Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 http://siyaset.milliyet.com.tr/ak-partili-baskan-dan-esnafa-tokat-/siyaset/siyasetdetay/27.07.2012/1572654/default.htm said: Belediye Başkanı Yusuf Bayat da Tekin Erdağ'ın kendisine hakaret ettiğini öne sürerek, şunları söyledi: "Tekin Erdağ, sürekli çevreyi kirletiyor. Zeytin sularını bile konteynere döküyor. Haliyle pis koku oluşuyor. Orası belediyenin önü ve kent meydanı. Arkadaşlarımız bir kaç kez çevreyi kirletmemesi konusunda uyarmış. Uyarıları dikkate almayınca Kabahatler Kanunu'na göre ceza yaşmışlar. Tekin Erdağ da 'Parayı başkan ödesin' deyip, bana hakarette bulunmuş. Zabıta görevlisi arkadaşlarım bana durumu anlatınca markete gittim. Aynı hakareti müşterilerin gözü önünde yapınca, oruç tutmanın da etkisiyle tokat attım. Ben millet tarafından seçilerek gelmiş bir kişiyim. Milletin seçtiği kişiye böyle halkın içinde hakaret olmaz." Hakkında 170 lira para cezası uygulanan Tekin Erdağ'ın, postayla gönderilen ceza makbuzunu da teslim almayıp geri gönderdiği öğrenildi Kışkırtılmış olma...Var Dini değerlere saygı...Var Delikanlılık...Var Halkın seçtiğini vurgulama...Var Bu başkan daha uzun süre kalır orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Ha tamam oruç tuttuysa tokat atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Geçen gün polisle tartışıp sonra onları odaya dizdiren tiplerin bahanesi de "oruç tuttuğu için sinirli olmak" değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 "Ben millet tarafından seçilerek gelmiş bir kişiyim." cümlesini kurmayı biliyor fakat anlamını anlamaktan aciz. Ezberci eğitimin suçu diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Milletin seçtiği değil de s*çtığı kişiler olarak görünüyorlar son günlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 şimdi bu yavşaklara küfür edince biz suçlu mu oluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 milletimiz oruçlu, sinirler gergin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 bu arkadaşlara küfredince suçlu oluyorsunuz. yavşak da küfür sayılıyor hatta. onun için mesaj gizlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 BEYLER BAKIN! BEN BURADA YÖNETİMİN SEÇTİĞİ Bİ KİŞİYİM. İSHALİM DE HER AN SIÇABİLİRİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Gazsız kola iç Dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ramazan+sıcaklar varken evden çıkmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 SANA NE LAN KOLADAN! TOKAT ATAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Arkadaşlar şahitsiniz forum amiri beni tokatladı. Gerçi biz de seçmedik sanırım istediğini yapabilir bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 oruçluysan np :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 eee.. elbette canım.. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 montla sıç dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 mani said: üstüme sıç dasaaa başka zamana bebeğim. başka zamana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 vay adi vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 said: Milletin seçtiği kişiye böyle halkın içinde hakaret olmaz. Kafa yapısına bak ya. Adam kendini mini padişah sanıyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 mini padişah tayyip, bunlar da ultra mini. daha hesaplılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 halkla butunlesmis tek vucut olmus iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 bi altta var konusu zaten ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 if <act.tag.oruc>==1 && <act.tag.secimlegelen> ==1 && <src.tag.oruc>==0 && <src.tag.esnaf>==1 message istersee evini bile yıkar sıkıntı yok. src.criminal 1 src.tag.malesnaf 1 return 1 elseif <act.tag.oruc>==1 && <act.tag.secimlegelen> ==1 && <src.tag.oruc>==1 && <src.tag.esnaf>==1 message ikiside oruc kafasi biseycik olmaz return 1 elseif <act.tag.oruc>==0 && <act.tag.secimlegelen> ==1 && <src.tag.oruc>==1 && <src.tag.esnaf>==1 message esnaf yanlis oruc bicimi sergiledigi icin devlet tarafından jaila atıldı. src.criminal 1 src.kills <eval <src.kills>+10> src.jail 1 else message can sıkıntısından delirdiniz endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 o yea>! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 tokat critlemiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar