Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asucan.com - Paticik'e Özel İndirimler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mankenleri merak ediyorum. Canlı hissi veriyor mu? Bunu anlamak için mutlaka bir uzvumuzu sokmak gerekmeyebilir, belki de gerekebilir, bilemiyorum. Görüp karar vermek lazım. Varmı kullanan? :D
Mesaj tarihi:
arkadaşlar real doll konusu dönmüş. sanırım türkiyede bulamazsınız bunları. ama eğer getirtmek isteyen var ise yardımcı olmaya çalışalım. bende merak etmiyor değilim :)
Mesaj tarihi:
Şu 5000usd olanlardan alabilecek kadar zengin değilim malesef. O kadar para verseydim de sanırım farklı amaçlar için kullanırdım, evin bir köşesine koyardım, gelip geçerken makas alırdım falan :)

Diğer ucuzlarını soruyorum ben. Şu anda vatani görevimi yapıyorum. Karakolda 10 kişiyiz. Ne kadar dayanır acaba? 1 ay sonra terhis olucam, 1 ay dayansa yeterli.
Mesaj tarihi:
DrStein said:

Şu 5000usd olanlardan alabilecek kadar zengin değilim malesef. O kadar para verseydim de sanırım farklı amaçlar için kullanırdım, evin bir köşesine koyardım, gelip geçerken makas alırdım falan :)

Diğer ucuzlarını soruyorum ben. Şu anda vatani görevimi yapıyorum. Karakolda 10 kişiyiz. Ne kadar dayanır acaba? 1 ay sonra terhis olucam, 1 ay dayansa yeterli.

aaaabi aahhaha. valla doldur boşalt tenekesine benzemez 2 gün anca dayanır. ya da 2 gün anca dayanırsınız.
Mesaj tarihi:
şahsi olarak birden fazla kişinin aynı oyuncağı kullanmasını hijyen(ki kendisi yunan tanırısı Asklepios'un kızıdır) nedeni ile doğru bulmuyorum.
Mesaj tarihi:
Joker said:

arkadaşlar real doll konusu dönmüş. sanırım türkiyede bulamazsınız bunları. ama eğer getirtmek isteyen var ise yardımcı olmaya çalışalım. bende merak etmiyor değilim :)

Getirtilmez ya. Dener gumrukculer sana ulaşmadan.
Mesaj tarihi:
Joker said:

şahsi olarak birden fazla kişinin aynı oyuncağı kullanmasını hijyen(ki kendisi yunan tanırısı Asklepios'un kızıdır) nedeni ile doğru bulmuyorum.

Bababababa çakala baaaak birden fazla satmak için nasıl numaralar çeviriyor işi yunan mitolojisine bağlıyor. Seni seniiii
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...