbir ofansif yaklaşım olmadığını (en azından benim yazdıklarımda) görürdünüz, ortada bir tespit varsa ben de o tespite gayet seviyeli bir şekilde yorumumu getirdim. kimseye bilgi veriyor diye laf ettiğimiz yok, ama yorumumu da esirgeyecek değilim ve yine bu konuda dediklerimin arkasında duruyorum. hadi iyi geceler.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Her sey çok doğal buradaki konusmada; arkadaş kendi şartlarını bizimle paylaşmış (saolsun benim ilgimiçekti verdiği bilgi) ama sonuna türkiye'deki internetin kıymetini bilin ekleyiverince çokça dertli olan yurdum gençleri bozuldu bu da çok doğal. Olay falan da çıkmamış ayni şeyi okuyorsak.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation [Bu mesaj sostizm tarafından 26 Ekim 2004 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Orda bir sürü yılan böcük falan var.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bence sen yanlis biliyorsun oturdugun yeri gidip telstra ya falan sorsana adamlar 15 mbitlerden bahsediyordu. Edit: Adam hakli bayag bir aradim taradim fiyatlar ilginc derecede avustralyada cok pahali medeni olupta bu kadar pahali olmasini ben yapilan buyuk fiber optik baglanti yatirimlarina bagliyorum cunku baska mantikli aciklamasi yok. [Bu mesaj onlyreal tarafından 26 Ekim 2004 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ben parıste 4 mgbıt + 400 tane televizyon kanalına 35 euro veriyorum...[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ya ben orda nette buldugum seyi yazdim ben kendimden ornek veriyiim 3 kisi WG deyiz toplam 90 euro veriyoruz adam basi 30 euro 2 mbit hat flat t-online baglanirken modem bedava gelmisti..takma ucreti vermedik kendimiz taktik cunku ayrica isdn-xxl var isnd-xxl ille herkesin kendi telefon numarasi oluyor faturada kim ne konusmussa oduyor vede pazar gunleri tum almanya icinde sabit telefonlara bedava konusabiliyorsun.ayrica o2 homezone numaralarida sabit hat gibi oldugu icin homezone civarinda olan insanlarin ceplerinide bedava arayabliyorsun ayrica konusma tarifeleri daha ucuz normal hatta gore vede cikan en son kampnaya ile sectigimiz 2 ulkeye daha da indirimli konusabiliyoruz (turkiye secili msl bi ulke) ayrica 1 euro daha vermis olsak ayda fazladan pazar gunleri olan olay cumarteside gecerli oluyor. yani genel fatura geldigi icin dsl ne kadardi bilmiyordum bende t-online sayfasindan ne kadarmis die bakmistim :)) edit:pazar gunleri ve resmi tatil gunleri bedava. [Bu mesaj GEd tarafından 26 Ekim 2004 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 heh dier threadde fransadan bi ornek verilmisti ona bakın bide =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 2 ay önceye kadar Londrada idim ve 4m internet bağlantım 50Euro idi...(+ olarak 500e yakın tv kanalı)... Saygılarımla...[signature][hline]This day we fight... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: PAINOFTHETURK, 25 Ekim 2004 21:23 tarihinde demiş ki: ve bomba :) isveçte 26Mbit DSL = 60$ adamlar evlere lan ( firma: tiscalli ), fiber ( firma: BBB ) çekiyorlar ya ötesi varmı ? ISP denen kavram var orda :) bkz: www.bostream.com www.breadband.se www.comhem.com www.telia.com eheh evet o hayvanlar bi de sokağa dökülüp eylem yapıyolar "herkese 100 mbit hat" diye :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: FiXxXeR, 25 Ekim 2004 20:12 tarihinde demiş ki: Afterdeep senin gosterdiklerin abartili paketler.. Onlarin sinirsizlarida var.. hatta al burda bisuru ispnin planlarini gosteriyor. http://bc.whirlpool.net.au/ Alakasi yok. Benim oturdugum yere 2 sirket bakiyor. Telstra ve Optus diye. Her bolgeye belli sirketler hat cekiyorlar ve o bolgelerde satis yapma haklari onlarin oluyor. Rant hesabi yani. Optus'a gittim onlar baglayamayacaklarini soylediler, Telstra'ya gittim, su an hat olmadigini soylediler ama netten basvurdum 2 gun sonra postayla modem geldi :) Bende anlamadim oyunmu oynuyorlar..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Yaw ben adelaidede yasiyorum... Nasi herkes belli bolgeye bakiyor.. Istedigini gidip aliyosun hangisi sana daha uygun olursa ben oyle yaptim.. adamnet aldim ama o sadece guney avustralyada var.. http://bc.whirlpool.net.au/bc-isp.cfm?id=9 <-- internode bunu bilmiyorum ama 1500 plani ucuz ve iyi gozukuyo... http://bc.whirlpool.net.au/bc-isp.cfm?id=18&p=4124 <--tgp herkes en cok download icin bunu kullan diyo ama bikere adamnet le anlastim 12 ay kontrat var mecburi onu bekliyorum http://bc.whirlpool.net.au/bc-isp.cfm?id=1 <--telstra bunun cablei cok iyi.. limit yok. bizim hoca 500kbs ve ustune rahat cikiyo diyor.. tek kotugu 10gb limit var. ama yine bazen birakiyorlarmis download ediyomusun. yine bizim hoca ayda 50-60gb indiriyorum diyor..[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 avustralya bu konuda cok kotu . yeni cikacak herhangi bir multiplayer oyunun forumlarinda bu oyun ne kadar veri yollar/alir diye soran avustralyalilara sık sık rastlaniyor . eve cikmadan once forumlarina bakardim orda ogrenmistim bu olayi ilk acimistim adamlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: FiXxXeR, 31 Ekim 2004 22:16 tarihinde demiş ki: Yaw ben adelaidede yasiyorum... Nasi herkes belli bolgeye bakiyor.. Istedigini gidip aliyosun hangisi sana daha uygun olursa ben oyle yaptim.. adamnet aldim ama o sadece guney avustralyada var.. http://bc.whirlpool.net.au/bc-isp.cfm?id=9 <-- internode bunu bilmiyorum ama 1500 plani ucuz ve iyi gozukuyo... http://bc.whirlpool.net.au/bc-isp.cfm?id=18&p=4124 <--tgp herkes en cok download icin bunu kullan diyo ama bikere adamnet le anlastim 12 ay kontrat var mecburi onu bekliyorum http://bc.whirlpool.net.au/bc-isp.cfm?id=1 <--telstra bunun cablei cok iyi.. limit yok. bizim hoca 500kbs ve ustune rahat cikiyo diyor.. tek kotugu 10gb limit var. ama yine bazen birakiyorlarmis download ediyomusun. yine bizim hoca ayda 50-60gb indiriyorum diyor.. Pyrmont - Sydney -NSW Optus ve Telstra'dan baska bakan yok ADSL icin..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 kanadada bi suru tarife var bnmki 5 mbit + 50 gb kota + 8 ay suresince = 260 milyon[signature] [hline] Q: Does God control everything that happens in my life? A: He could, if he used the debugger, but it's tedious to step through all those variables. [Bu mesaj green_martian tarafından 01 Kasım 2004 04:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Telstra - Bigpond aylik 59.95 ve 10gb siniri var, 10gb'i gectikten sonra hiziniz 64kb'a dusuyor. Ne olursa olsun Turkiye ile kiyaslanmaz tabii orasi ayri, gelirde ucurum olunca bu hic karsilastirilmaz.. TPG 1.5mb ADSL 20gb download limiti ile aylik 50 dolar buda Melbourne'da en iyi isp'nin paketi.. Free modem + free installation ancak tabii 12 aylik kontrat.. Cable ise sadece optus ve telstra'da var, onlarin fiyatlari ayni aylik 60 dolar ve uncapped yani akli olan cable aliyor.. [Bu mesaj mikado tarafından 01 Kasım 2004 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj mikado tarafından 01 Kasım 2004 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 vah vah cidden üzüldüm adamlara, türkiye'ye çanakkale törenlerine geldikleri vakit net cafelerde özlemlerini gideriyorlardır herhalde.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 http://bc.whirlpool.net.au/bc-plan.cfm?state=nsw&class=2&cost=0&pre=999999&speed=512 burda cbd den 160km uzakta olan ispleri gosteriyor.. Senin dedigin nekadar uzakta bilmiyorum. Ama bir yerde adsl hatti varsa gidip istedigin isp den alabiliyorsun diye biliyorum.. Ama su aralar birsey yapma.. yeni yilda cok buyuk upgradeler gelicek diye duydum min 1,5mb yapilicakmis.. whirlpool froumlarina bak gorursun..[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ya yilbasina kadar bekleyemeyecegim. Unwired aldim geri goturecem suresi dolmadan parami geri alacam igrenc bisi. Yarin teknisyen geliyor Telstra'dan. Evdeki telefon hattinda problem varmis onu halledip baglayacaklar beni. Sonra yilbasinda upgradeler gelirse bi sekilde bende upgrade ederim insalla :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Demekki problemin yer yurdu yokmuş sadece Türkiye'de olmuomuş :D Benim hat kafayı yemiş durumda, dün elektrikler de laçkaydı. Paso sinyali kaybedip tekrar buluo modem.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar